ביאליק דפק לי סוף שבוע ;-(

the fighter

New member
ביאליק דפק לי סוף שבוע ;-(

אני יושב כבר כמה ימים ומנסה להבין מה החולה נפש הזה (ביאליק) רוצה לומר. הגעתי למסקנה אחת ברורה - הוא היה פסיכופט דפוק. אני לא יודע מה איתכם אבל אם הייתי יכול לחזור בזמן, הייתי הורג את ביאליק לפני שכתב את כל השירים הדפוקים שלו - אני סובל יותר מידי בגללו. בגללו אני לא אלך לים מחר. אני אצתרך לקרוע ת`תחת ולהבין למה הוא רוצה להכנס מתחת לכנף. יש עוד כמה סיפורים ושירים מפגרים של עוד סופרים מתוסבכים, אבל השירים של ביאליק הם הכי מטומטמים. בטח אף אחד לא יספיק לקרוא את ההודעה הזו, כי הוא ילמד לספרות, אבל מי שכן יספיק לקרוא אותה , שיחשוב עליה טוב טוב לפני שהוא ניגש לבחינה.

ביאליק היה בסיירת מטכ``ל

סיפור עצוב אך אמיתי. את כל השירים שלו הוא כתב בשירותים של הבסיס. הכניסיני תחת כנפך - מספר על כמיהתו לקורס טיס, אבל הזונות דחו אותו (עין עצלה...). נפל לו זלזל - מספר על ימיו בצנחנים. לא זכיתי באפטר מן ההפקר - בא כתגובה לכאלה שטענו שיש לו פרוטקציה רק כי הוא משורר גדול.

טל עדתו

New member
מצבי עוד יותר נואש משלך! ;-(

אני עוד לא נגעתי בחומר לבגרות הזאת... ונשאר לי בדיוק פחות מ24 שעות לבחינה, אוףףףףףףףףףף!;-( מקווה שאני אשתלט על החומר הזה היום, אחרת יהיה רע! נתראה מחר בכיתה. ד``א - הבגרות היא בוקר או צהריים? טל המיואשת טוטלית. עוד שבוע ויום לבגרות האחרונה!

מזלט

New member
ברצוני להפנות את תשומת ליבך

לשיטת המיקוד הממוקד עד מאוד. החומר לבגרות (שתערך ב-14:00) כולל לפי השיטה: שני שירי ימי הביניים, 3 שירי ביאליק שני סיפורי עגנון, סיפור קצר אחד שאינו עגנון ומחזה אחד. זה מה שאני צריך ללמוד, ואני צנצנת אם אני לא מסיים תוך שעתיים.

טל עדתו

New member
אוךךךךךךךךךך נמאסססססססססס!@!@!!@!@

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף רק עכשיו סימתי עם ביאליק, אני רוצה להבין משהו- מה הוא ניסה להגיד לנו הקוראים שלא מבינים את יצירותיו (לא זכיתי באור מן ההפקר)? הא? וביאליק נחמדי - באמת שהבנו: אתה רוצה אהבה, אבל ברגע שתהיה לך כזאת אתה תמות (איך) אתה חושב על קיום יחסי מין שאל דבר טמא ואתה רוצה ללכת על אש (אבל אם זכרוני אינו מטעני בזמנך לא היה מקדונלד`ס בארץ!). אתה רוצה אהבה של אמא או אחות- גילוי עריות - איכסססס . ו...אם לא הבנתי נכונה אז חרם על הגרות מחר. ושוב בנימה פסימית לסיום - נמאסססססססססססססססססססססס!!!!B-( ובנימה קצת יותר אופטימית- מממחר NO MORE ספרות!!!!!!! טל <שנשאר לה כל החומר חוץ משירי ביאליק> נ.ב אני אבוא לעדן אותכם בהמשך....חחחחחחחח :cool:

crazy tal

New member
מזל``ט.......

אל תשכח ספרי קריאה, דרמה, רומן...... שירה מודרנית, שירת ימי הביניים...... וכו` וכו`........

מזלט

New member
טל יקירי

על זה מתבססת שיטת המיקוד הממוקד שלי! אני לא עושה רומאן, וגם לא ספר קריאה, וגם לא שירה מודרנית!

balcony

New member
זו בדיוק הגישה שלי

למה ללמוד היום כשיש חצי מחר? איכס! ספרות מקצוע מסריח

aurora0

New member
מסכימה עם כל מילה

אני פשוט לא מצליחה להכריח את עצמי ללמוד....

שכחת רומן ושיר של באיליקצ`וב...

היו לו 4 שירים - אייך, הכניסניני, נפלו זלזל, לא זכיתי בלוטו מן ההפקר

nl

New member
שאלה חשובה בקשר לסיפור קצר !!

האם מספיק ללמוד סיפור קצר אחד של עגנון ועוד אחד רגיל ?!?!? כי לפי מה שאני יודע במיקוד רשמו סיפור אחד של עגנון ועוד אחד ? לא ככה ?

שי אביבי

צריך ללמוד 2 סיפורים של שי אביבי ו4 סיפורים קצרים. לשי אביבי יש תהילה ודמי ימיה. הסיפורים הקצרים הם תפוחים מן המטבח, הבז, לוליטה (או הניה), וכינורו של צ`כוב. אבל הכי טוב לוותר על הפרק הזה בכלל.

balcony

New member
לא ממש

צריך שלושה סיפורים של עגנון ושלושה לא אני אישית לומדת שניים לא של עדנון ושלושה של עגנון, כאשר אחד מהם אני לומדת בפחות פרוטרוט. ב-ה-צ-ל-חה!

ולדי

New member
ביאליק סתם אימפוטנט...

ביאליק סתם אימפוטנט, ואין לי כח לשים עליו יותר מדי. אבל מה תגידו על עגנון? או דליה רביקוביץ`? מישהו בכלל הבין מה הם רוצים מהחיים שלנו. למה הבגרות שלי צריכה להיות תלויה בשירים שהיא כתבה בבית משוגעים?!

למעלה