בטריות לסוני

shablul at home

New member
בטריות לסוני

חיפשתי ולא מצאתי, גם בברנדו, בטריות לסוני NX70 ו- NX80 - מחפש שתיים אבל חוץ מEBAY אני לא מוצא... מישהו אולי יודע איפה יש? תודה מראש.

shablul at home

New member
מצאתי

ב-POWER4ALL אבל כל כך יקר ל-2 (500 שקל) שעדיף לזרוק

AYELET1

New member
אבל ממה שאני מבינה יוצרא לך

250 ש"ח למכשיר. לא בטוחה כלל שכדאי לזרוק...

shablul at home

New member
כן קצת הגזמתי

מצאתי שתיים ב-33 דולר (הרבה יותר זול לשתיים מאחד ב- POWER4ALL ) באתר שנקרא: בPDADEN בהונג קונג. מישהו שמע עליו ואולי הזמין דרכו?

TulXP

New member
אני הזמנתי מהם

הכל הגיע תוך שבועיים , שירות מצוין בהצלחה

shablul at home

New member
תודה ניסיתי ואחרי האישור של הכרטיס

הייתה תקלה...פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר חובבני, עדיין ממתין (שעות) לאימייל מ-WORLDPAY לראות מה קרה ואם לקחו כסף...אני מצליח להבין למה אנשים לא קונים באינטרנט מחובבנים
הם דווקא ענו מהר, אבל ניראה לי שהשרות שהם משתמשים בו הוא ממש, אבל ממש רע...

yoovee

New member
גם לי יש נסיון מוצלח עם PDADEN

מוצרים טובים, מחירים זולים ומשלוחים מהירים. לא נזקקתי לשירות שלהם עד כה. לגבי האשראי - מצידך, שיעשו איתו חגיגת שופינג בהונג-קונג: יש את חוק ביטול העיסקאות...

Eyal27

New member
בבקשה: מגיע לך עודף מ 7$

אמנם זו חנות ב EBAY, אבל אני לא מבין מה הבעיה. בדיוק קניתי אצלם סוללה לסוני שלי (משהו עתיק) לפני כשבועיים. הכל כולל משלוח יצא 107 ש"ח, והגיע עד הבית תוך שבוע. עכשיו נשאר לחשב לאיפה הולך ההפרש עד למחירים שגובים כאן על אותה סוללה...

Eyal27

New member
הערת אזהרה

אמנם הסוללה הגיעה, אך ללא מברג ו Manual כפי שמצויין במודעה. כמו-כן, תהליך החלפת הסוללת הוא די מורכב (לפחות במכשיר שלי) ולא רצוי לנסות ללא כישורים טכניים ומוטוריקה עדינה. אני ביצעתי את ההחלפה במשך כשעה של עבודה מייגעת, ורק בעזרת מדריך מצויין שמצאתי. בהצלחה

למעלה