בטריילר החדש לעונה שלישית

gotio

New member
בטריילר החדש לעונה שלישית ../images/Emo58.gif

חחחח הקריין אומר שהשגחת הורים מומלצת.

invisiblegirl

New member
../images/Emo58.gif חשבתי על משו

בקשר לצוואה של כיילב: מה אם יתברר שהוא השאיר להם רק חובות? זה בטוח יהיה מפתיע, ואז הם יצטרכו להתמודד עם להציל את ניפורט גרופ. ג'ימי בטח יצטער על הרגע שהציע לג'ולי נישואין

gotio

New member
זה לא עובד ככה.

אבל לא מורישים חובות, כשהבן-אדם מת, החובות שלו הולכים איתו, רק הרכוש עובר בירושה. מה שכן יכול להיות זה שהוא ייתן את הניופורט גרופ לסנדי וקירסטן וככה הם צריכים לטפל בחובות של החברה.

invisiblegirl

New member
../images/Emo58.gif תסמן ספוילר... ו...

התכוונתי שאם הוא יוריש את ניופורט גרופ להם והחברה תהיה בחובות הם יצטרכו לטפל בזה. זה אפשרי, לא?

R i s a

New member
../images/Emo58.gif

ברור, אבל לא נראה לי. נראה לי שהוא פשוט יוריש למישהו מפתיע. כיילב סידר את הכל - לא הייתה לו בעיה למשוך חצי מיליון, הוא לא היה לחוץ מדי - לא חסך גרוש - הכל נראה טוב.

../images/Emo58.gifעונה שלישית

לדעתי זה בטוח סנדי, אני ממש בטוחה בזה... ולא בגלל שקראתי ספוילרים או משהו כזה (כי דרך אגב יש מעט מאוד ספוילרים לפרק הזה, מה שאומר שהוא יהיה כנראה מאוד מפתיע) זה פשוט הכי הגיוני לפי הטריילר.

R i s a

New member
יש בזה משהו. ../images/Emo58.gif

יכול להיות שזה סנדי - שמעתי כמה ספוילרים, במקרה אבל אין בכלל ספוילרים לחלק הזה.

../images/Emo58.gifעונה שלישית פרקים מתקדמים

זהו לפרק 303 אין כמעט ספויילרים ו/או טריילרים. ויש מלאאאאאא ספויילרים לפרקים 304 305 ו-306. על 307 למשל אין כלום !! (שזה אומר שזה הולך להיות פרק מעניין במיוחד) ואז יש קצת ספוילרים על 308. בד"כ זה אומר שמשהו גדול הולך לקרות בפרק, כמו פרקים 205 ו-206 בעונה שעברה שהתגלה שלינדזי היא הבת של קיילב, לפרקים האלו לא היו ספויילרים כמעט.

R i s a

New member
כן, צודקתץ ../images/Emo58.gif

אני כבר חייבת לדעת מי היורש, אוף. כנראה זה סנדי אבל זה גם יכול להיות משהו לגמרי אחר. יכול להיות שסנדי בכלל לא שם, או שבשבילו זו לא הפתעה - תארי לעצמך שמוריש לך ירושה ענקית בן אדם שכמעט לא סובל אותך ואת לא תהיי בשוק? הם לא ממש שקופים בעניין הזה.

gotio

New member
דווקא היה קשר מיוחד בין כיילב לסנדי

כל העונה שניה שהוא ניסה לעזור לו בעניין התובע המחוזי. יש גם שורה שלו כשסנדי מגיש לו ארוחת בוקר שבישל "לפני שסנדי הניח את הביצים הללו לפניי, הוא הדבר הכי קרוב שהיה לי". אני מהמר על סנדי, העיקרי. הוא יקבל את השליטה בניופורט גרופ. ג'ולי לא תקבל הרבה, לדעתי ממש כלום, הוא לא אהב אותה, הוא רצה לעזוב אותה ולא לתת לה כלום לפני שהתפגר.

R i s a

New member
../images/Emo58.gif מעליי. +../images/Emo58.gif

נכון. יש מצב שסנדי מקבל את הירושה.

invisiblegirl

New member
../images/Emo58.gif מסכימה

כבר שראיתי את הטריילר הייתי בטוחה שזה יהיה סנדי. אבל חשבתי שאופציה אחרת יכולה להיות שהוא מוריש להם חברה עם חובות. בכל אופן יהיה מגניב שזה יהיה סנדי :)

למעלה