ביאור שמש

לוציפר

New member
ביאור שמש

יאיר... או כל בעל-דעה. כיצד עלי להתייחס לשמש ב 29 מע` אריה??(השפעה של מזל בתולה.

שמש באריה או בעצם בבתולה?

יאיר בוקר טוב, אני מקבלת תשובות שונות מאנשים שונים בנוגע לדרך על פיה עלי להתייחס לשמש שלי. היא אכן ממוקמת במזל אריה, אולם ממש במעלותיו האחרונות(29 מע`). אחת מהפרשנויות שניתנו למיקומה של שמש זו היא: מניע בעל אופי אריי אך דרך פעולה בתולי. אשמח ואודה להתייחסותך המהירה,

ממה שאני יודע....

שמש במעלה אחת בתולה.. שווה לשמש ב- 29 מעלות ו- 59 דקות בתולה... מה שכן.. בשל קרבותה של השמש לאריה.. יש לך גם אריה באופי.. אבל את עדיין בתולה.. סורי..

מטולה - היא בישראל - או בלבנון ?..

היא נמצאת על הגבול - אבל אף אחד לא יגיד שיש לה השפעות לבנוניות, נכון ?..ובדיוק לפיכך, גם המעלה האחרונה נמצאת במזל אריה, בשליטת נפטון אמנם (על פי המעלות) אבל.. באריה, ובגדול. אין מה לחפש בכוח השפעות צדדיות - זו עדיין חלק ממערכת שמשית לגמרי.

r-o-y

New member
שאלת הבהרה

יאיר, אנו שוכחים את הסטייה שעלולה להיות לפי שעת הלידה. כמו-כן, השמש נושקת לבתולה. אני לא מתעלם מהאריה, אך נכון אולי להגיד שהיא פועלת ממניעים של אריה וההוצאה-לאור היא בתולית. כוונתי היא, שכאשר היא תרצה למשל להוציא ידע מ`מאגר המידע` שלה לאחר (מגירות) היא תרצה את ההכרה כפי שאריה נחוץ לו ואם היא לא תקבל אותה, אזי הרגשת הנחיתות תתעצם כי אולי היא לא נתנה את העצה הנכונה.

להפך:דווקא ההוצאה לאור היא שמשית

אבל אולי יש משהו ביקורתי קצת יותר, בעיקר פנימה. כללית, זו בכל זאת שמש באריה, על כל המשתמע.

למעלה