בטרייה של האי פוד ..

AboveBeyond

New member
בטרייה של האי פוד ..

יש לי את האיפוד לא הרבה ממש ואני לא "חורש" עליו .. ובזמן האחרון אני חושב שזמן הבטרייה מתקצר.. אני לא עושה תאורה לא ווליום גבוהה.. תצוגת מסך לא כהה ולא משחק איתו רק שומע מוסיקה .. כבר הבטרייה הלכה?

Dood1000

New member
כדי לבדוק אם הבטרייה טובה

תריץ פלייליסט של יותר מ-8 (או 12 אם זה הדור הרביעי) שעות ותראה במשך כמה זמן הסוללה סוחבת. סוללה של הדור השלישי אמורה לסחוב לפחות 8 שעות של נגינה רגילה.

JustThomas

New member
קצת מדאיגות ההודעות על הבטריות

של אנשים שונים בקשר לאייפוד, לא?

יש דיבורים על עידכון בעייתי

שגורם לאיפוד לגמור סוללה פשוט להוריד עידכון עדכני ולעשות עידכון מ חדש זה ינקה את האיפוד מהבעיה ברוב הסיכוי אחרת הבעיה היא שהסוללה בפגם בייצור לJustThomas בקשר לדיבורים השונים של הבעיות עם הסוללה באיפוד זה קורה בכל מכשיר חשמלי סלולרי האיפוד לא חף מבעיות אבל הוא מלא יתרונות כל בעיה כזו אפשרית לטיפול

JustThomas

New member
לא אמרתי שזה לא קיים.

גם מכוניות ישנותצ צורכות יותר דלק, גם הדיסקמן שלי אוכל בטריות. אבל... גם פעם ששמעתי על הקטע המחאתי הזה נגד הבטריה, וגם באים לא מעט אנשים עם התלונניות על הבטריה. רק רציתי לציין את זה :)

AboveBeyond

New member
לא הבנתי..

אתה יכול לתת לינק או להסביר שוב מה להוריד ומאיפה (עדיף שיהיה לינק) תודה רבה

AboveBeyond

New member
ועוד משו

איך אני מעדכן בלי למחוק שוב את כל השירים.. ואין לי את השירים ברשימה באי טונז..

weird dust

New member
טוב כמה דברים

אתה ניכנס לאתר הבא: http://www.apple.com/ipod/download/ מוריד עידכון חדש לפי האי פוד שיש לך. אם אתה רוצה להעביר את השירים למחשב ליפני העידכון אתה משתמש בתוכנות שדיברנו עליהן ליפני כמה שירשורים (אני ממליץ על EphPod) ואז אתה פשוט מעדכן חשוב: אין לי IPOD ולא התנסיתי בתהליך

cool girl16

New member
לך תדע..

אני גם מתנסה בבעיות בטרייה.. מחזיק לי בקושי 5 וחצי שעות.. אחרי שידע התעלמו ממני קצת קבעתי שאני אבוא אחרי סוכות וכנראה שיחליפו לי אותו.. תבדוק כמה זמן הוא מחזיק, ואז תתקשר לידע..

weird dust

New member
לכם יש עוד קצת מזל

לכם מכרו לי גם למכור בקושי מסכימים
בסוף הכול יסתדר אני מאמין, אפל היא חברה טובה. אמרו לי שיש מחסור באי פודים החדשים מישהו כאן שמע על העיניין?

OrlyNL

New member
אם כבר מזכירים את החוסר באייפודים

היום חזרתי מסופ"ש בניו יורק, וראיתי שם אייפודים בכל פינה - כל סוגי האייפודים, בכל הצבעים וכל הגדלים. אז לכל מי ששאל בקשר למחסור של אייפודים בניו יורק - אין מחסור, יש מלא, ממש בכל פינה. הסירו דאגה מליבכם.

OrlyNL

New member
אני זוכרת שדוסקס פה גם על ניו יורק

אמרו שיש מחסור בחנות של אפל אם אני זוכרת נכון...

למעלה