ביאס אותי שעובד וז`ניה קיבלו רק חצי

ביאס אותי שעובד וז`ניה קיבלו רק חצי

הבטחתם מליון? תנו ה-כ-ל!!! זה מגיע להם!חצי מיליון לתרומות? חבל.הבטחתם מיליון? תנו מיליון!

למה לא???

זה חשוב לתרום. ותאמיני לי שחצי מילון לתרומות זה כלום לעומת מה שנשאר להם אחר כך,כי גם לאחר התרומה נשאר להם די הרבה.

אבל...

אבל איך היית מרגישה אם אחרי כל המשימות ואחרי שעברת את הכל וניצחת את כולם היית מקבלת חצי פרס? צריך ללכת תמיד עם דברים בגדול,עד הסוף ולקבל את כל הקופה!

את האמת,לא היה מפריע לי..

בכתבה על עובד שפורסמה במקור ראשון,עובד אמר במפורשות שהוא לא בא בשביל הכסף,והוא גם לא כזה היה מעונין מלכתחילה בכסף. הוא עשה את זה כדי ללת מעצמו למען אחר.

תקשיבי,

מראש שהם הגיעו למשחק אז הם ידעו שרק חצי מהפרס יגיע אליהם. הם ידעו שהחצי השני יהיה לתרומות. ככה שלא נראה לי שיש להם את ההרגשה שהם קיבלו רק חצי מהפרס.

cha200005

New member
שנה שעברה שקיבלו את האוטו...

הם היו צריכים לשלם חצי מהסכום שלו כדי לקבל אותו...אז השנה זה בסדר עם הפרס...

גםצופה

Member
מנהל
זה נכון..

חלק מהפרס הולך למס על פרסים/מוצרי יוקרה.. כאן עשו דבר מאד חכם - הם קבעו שהפרס יהיה סכום כסף.. ואז לא מתעסקים עם מתנה שאין לזוכים מה לעשות - כי צריך לשלם על זה כסף.. נדמה לי שאריאל נשאר הרבה זמן עם הרכב- כי הסכום שהוא היה צריך לשלם עבור הרכב (אפילו כדי למכור אותו) היה סכום עתק (כאמור מס על קבלת הפרס..) כאן המס הוא הפך לצדקה/תרומה - כך יוצא שכולם מרוצים..

RAMI TA

New member
לא כדאי לשלול, אם לא יודעים ...

בוודאות ('טיפ' לחיים). אכן, בכדי לקבל את רכב-השטח לידם, הזוכים היו אמורים לשלם עבורו מס (לא בטוח שגודל המס היה חצי ממחיר הרכב
). את המדינה לא מעניין; אם הרכב מוקדש לזוכים בתכנת ריאלטי, או לא. כל רכב חדש שמיובא ארצה, בעל-הרכב אמור לשלם בעדו מס. בזמנו פורסמה, על-כך, כתבה.

הייי, רמי!!! חזרת???

תגיד, ראית את האיימל ששלחתי לך...?? מזמן...?? קיבלת את עצתי לחזור לפורום...???? לילה טוב!

RAMI TA

New member
אממממ...

את מתכוונת לאי-מייל מלפני שלשה שבועות, 11/8/05, בנוגע להינתקות
כן, קיבלתי. תודה. בוקר טוב.

גםצופה

Member
מנהל
באותה כתבה צויין

שאריאל היה צריך לשלם סכום עתק כדי להשתחחר מהרכב.. סכום שכמובן לא היה לו
ורק היום (כשכתבתי את התגובה..) קלטתי את העניין של התרומה.. גם בכסף שהם קבלו בתוכנית הזאת הם היו צריכים לשלם מס - אז המס זה בעצם התרומות שהם התייחבו להם..

RAMI TA

New member
זו לא אותה ההרגשה בשני המקרים...

כשאני תורם אני מרגיש יותר טוב עם עצמי. אולם, כשמשלמים מס למדינה, ההרגשה היא שונה לחלוטין. אני זוכר שנכתב בכתבה שגם הם לא יכלו למכור את הרכב לאדם אחר, שזה ישלם בעדו את המס ויקבל את הרכב, היות והוא כבר נכתב על-שמם אוטומטית. וגם לשלם מס ומיד למכור, לא כדאי היות והערך שלו יורד יד-ראשונה לשניה.

גםצופה

Member
מנהל
עדיין..

כשמעבירים כסף לתרומה וזה פוטר אותך מתשלום מס הכנסה זה הרבה יותר שווה.. וכאן חלק מהתרומה הזאת היה חלק נחמד מהמשחק (המכרזים על הזמן..) ואכן היה באמת בלאגן שלם עם מכירת הרכבים

limors2

Active member
חחח מה חצי?../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

190 אלף כל אחד
לא שאני מתנגדת לקבל סכום כזה

מיליון או רבע

הבטיחו מיליון, אבל חצי לתרומות, וחצי מתחלק לשניים יענו 250 אלף כל אחד מקבל אבל מיסים במדינה הזאתי יש מיסים שעולים הרבה מאוד כסף... יענו שבסוף כל אחד מקבל 200 אלף.. יענו מיליון... הבנתם?

למעלה