ביבי וליברמן גרמו לשלי וללפיד אירוע מוחי חריף.
A ALLEGRO10 New member 26/10/12 #2 לא ללפיד אצלו אין מוח. אתה לא רואה איך הוא מתזז את ראשו מצד לצד כשהוא מדבר מדקלם למקרופון? זה בגלל שהראש שלו מחפש את המוח.
לא ללפיד אצלו אין מוח. אתה לא רואה איך הוא מתזז את ראשו מצד לצד כשהוא מדבר מדקלם למקרופון? זה בגלל שהראש שלו מחפש את המוח.
ק קצה New member 26/10/12 #3 ללפיד יש מוח ? הוא כתב שיומים אחרי השחרור מהצבא התקבל לעבוד כעיתונאי במעריב ותוך ימים נוספים קיבל בבית העיתונאים תעודת עיתונאי והוא רוצה לשנות סדרי חברה מושחתים חה חה חה
ללפיד יש מוח ? הוא כתב שיומים אחרי השחרור מהצבא התקבל לעבוד כעיתונאי במעריב ותוך ימים נוספים קיבל בבית העיתונאים תעודת עיתונאי והוא רוצה לשנות סדרי חברה מושחתים חה חה חה
ק קצה New member 26/10/12 #5 יש מצב שהם ישארו באופוזיציה לפיד לא בנוי לזה ושלי תרצח על ידי מפלגתה הציבור של זהבה אוהב שדופקים אותו
יש מצב שהם ישארו באופוזיציה לפיד לא בנוי לזה ושלי תרצח על ידי מפלגתה הציבור של זהבה אוהב שדופקים אותו
א אילבן New member 26/10/12 #6 מעכשיו מתחילים לספור -60- שנות דיכוי.אין יותר קיבוצים. אין כסף חופשי לחרדים. וכל משפחה מזרחית תקבל סל קליטה למפרע.
מעכשיו מתחילים לספור -60- שנות דיכוי.אין יותר קיבוצים. אין כסף חופשי לחרדים. וכל משפחה מזרחית תקבל סל קליטה למפרע.
ק קצה New member 26/10/12 #9 אם יש להם מזל ש"ס וההתנחלויות יסכימו לקלוט את הילדים מישהו צריך סוף סוף לתת להם חינוך לעבודה ולא לפרזיטיות על חשבו ןהמשינה
אם יש להם מזל ש"ס וההתנחלויות יסכימו לקלוט את הילדים מישהו צריך סוף סוף לתת להם חינוך לעבודה ולא לפרזיטיות על חשבו ןהמשינה
T THE WIZARD 55 New member 26/10/12 #7 שלי מחכה שנתניהו יזרום לה עצם על אף הכחשותיה. אני קוראת תנועות גוף. כל פעם שהיא דברה עליו הגוף שלה רעד
שלי מחכה שנתניהו יזרום לה עצם על אף הכחשותיה. אני קוראת תנועות גוף. כל פעם שהיא דברה עליו הגוף שלה רעד
ק קצה New member 26/10/12 #10 שלי אוהבת להכניס כל גבר למיטה חצי באר שבע היא מכירה דרך הסדינים בטח שרה תטיל ווטו על התטרפותה לממשלה
ק קצה New member 26/10/12 #18 האחריות לדאוג לילדים הללו הם על כולנו לא נסכים להרעבת ילדים עניים לפי מודל טומי לפיד המסריח