ביבי ביבי הזהרה פן האג יבוא מאחורה

Cranio

Well-known member
הקרן לזכויות אדם של הינד רג'ב :
"יזמנו צעדים משפטיים דחופים כדי להתמודד עם ביקורו המתוכנן של נתניהו בהונגריה מחר.

נגיש תביעה לבית הדין הפלילי הבינלאומי ,
נקרא ליועץ המשפטי של הונגריה לעצור את נתניהו ונודיע לרשויות המרחב האווירי באירופה למנוע את מעברו. "

יהיה מעניין :ROFLMAO:

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
"יזמנו צעדים משפטיים דחופים כדי להתמודד עם ביקורו המתוכנן של נתניהו בהונגריה מחר.

נקרא ליועץ המשפטי של הונגריה לעצור את נתניהו ונודיע לרשויות המרחב האווירי באירופה למנוע את מעברו. "

דברים כאלה יש לעשות בשקט. עכשיו הם הרסו את כל הסיכויים שעמדו לרשותם.

evglev1

Well-known member
מנהל
העניין הוא לעשות רעש, כי ממילא שר המשפטים לא יפעל נגד הנשיא שלו העניין הוא להביא מפגינים להפגנה נגד נתניהו, הם לא באמת מאמינים שהם יכולים להביא את נתניהו להאג, העניין להוציא לרחוב את כל האנטישמים שמאמינים שהוא פושע מלחמה.

שחר 676

Well-known member
דברים כאלה יש לעשות בשקט. עכשיו הם הרסו את כל הסיכויים שעמדו לרשותם.
אתה מאוכזב , הא ?

אתה משתוקק שראש ממשלתך ייעצר בשל מלחמתו המוצדקת בחמאס.... |פנים|

אחחח מושון מושון....אני לא מתפלא עליך ועל יתר השמאלנים כאן - אני לא הייתי מגייס אף אחד מכם ודומיכם לתפקידי מפתח בצה"ל או בשב"כ וזאת מפני שקיימת בכם תודעה אנטי פטריוטית.

אני לעולם לא הייתי מייחל לרבין/פרס/גנץ או כל פוליטיקאי אחר מעצר בשל אקט כל כך צודק.

נערך לאחרונה ב:

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אתה מאוכזב , הא ?

אתה משתוקק שראש ממשלתך ייעצר בשל מלחמתו המוצדקת בחמאס.... |פנים|

אחחח מושון מושון....אני לא מתפלא עליך ועל יתר השמאלנים כאן - אני לא הייתי מגייס אף אחד מכם ודומיכם לתפקידי מפתח בצה"ל או בשב"כ וזאת מפני שקיימת בכם תודעה אנטי פטריוטית.

אני לעולם לא הייתי מייחל לרבין/פרס/גנץ או כל פוליטיקאי אחר מעצר בשל אקט כל כך צודק.
אל תדאג. גם ללא האג ביבי בדרך הביתה אם לא גרוע מכך.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא משנה תמיכה בהאג היא כמו תמיכה בחיזבאללה לא משנה כמה גרוע ראש הממשלה במיוחד שלפי כל מי שמואשם בפשעי מלחמה המטרה של אלה שמגישים תלונות בהאג היא לנרמל ולהנציח מצב בו הערבים טובחים ביהודים וחיים בגן עדן.

שחר 676

Well-known member
אין לזה קשר אם נתניהו הולך הביתה או לא....יש לזה קשר למחלה הכל כך קשה הקרויה "רק לא ביבי" אשר במסגרתה אתם נפטרים מהנכסים הפטריוטים האחרונים שלכם.

