לא מרגיש שמישהו מממן לי את חיי באופן מיוחד. ודאי לא מעבר למה שאני משתתף בו בעצמי. גם לא נהנה מוויתורים מיוחדים על "רוב המיסוי" ושאר המצאות. כך שאינני יודע מהיכן אתה שואב את 'ידיעותיך', אבל קשר אלי אין להן בעולם המציאות.
כך או אחרת אם נשים אותי הקטן בצד לכמה רגעים (שכן על אף שבהחלט חשוב ונחמד להתייחס לגולשים אחרים דווקא ואל חייהם הפרטיים, צר לי לאכזבך אך לא אני הנושא כאן בדיון), לא מצאתי סתירה מיוחדת בין דבריך לדברי. כתבת שאתה עזבת אחרי 30 שנה. שוין, שיבושם לך. כל אחת ואחד ומה שנוח לו בחיים. זה לא משנה במאומה את העובדה שרוב תושבי ישראל כלל לא חושבים על הגירה, לא מתכננים כזאת, ושתסריט הבלהות שהמצאת למעלה לא עומדת על הפרק למימוש בעולם המציאות.
אין לי מושג מה מחקרו של יועץ נתניהו, ככל שהוא אכן כזה וזה מה שעשה, קשור לכך, אבל גם אם אזרום עם כל מה שכתבת בעניין אין לזה שום השפעה (או קשר מיוחד) על דברי למעלה.
מה שכן, ציון העובדה שעזבת כבר מלמדת הרבה על מה שעומד מאחורי 'הערכתך'. כפי שכתבתי כאן פעמים רבות בעבר, כל יורד מרגיש צורך להצדיק את הצעד בו נקט בעיני סביבתו הקרובה ופעמים רבות אף בעבור עצמו. במסגרת זו, הוא ימצא דרכים לספר שהמדינה עומדת בפני השמדה ושטוב עשה שברח בזמן, הוא ימצא דרכים לספר שכוווווולם רוצים לעזוב ורק הוא החכם עשה זאת בזמן, ושאר המצאות באותו סגנון. אין כל חדש תחת השמש ואין מי שמכיר מעט את עולם היורדים שלא נחשף לכך עשרות פעמים בעבר ומכיר זאת מידיעה אישית. אז לא ידעתי עליך שגם אתה מגיע מהמקום הזה וסברתי לתומי שאנחנו בדיון ענייני, אך אשריך על גילוי עניינך האישי על אף שכאמור, הוא בהחלט מלמד מהיכן מגיע הצורך שלך לנסות לשכנע שהמצב הוא כפי שאתה מתאר אותו, גם אם כל ישראלי שמפעיל את מוחו בכל זאת טיפה קלה מעבר לקריאת הדברים תוהה מה הקשר בינם למציאות שהוא מכיר.
כך או אחרת כאמור קודם, אתה יכול לגמרי להיות רגוע. אני אמנם סומך לחלוטין על דבריך לפיהם יש לך עמוד שדרה חזק וכו'. אבל בכל זאת. אם מעת לעת מתגנב חשש קטן לליבך, רוב הציבור הישראלי יהיה כאן כדי לשמור על מדינתך מולדתך לשעת הצורך, למקרה בו האדמה תחת רגליך במקום מגוריך החדש תרתח ויהיה לך צורך במדינת ישראל כמפלט לברוח אליו ולהתקבל בו בברכה ובזרועות פתוחות. אנחנו נשמור לך על ישראל, גם עבורך, נסבול איתה כשצריך ונחזק אותו כשנוכל. במבחן התוצאה, היא תהיה כאן בשבילך.
לא מרגיש שמישהו מממן לי את חיי באופן מיוחד. ודאי לא מעבר למה שאני משתתף בו בעצמי. גם לא נהנה מוויתורים מיוחדים על "רוב המיסוי" ושאר המצאות.
באמת?
אתה כ"כ רוצה להרשים כאן את מישהו ולהראות כזה צנוע וצדיק?
(לפחות הימצאותך פה, תחת הכותרת המופלאה הישראלית הנ"ל,-- יכולה לגרום להיזכר מהר במשמעות הפתגם "צדיק בסדום"

)
אוףףף, האדון החליט שוב להתווכח בשביל... הוויכוח עצמו והעמידה במקום.
כתבתי מעלה, כי זה מיותר לחלוטין.
אינני מתכוון לבזבז את זמני על השיח עם תחנות הרוח, סליחה על ההשוואה.
