ביביסיטר בין אחים

blonda3

New member
ביביסיטר בין אחים../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif

אתמול היו לי שתי אסיפות הורים באותה השעה לשני הילדים שלי. הבן התקשר להודיע לי שעלי לבוא מוקדם יותר כי לילדי כיתת המחוננים יש הסבר נוסף בנפרד. (האבא הלך לפגישה של הבת). שאלתי אותו אם הוא יוכל לשמור על אחותו הקטנה והוא אמר שחושב שלא כי לא יוכל כי יש לו אימון כדורגל ויהיה עייף. ניסיתי לשכנע...והצלחתי. קבענו שיתקשר אלי כשחוזר הביתה מהאימון. חצי שעה לפני השעה היעודה התקשרתי אליו ואין תשובה. נלחצתי והתקשרתי לביביסיטר שהסכימה לבוא והגיעה תוך 10 דקות. 10 דקות לפני השעה..התקשר הבן שלי אמא-אני רק אוכל משהו ובא.... הודעתי לו שכבר יש אצלי ביביסיטר אבל שהוא יכול לבוא יותר מאוחר.... הוא מאד כעס עלי.טען שקבענו שאני אתקשר אליו ושלא התקשרתי(קצר בתקשורת?) הסברתי לו מה שקרה, והוא בכעסו צעק שיותר הוא לא יעשה לי ביביסיטר לעולם(גיל ההתבגרות?) כשירדתי התקשרתי אליו שוב וניסיתי להסביר לו שהיה לי חשוב להגיע בזמן ולא לאחר ....בתקווה שהוא יבין. במשך היום ניסיתי לחשוב מה בעצם עבר עליו... למה הוא כלכך כעס ולמה לא הסכים לבוא שעה מאוחר יותר (אולי כי היה מאד עיף-אחרי אימון וכו'...) מה דעתכם? מה הייתם עושים במקומי? והימור-האם הוא יסכים לעשות שוב ביביסיטר? המחמאות שקיבלתי עליו גרמו לי להמון נחת. מסתבר שיש לי ילד מאד מאד מיוחד..... אבל מה שיותר חשוב לי זה היחסים שלי איתו.

blonda3

New member
למי שלא הבין

הבן שלי חזר לבית האבא לאחר האימון ומשם היה אמור לבוא אלי.

blonda3

New member
מקפי../images/Emo105.gif

הבן שלי לא כועס עלי יותר.... אבל הבת שלי תעשה לי היום ביביסיטר
תחזיקו לי אצבעות שזה יעבור בשלום. (יש לי נסיון רע איתה
)

blonda3

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

הבת שלי עשתה ביביסיטר. הכל עבר בשלום. סוף סוף...זה הצליח לנו.

אני הייתי פועלת כמוך

אם לא הייתי מקבלת תשובה ממנו גם אני הייתי מזמינה בייביסיטר. לפי דעתי הוא כעס כי הוא נתן לך את המילה שלו והוא חשב שאת מפקפקת בה או מטילה ספק באמון שלו דבר שצריך להסביר לו. כי התקשרת אליו והוא לא ענה. את לא יכולה לחכות. בפעם הבאה הוא צריך להיות מודע יותר לרעשים שהפלאפון שלו מבקיע = צלצול. לפי דעתי, זה יעבור לו. בן כמה הילדון?

blonda3

New member
הילדון../images/Emo13.gif

בן 13. כשהתקשרתי אליו הוא עדיין לא היה בבית אביו. והיות והוא ילד אז כנראה שלא הבין את החשיבות של הלחץ שלי להיות שם בזמן ובלי לחץ!!! אבל היום הבנתי שהוא הבין.... תודה לך פרי.

rolan

New member
בלונדיקה

אני חושבת שאחריות שאנחנו מטילים עליהם חשובה מאוד. אל תוותרי על בייביסיטר וכל עזרה אפשרית שיתנו לך. לדעתי זה חשוב גם לקשר עם הקטנה.

שיהיה לך הרבה נחת ממנו../images/Emo22.gif

הוא בהחלט צריך ללמוד להיות אחראי ולעמוד בזמנים ואת בהחלט צריכה לתת לו להיות בייביסיטר על אחיו כי גם ילדים יש להם מחוייבויות בבית. ואין שוס סיבה שיחסייך עמו לא ימשיכו להיות טובבים

פרח 11

New member
גם אני מסכימה עם כולם בעניין

האחריות וטוב שהוא הבין גם את הלחץ שלך. כמו כן, אני רוצה להוסיף לגביי השאלה שלך למה הוא כ"כ כעס? אני חושבת שלפני הכל אנו צריכים להבין שאנו בני אדם וגם ילדינו הם בני אדם לפני שאנו הורים ולפני שהם ילדים. הוא כאדם בפני עצמו, יש לו את הדברים שמכעיסים אותו ושאולי לא היו מכעיסים אותך וכך גם לגבייך. לכן, ברגעים כאלה להרפות קצת ואחרי שהוא נרגע להסביר את פשר הלחץ שלך ואולי לנסות לגרום להסביר את פשר הכעס שלו- ד"א לא תמיד יש הסבר וגם זה בסדר לדעתי (ולפי מה שקראתי בהמשך הבנתי שזאת עשית
). בכל מקרה, באופן כללי, כדאי תמיד לקחת לתשומת ליבנו לפני שאנו ניגשים לטפל באיזה נושא עם הילד, שהוא אדם בפני עצמו, לפני שהוא ילד ואנו הורה.

למעלה