ביבי, אידיוט, למה אתה משקר?

jackie111

Well-known member
אף אחד, כולל הימנים ביותר, הפסיקו להאמין לך.
עכשיו זה קורה בנושא הבריאותי שלך אבל אתה
שקרן חולני גם בנושאים הפוליטים והבטחוניים.

עליך להיות זהיר כי כל הזמן בודקים אותך. איבדת
את אמון העיתונאים שכל מילה שלך נבדקת. וגם
הצבור כבר מבין שאצלך האמת זו אופציה שכבר
לא קיימת.

להרינג, אם אתה לא מאמין תבדוק בגוגל "נתניהו
שיקר"

לא קיימת.

שיקר"
על מה שהוא שיקר?

evglev1

Well-known member
מנהל

לא קיימת.

שיקר"
נו באמת יש תיעוד של הצבעה שמית של ההתנתקות בה ביבי לא לוחץ על הכפתור אלא אומר בהצבעה את המילה "בעד" והליכודניקים עדיין מאמינים שהוא היה נגד ההתנתקות. ואפילו קונים את הסיפור שקדימה הוקמה לפני ההתתקות וההתנתקות הייתה ב-2006 לאחר ניצחון קדימה על הליכוד. שלא לדבר על השקר הליצני שהוא לא ניסה להקים ממשלה בהימנעות ארבעת הח"כים של רע"מ שסמוטריץ' כבר אמר "שקרן בן שקרן" אבל התירוץ שהוא נתן כל כך מגוכך שהוא הרב דרוקמן ז"ל נפגש עם מנסור עבאס כדי בשביל לשתף פעולה על חוק לבחירה ישירה לראש ממשלה, שזה כל כך מגוכך סמוטריץ' לא זקוק להכשר כדי להצביע בעד חוק בחירות ישירות עם הערבים, עובדה שקודמיו הצביעו עם הערבים בעד חוק משפחות ברוכות ילדים וגם בשביל שסמוטריץ' יצביע עם איימן עודה נגד חוק האזרחות, הרב דרוקמן ז"ל לא היה צריך להיפגש עם איימן עודה.

וגם אחרי שהוא ב-25 שנה אף פעם לא אכל במסעדה על חשבונו, הוא מצפה שנאמין שהיו סיגרים ושמפניות שמשפחתו צרכה ושילמה עליהן. או בכלל ששרה הסכימה לא רק לקבל מתנות מחברים אלא גם לתת מתנות לחברים.

Harrington

Well-known member
מנהל

לא קיימת.

שיקר"
מוותר, אבל תודה על ההצעה. אשאיר את האובססיות לאובססיבים ואסתפק אני בעובדות היבשות מעט יותר ברשותך.

מוותר, אבל תודה על ההצעה. אשאיר את האובססיות לאובססיבים ואסתפק אני בעובדות היבשות מעט יותר ברשותך.
אתה צריך להסביר אם לא לאהבל הזה אז לציבור כמוני שמשתוקק להבין על איזה עובדות יבשות אתה מדבר ואני לא אומר זאת בהתרסה או בציניות אלא באמת מעוניין לשמוע ולו בלבד לסתום להם את הפה עם העובדות כי אצלם עובדה מוכחת היא לא הוכחה לשום דבר.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה צריך להסביר אם לא לאהבל הזה אז לציבור כמוני שמשתוקק להבין על איזה עובדות יבשות אתה מדבר ואני לא אומר זאת בהתרסה או בציניות אלא באמת מעוניין לשמוע ולו בלבד לסתום להם את הפה עם העובדות כי אצלם עובדה מוכחת היא לא הוכחה לשום דבר.
העניין פשוט. לא זוכר בדיוק את הדיון למעלה או באיזה הקשר כתבתי את מה שאתה מציין, אבל אני שומע (או קורא כאן) עשרות פעמים בחודש שנתניהו שקרן. בפועל דוגמאות, לא זכיתי לראות הרבה. מה שמכנים כאן לעתים שקר בעיני אינו כזה או לא הופך את הדובר לשקרן. זהו. זה כל הסיפור. גם חזרה על כך ש'אבל כולם אומרים כך' לא עושה לי את זה. אני אוהב להחליט בעצמי. לא מבסס את דעותי על אדם (ולא משנה מי הוא) על סמך דעתם של אחרים.

אם וכאשר יוצגו לי דוגמאות ענייניות מהן ניתן באמת ובתמים ללמוד שהבן אדם שקרן, יתכן בהחלט שאגיע בקלות לאותה מסקנה. עד היום מה לעשות, זה לא קרה. כשאנשים מעדיפים להסתפק בזריקת סיסמאות ולא מעבר לכך, אל יתפלאו שזה לא באמת משכנע מישהו (מהסוג שכן אוהב להפעיל את מוחו) :).

רוב הזמן נח

Well-known member
ביבי לא מספר לכם את האמת כי הוא יודע שלא תוכלו להתמודד איתה.
אבל בהרבה דברים האמת ברורה לכולם ולא צריך שמישהו יסביר אותה.

jackie111

Well-known member
כתבתי את הפוסט הזה על רקע הפרסומים מהעבר
על מצבו הרפואי. הוא גרם גם לרופאיו ולמערכת
לשקר.

עדיף לא לספר כלום מאשר לשקר לצבור.

evglev1

Well-known member
מנהל
כתבתי את הפוסט הזה על רקע הפרסומים מהעבר
על מצבו הרפואי. הוא גרם גם לרופאיו ולמערכת
לשקר.

עדיף לא לספר כלום מאשר לשקר לצבור.
כנראה שיאיר נתניהו מנהל את המדינה לא משום שאביו חלש אופי, אלא גם מצבו הבריאותי של בנימין לא מאפשר לא לקבל החלטות וההחלטות מתקבלות על ידי אישתו ובנו והוא רק חותם על מה שנדרש ולא רוצים שידעו שאנשים שלא נבחרו מנהלים את המדינה.

jackie111

Well-known member
כנראה שיאיר נתניהו מנהל את המדינה לא משום שאביו חלש אופי, אלא גם מצבו הבריאותי של בנימין לא מאפשר לא לקבל החלטות וההחלטות מתקבלות על ידי אישתו ובנו והוא רק חותם על מה שנדרש ולא רוצים שידעו שאנשים שלא נבחרו מנהלים את המדינה.
אני לא מבין את המשפחה הזאת שמנהלת את חיינו.

קרה שם משהו רע ביחסים האישיים שהאשה והבן
לא מגיעים לתמוך באב שנכנס לניתוח. זה לא מקובל
במשפחה אשכנזית.

אני לא מבין את המשפחה הזאת שמנהלת את חיינו.

קרה שם משהו רע ביחסים האישיים שהאשה והבן
לא מגיעים לתמוך באב שנכנס לניתוח. זה לא מקובל
במשפחה אשכנזית.
אתה מציג את זה כאילו הוא לבד שם ואף אחד לא עוזר לו :D

למעלה