ביביסטים, השתן עלה לראש?

צביקה5311

Well-known member
מילא, למרר את חייה של אשת הטלוויזיה אופירה אסייג
אבל להתנפל על לירי אלבג, אחרי כל מה שעברה?
אחרי שהנהגה בראשות נתניהו, כן, נתניהו, הפקירה אותה ואת חברותיה?
אין לכם גבולות?
נכון, העם הכריע.דמוקרטיה.
גם בדמוקרטיה עושים טעויות
לפעמים גם העם טועה.
העם הגרמני מתנצל עד היום.
דמוקרטיה עלתה לנו ב 6 מיליון יהודים.
תניחו לילדה, היא עברה מספיק.
פסיכופטים.
אני מצפה מלשכת נתניהו, להעמיד במקומם את הפסיכופטים. יש גבול!

שחר 676

Well-known member
מילא, למרר את חייה של אשת הטלוויזיה אופירה אסייג
אבל להתנפל על לירי אלבג, אחרי כל מה שעברה?
אחרי שהנהגה בראשות נתניהו, כן, נתניהו, הפקירה אותה ואת חברותיה?
אין לכם גבולות?
נכון, העם הכריע.דמוקרטיה.
גם בדמוקרטיה עושים טעויות
לפעמים גם העם טועה.
העם הגרמני מתנצל עד היום.
דמוקרטיה עלתה לנו ב 6 מיליון יהודים.
תניחו לילדה, היא עברה מספיק.
פסיכופטים.
אני מצפה מלשכת נתניהו, להעמיד במקומם את הפסיכופטים. יש גבול!
אני קראתי את דבריה של לירי אלבג כלפי נתניהו ואני חושב שהאשמותיה רחוקות מהמציאות אבל לא תמצא אותי אומר מילה נגדה ואני מגנה בכל תוקף את הקריאות נגדה.

אני מעריך שנוסח ההאשמות הושם בפיה על ידי השמאל אשר מנסה לנצל את הטרגדיה בכדי להוקיע את נתניהו.

לדעתי האבא המאד דומיננטי שלה היה צריך למנוע ממנה להכנס לקלחת הפוליטית - היא לא צריכה היתה להכנס לשם. היא יכלה להדגיש את נחיצות שחרור החטופים , לספר על השבי , על הסבל כמו משוחררים אחרים אבל כנראה שיש כאן מישהו שניסה למקסם עליה רווח פוליטי והפך אותה לכלי שרת בידי השמאל. האופן בו נוסחו דבריה כלפי רוה"מ מדבר בעד עצמו ולדאבוני היו כאלה שלא התאפקו והתבטאו כלפיה באופן לא ראוי.

צביקה5311

Well-known member
אני קראתי את דבריה של לירי אלבג כלפי נתניהו ואני חושב שהאשמותיה רחוקות מהמציאות אבל לא תמצא אותי אומר מילה נגדה ואני מגנה בכל תוקף את הקריאות נגדה.

אני מעריך שנוסח ההאשמות הושם בפיה על ידי השמאל אשר מנסה לנצל את הטרגדיה בכדי להוקיע את נתניהו.

לדעתי האבא המאד דומיננטי שלה היה צריך למנוע ממנה להכנס לקלחת הפוליטית - היא לא צריכה היתה להכנס לשם. היא יכלה להדגיש את נחיצות שחרור החטופים , לספר על השבי , על הסבל כמו משוחררים אחרים אבל כנראה שיש כאן מישהו שניסה למקסם עליה רווח פוליטי והפך אותה לכלי שרת בידי השמאל. האופן בו נוסחו דבריה כלפי רוה"מ מדבר בעד עצמו ולדאבוני היו כאלה שלא התאפקו והתבטאו כלפיה באופן לא ראוי.
הכת הביביסטית מטילה אימה על כל הציבור?
אין להם חיים? מי שיגיד מילה נגד ביבי "הלך אליו"?

marabo

Well-known member

אל תגנה שום דבר בבקשה, שקודם השמאל יגנו את ההסתות שלהם ביבי בוגד, את חסימות הכבישים הבריוניות, את הצתת הכבישים, את זריקת לפידים על שוטרים, את גניבת טנק של אנדרטה ליום כיפור, את זריקת נורי תבערה על בית ראש הממשלה.
הם לא גינו ולא יגנו את המעשים שבאים מהמחנה שלהם, אז גם אנחנו לא צריכים להתנדב.

jackie111

Well-known member
אל תגנה שום דבר בבקשה, שקודם השמאל יגנו את ההסתות שלהם ביבי בוגד, את חסימות הכבישים הבריוניות, את הצתת הכבישים, את זריקת לפידים על שוטרים, את גניבת טנק של אנדרטה ליום כיפור, את זריקת נורי תבערה על בית ראש הממשלה.
את מה שאתה רוצה שנגנה קוראים הפגנות. וכמובן שחלק
מהפרטים ברשימה שלך זאת המצאה. סתם שקרים בהשראת
שקרן המאסטר והבוגד בינימין נתניהו.

צביקה5311

Well-known member
לרבין לא קראו בוגד?
מה שקרה בבית נתניהו בקיסריה, זה היה מעשה קונדס מטופש. להפגין בשקט עם שלטים, הוכח, זה לא מזיז לאף אחד. העם נפל בן ערובה לממשלה קיצונית.
נכון, טיפשות של העם. פתאום, מתגעגעים לבנט.
מאז שהממשלה הזאת נבחרה, אנחנו לא יוצאים מהחרה
אז אנא ממך אל תטיף לי.
באשדוד ובאשקלון כבר שואלים, על איזה נצחון על חמאס מדברים? הם צוחקים אלינו

שחר 676

Well-known member
אתה יודע מה.... אתה צודק לחלוטין.

אני חוזר בי. לא מגנה כלום.

למעלה