אני מבין היטב את הטענה הגורסת כי אתם מוכנים שישראל תפסיד לחמאס ובלבד שההפסד ירשם לדראון עולם על נתניהו ויביא לכשלונו האלקטורטי בקלפי. החטופים מעניינים אתכם כשלג דאשתקד - מה שאתכם מעניין זה להשתמש בחטופים כמנוף לכניעת נתניהו לחמאס....אתם משתוקקים לראות את חמאס ממשיך לשלוט בעזה מפני שבכך תוכלו לזעוק בהמשך "מר בטחון נתניהו נכשל בהכנעת חמאס"

או במילים אחרות אתם מוכנים לחרבן על בטחון מדינת ישראל רק בשל שנאתכם לנתניהו.....וזה נורא , פשוט נורא.

תראה לאיזה שפל הגעת.....

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אין לזה קשר אם נתניהו הולך הביתה או לא....יש לזה קשר למחלה הכל כך קשה הקרויה "רק לא ביבי" אשר במסגרתה אתם נפטרים מהנכסים הפטריוטים האחרונים שלכם.

אני מבין היטב את הטענה הגורסת כי אתם מוכנים שישראל תפסיד לחמאס ובלבד שההפסד ירשם לדראון עולם על נתניהו ויביא לכשלונו האלקטורטי בקלפי. החטופים מעניינים אתכם כשלג דאשתקד - מה שאתכם מעניין זה להשתמש בחטופים כמנוף לכניעת נתניהו לחמאס....אתם משתוקקים לראות את חמאס ממשיך לשלוט בעזה מפני שבכך תוכלו לזעוק בהמשך "מר בטחון נתניהו נכשל בהכנעת חמאס"

או במילים אחרות אתם מוכנים לחרבן על בטחון מדינת ישראל רק בשל שנאתכם לנתניהו.....וזה נורא , פשוט נורא.

תראה לאיזה שפל הגעת.....
הפעם יצאת מכליך כדי להביא קשקוש "עם רישיון".
בינתיים מי שממסמס את עסקאות השבת החטופים גם בחסות שלושת המוסקיטרים הלא לא דוד בן גוריון המערכניק.
בינתיים מי שחבר לקטר והכניס נציגי קטאר ללשכתו לא היה רבין.
ובינתיים מי שעובד קשה כדי להותיר אדמה חרוכה מתחת לרגליו הוא לא בנט.
בינתיים תוך זמן קצר פוטר שר ביטחון אמיתי ובמקומו הוכנס פודל כצה'לה.
בינתיים פוטר רמטכ"ל והוכנס במקומו איש שלומו של הנהנתן.
בינתיים עומד להיות מפוטר ראש שב"כ ובמקומו עמד להיכנס קפלניסט, שרק בזכות הצעקנית ההיא מה שמה... גוטליב ההיסטרית הוא נזרק החוצה.
ובינתיים עומדת להיות מפוטרת היועמש"ית.

אז בחיאת מר שחר. לך לנוח קצת. אולי הבינה תשוב אליך לאחר המנוחה הדרושה לך.

שחר 676

Well-known member
הפעם יצאת מכליך כדי להביא קשקוש "עם רישיון".
בינתיים מי שממסמס את עסקאות השבת החטופים גם בחסות שלושת המוסקיטרים הלא לא דוד בן גוריון המערכניק.
בינתיים מי שחבר לקטר והכניס נציגי קטאר ללשכתו לא היה רבין.
ובינתיים מי שעובד קשה כדי להותיר אדמה חרוכה מתחת לרגליו הוא לא בנט.
בינתיים עומד להיות מפוטר ראש שב"כ ובמקומו עמד להיכנס קפלניסט, שרק בזכות הצעקנית ההיא מה שמה... גוטליב ההיסטרית הוא נזרק החוצה.
ובינתיים עומדת להיות מפוטרת היועמש"ית.

אז בחיאת מר שחר. לך לנוח קצת. אולי הבינה תשוב אליך לאחר המנוחה הדרושה לך.
כיצד בליל הנושאים שהבאת קשור למה שכתבתי ?

ניסיון הסטה לא מוצלח.
מיסמוס ?

יקירי - מתי תבין שאין שום מצב בחיים שנשאיר את חמאס בשלטון על עזה....חמאס רוצה להבטיח את המשך שלטונו באמצעות יתר החטופים ונתניהו שבר את הפסקת האש בכדי ללחוץ עליהם צבאית להסכים לשחרר עוד חטופים ללא שום הסכמה על הפסקת לחימה.

