בטריה של IPOD - שאלה

Papito

New member
בטריה של IPOD - שאלה

כמה זמן זה הסוללה של הIPOD 20G דור רביעי? ואפשר לקבל הסבר על הסוללה הנטענת של BELKIN תודה.

weird dust

New member
דור רביעי לא הצבעוני

12 שעות. הסוללה הנטענת של בלקין זה התקן שבעצם טווען את הבטריה עם בטריות רגילות שקונים בסופר. בעבר התפרסמה ביקורת בעיתית עליו אבל אני לא מוצא שזה אירוע קבוע אלא חד פעמי או בעיה אצלו. המחיר כמו תמיד יקר רצח ועדיף להתרחק אם לא בטמת צריך.

Papito

New member
תודה רבה,

אני לא מתכוון לקנות את הסוללה הנטענת סתם רציתי לדעת מה היא עושה. מיותר בהחלט. שוב תודה

Papito

New member
שאלה נוספת..ITunes

הבנתי שרק דרך התכנה ניתן להעביר שירים למכשיר. אבל כשהעברתי את האלבומים שלי לתכנה הוא בלגן לי אותם. יש איזושהי דרך לסדר את האלבומים שלי ככה שישארו אלבומים (לפי תיקיות) בצורה מסודרת, ולא לזרוק את הכל ישר לPLAYLIST של התכנה? כמובן שאפשר לפתוח כל פעם מחדש PLAYLIST אבל זה מסורבל, וארוך מאוד. תודה שוב.

כן.

צריך לסדר את התאגים של הששירים, ככה האייפוד והאייטונס ממיינים. אפשר להשתמש באייטונס לצורך זה(כפתור ימני על שיר/קבוצת שירים->גט אינפו ושם לשנות את השדות הרצויים) או ידנית דרך מאפייני הקובץ או דרך התוכנה the godfather שיש קישור אליה בקישורי הפורום.

Papito

New member
תודה רבה:)

אז כלומר, IPod לא יכול לקרוא תיקיות?? הכל עובר דרך PLAYLISTS? מאכזב בטירוף. ועוד שאלה נוספת. IPod יכול לקרוא קבצי PLAYLIST של ווינאמפ? אם כן איך אני מעביר אותם לתכנה? שוב, תודה רבה!

לא יכול לקרוא תיקיות

ולא עובד על פלייליסטים בלבד, אלא על התאגים אם תסדרי את התאגים כמו שצריך באחת הדרכים שרשמתי לך ממקודם באייפוד תחת מיוזיק יופיעו לך אפשרויות להצגה: אמנים שירים אלבומים ...

למעלה