הכי מצחיק אותי -- זאת הימצאותך הקבועה בפוסטים למיניהם של היצורים כמו מר' marabo וחבריו הרבים המתבטאים בשפת האספסוף הישראלי.
הנני מקווה מאוד, כי הנך משתמש בפורום רק בשם משתמש האחיד והיחיד ולא מסתתר גם מאחורי שמות הבדויים כמו אותו marabo...
נ.ב.
"רוב הציבור הישראלי יהיה כאן כדי לשמור על מדינתך מולדתך לשעת הצורך" -- בוודאי, התכוונת לצבא שלם של
משרתי הקדוש ברוכו הישראליים וכול מה שמסביבם, כולל המייצגים שלהם המתרבים בבית המחוקקים.
כמו-כן, המושג "רוב הציבור" היוצא מפיך מספר רב של פעמים, מסמל בעיניי את הניתוק המוחלט שלך מן המציאות -- שיתוקן ב3-5-7 שנים הקרובות.
בעיניי, "רוב הציבור" הישראלי, זאת הקבוצה שנוצרה באופן המלאכותי כאשר היא מהווה אוסף של חלקיקים מנוגדים ומתנגדים אחד לשני באופן האבסולוטי--
היצורים האלה שאין להם לא דין ולא דיין, אין להם שום ערך הקדוש באמת ושום חזון מדיני-לאומי-עתידני, למעט
אותו עגל הזהב.
"רוב הציבור" הזה, במו ידיו, הרס וכמעט השמיד את ארץ חלב ודבש שאבות המייסדים בנו בשבילו לפני שהביאו אותו ארצה.
הוא הפך את הארץ הזו, במו ידיו, לממלכת הסדום ועמורה.
תהליכים הדמוגרפיים הליקויים הישראליים גרמו לכך, שכבר בשנים הנוכחיות של ממש, נוצר מצב הקריטי ביותר -- כאשר נשבר
האיזון המלאכותי והפירמידה החברתית "ההפוכה" נסדקה סופית -- כאשר "מיעוט הציבור" אינו מסוגל וגם אינו רוצה כבר להאכיל, לסבסד ולתמוך על חשבונו ב-"רוב הציבור" שבקושי מפרנס את עצמו, לא נדבר על כול צאצאיו המתרבים שלא חונכו ולא למדו(זה העתיד של המדינה) שמצטרפים לעולם הפשע והסמים הישראלי.
אתה חייב להבין זאת, חייב להפנים למציאות סוף-סוף,-- לפחות לכלכלית ולמהות של המשך התהליך, בהיבט המדיני-הגלובלי, עם כול מה שישתמע מכך.
(ואל תקרא עיתונות הישראלית כמו "גלובס" שמופצת בחינם לכול גב' כהן מחדרה ולמר' בוזגלו מדימונה -- היא מטעה ומרדימה את "רוב הציבור")
גם מר' קנדל רב-המלומד המוזכר מעלה, עשה חישוב-הזהרה בשביל בני-אדם כמוך(וכמובן למר' marabo) הנמצאים עדיים בשלב "הכחשת כול בכול מחיר" למרות שכבר 76 שנים, 50% ככול הפחות, מן האומה היהודית הבינלאומית, אינם מתכוונת להתגורר בישראל ובוחרים לחיות בחו"ל למרות הכול
(מעניין למה???),--
אני חוזר למחקר של מר' קנדל,-- עזיבתם של 6000 מומחים למיניהם בלבד המדורגים הכי גבוה בתחומם, יקריס פה את בית הקלפים הזה, את ממלכת הסדום ועמורה הזאת.
אני חוזר: רק ירידתם של 6000 בני-אדם(בלבד) הנאורים ביותר מתוך "רוב הציבור"...
כלומר, "רוב הציבור" הישראלי לא משפיע לטובה ו"לא מעניין" את אף תהליך מהותי-גלובלי שמתרחש בישראל.
עדיף שתיצפה בהרצאה קצרה של פרופ' דן בן-דוד שפורסמה ב-22.08.2023,
אני חוזר: זה פורסם ב-22 לאוגוסט של שנת 2023, כלומר לפני הקטסטרופה. זה לא כולל שום חישוב בנוגע להוצאות המלחמה!
קח בחשבון -- המלחמה פה לא שלא הסתיימה, המלחמה האמתית עוד לא התחילה.
לקחת?
כעת -- תקשר למציאות את ההוצאות האדירות שדורות הדורותיהם של "רוב הציבור" יצטרכו לשלם מכספם שאין להם כבר, על המלחמה.