ביביגו הגזמת קצת....

• פותח הנושא niky
  • פורסם בתאריך

niky

New member
ביביגו הגזמת קצת....

אז אני ממזמן לא בת 12 ולא זבת חוטם, ואף אחד לא עזב פה...ובטח שלא בגלל שבי. אז נכון שלפעמים שבי מביא את הצד הצעיר שלו וזה לא תמיד מתחבר לכולם אך לרוב הוא עושה זאת בחינניות, עיניניות ורצינות. וגם אני מטיילת בפורומים באנגלית, וכן כן נימצאים שם הרבה בני 12 עם בני 60 ומתיחסים בסובלנות וכבוד אחד לשני. הערתך יכלה להתפס באופן עיניני אך כשהתחלת עם האגרסיה איבדת קשב וקיבלת חזרה את אשר הבאת, אז אולי גם אתה, וכמו כולנו, יכול ללמוד פה שיעור או שניים... ושבי כבר הזמין אותך להפרות אותנו אז קדימה כי נראה לי שהסוגייה שלך מוצתה מחוסר עיניין לציבור... יאיר, שבי,ולשאר - האם יתכן כי נסיגת מרקורי באופן מתמיהה דווקא תביא לאנשים להתחבר ולא לקצר בתקשורת. במבט אחורה השנה, שלושה נסיגות החזירו אהבה גדולה ופריחה ליחסים וכשהגיע ליקויי הירח, שהיו בגדי או בסרטן {אני במקרה גם גדי והוא סרטן} שוב עלו הקונפליקטים על פניי השטח והדרך החוצה היתה קצרה, אם כי עם הרבה תובנות טובות. לקראת הנסיגה הקרבה אני תוהה אם יש קשר לכך ובכלל לגביי הדפוס הזה?! ובהזדמנות זו תודה שבי שאתה כאן וליאיר עבור החוכמה שאתה מביא עם ובלי קשר לאסטלולוגיה!

גלית 14

New member
ניקי...

גם אני גדי שמאוהבת בסרטן.....וכן...לפי מה שאני רואה (ואני לא מבינה גדולה באסטרולוגייה) הולך לקרות לי משהו ממש טוב... בת כמה את? גלית

שבי עושה מצוין מה שהביגו הזה בחיים

לא יצליח לעשות שבי יודע להתחבר לאנשים וזה יאמר לזכותו ובקשר לביגו הזה הוא סתם אחד שמרים את האף שלו ביגו אני יגיד רק פעם אחת ותכניס טוב טוב לראש שלך שבי בין הבנאדם הכי מיוחדים בעולם מה שלך אין סיכוי להיות שלכם מכשפה

למעלה