בטריות למכשיר קשר - icom

ariegree

New member
בטריות למכשיר קשר - icom

שלום, אני מחפש בטריות למכשיר קשר-IC-A22E מסוג CM-166. (ניקל קדמיום). תודה.

תלך ל-הסוללה בתל אביב אחד העם

חנות הסוללה בפינת אחד העם כ-10 מטר מאלנבי לכיוון מזרח, החנות בגדה הצפונית של הרחוב, תביא את הסוללה הישנה, והוא יפתור לך תבעיה. או שתזמין בדואר או שתבקש ממישהו שנוסע השנה לאושקוש להביא לך.

בינר

New member
חס ושלום!!! ניקל קדמיום?!?!?!?!../images/Emo31.gif

בחיים לא! אכלת קש מסוללה ואתה רוצה לאכול קש שוב?! ב"עמית סוללות" לוקחים את הסוללה הישנה ובונים לך ב1/3 עד 1/4 מחיר סוללת ניקל/מיטל חדשה. משתמשים רק במארז. מאז שב-ICOM שלי החלפתי את הסוללה נגמרו הצרות (באו אחרות אבל לא קשור למכשיר)! וולפסון פינת הר-ציון בת"א (כשבאים מאבו-כביר לכיוון התחנה הישנה) ממש החנות הפינתית. המפעל שלהם נמצא באשדוד ולשם הלכתי כדי ל"תקן" מכשיר דפוק של אחת החברות בהרצליה. בנו להם מטען+סוללות ניקל/מיטל+שקע טעינה בתוך מארז הסוללות הישן שגם בו הם עשו שינוי וכל זה עלה 500 ש"ח.גרושים יחסית לעבודה/רכבים והיעילות של המכשיר. כשהוא לא עסוק הוא עושה את העבודה ב-20 דקות. פתאום המכשיר נותן זמן שימוש שיחסית לניקל/קדמיום נראה בלי הגבלה ועוד כל מיני בעיות שכבר שכחתי מהן נפתרות. יש גם מס´ טלפון של בעלת המפעל שאני יכול למסור. דבר איתה והיא תפתור את הבעיה. מומלץ לכל הטייסים. ולא אין לי מניות שם ואני לא מקבל הטבות על חברים שאני שולח כתוב לי לאי-מייל ואתן לך את מס´ הטלפון של בעלת המפעל [email protected] בהצלחה!

גם בסוללה עושים אותו הדבר = אבל!!

המתח הבסיסי של ניקל מטל שונה לתא ולפי מספר התאים יכול להיות שינוי במתח המוצא של ההתקן כולו.

בינר

New member
230 ש"ח לסוללת ניקל-מיטל לICOM../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה יקר ????!!!!!! אם יש יותר זול תמיד אשמח לשמוע! שמוליק.

זול או יקר

זה תלוי בקיבול הסוללה, בסוללה של אייקום A22 יש 10 תאים בגודל AA, תאים כאלה אפשר להשיג בקיבולים החל מ 500 מיליאמפר שעה ועד 1000 מיליאמפר שעה כאשר ככל קיבול הסוללה גדול יותר, המחיר גבוה יותר, אני מציע שתבדוק איזה סוללה מצעים לך במחיר של 23 שקלים לתא ואז תשווה מחירים, תוכל למצוא מבחר יפה של תאים אצל וויס בשד´ ירושלים ברמת גן, לא זכור לי מספר הבית, אבל זה בצד הצפוני של הרחוב הבית השני מערבית לרחוב עוזיאל, גם הוא יבנה לך את הסוללה בתוך המארז המקורי של אייקום שתביא לו

למעלה