אין שום מצב שחמאס נשאר בשלטון - בתמורה להישרדותו אנו נשקול הגליה ולא שום דבר מעבר לכך.

או הגליה בתמורה לחטופים או מוות. נהיר ופשוט !

850 חיילי צה"ל לא מסרו את חייהם בכדי בחמאס ימשיך לשלוט בעזה - ראש ממשלה אחראי מביט באחריות על הסיטואציה ממעוף הציפור על גורלו של עם ישראל כולו במזרח התיכון.
מי שחבר לקטר והכניס נציגי קטאר ללשכתו לא היה רבין
לדעת רבים פרשת קטארגייט היא פרשה מפוברקת. בדומה לתיקי האלפים של נתניהו. כל "הפרשה" נולדה בכדי למנוע מנתניהו לפטר את ראש השב"כ. כך או כך נתניהו לא נחקר באזהרה והוא לא חשוד במאומה - הוא מסר עדות פתוחה.

אין כאן שום העברת חומר סודי או בגידה ולו ברמה הנמוכה ביותר....יש כאן קשר עסקי פסול שאולי מצדיק פיטורים אך לא מעבר לכך. כרגע התקשורת השמאלנית מייצרת מסכי ערפל בכדי להשפיע על מוחם של רפי השכל תוך כדי קשירה בין פרשה מינורית זו לבין פיטורי ראש השב"כ.....מה לעשות.."אין שכל אין דאגות" ואחר כך עוד אומרים עלי שאני חלק מעדר |פנים| :ROFLMAO:.
שר בטחון שפועל נגד ראש ממשלתו הוא לא שר בטחון - הוא סוס טרויאני , חלק מדיפ סטייט/שלטון צללים. עכשיו כשראש ממשלת ישראל ושר הבטחון שלו מסונכרנים כל מערכת הבטחון עובדת טוב יותר.
פוטר רמטכ"ל פוליטי שתמך באופן סמוי בסרבנות בתוך הצבא עליו הוא מופקד ובמקומו הובא רמטכ"ל שעד כה עושה רושם שהוא מבין שהוא כפוף לדרג המדיני הנבחר דמוקרטית.
אני מבין שזה קשה לך לעיכול אולם אין לך ברירה.
ובמקומו עמד להיכנס קפלניסט, שרק בזכות הצעקנית ההיא מה שמה... גוטליב ההיסטרית הוא נזרק החוצה.
ראש השב"כ הנוכחי היה צריך להיות מפוטר מזמן - עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.
ובינתיים עומדת להיות מפוטרת היועמש"ית
יועמשית שפועלת בניגוד לאינטרסים של הלקוח שלה ובניגוד לחוק אינה מתאימה לתפקידה....על אחת כמה וכמה כשמדובר ביועמשית לא מקצועית שנשיא בג"צ לשעבר גרוניס התנגד למינויה באומרו לא ממנים לתפקיד רמטכ"ל תת אלוף.

מותר לממשלה להעבירה מתפקידה - זו משילות כפרה.

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל

וטענתם שהונגריה דיקטטורה והנה הקרן יוצאת בראש בראש נגד הנשיא ה"דיקטטור".

Cranio

Well-known member
אצל פוטין לא היו מעיזים לאיים באיומים כאלה, גם לא אצל ארדואן, מה שמה שיש בהונגריה חופש ביטוי שהוא אחד מבסיסי הדמוקרטיה.

תגיד,
יש לך מושג מי עומד מאחורי הארגון הזה?
והיכן הם מתגוררים
מסתבר שלא.

כדאי לך להכין שיעורי בית לפני שאתה מגיב.

DANIAVNI

Well-known member

ויקטור אורבן יטפל ביבי?
לא יקרה
זה גם חבר וגם דוגמא רעה (טובה בשבילו רעה בשבילנו)

למעלה