או שרק לי זה נראה כך?
לדעתי הוא לא מאבד את כוחו. זה לא יותר מאשר Wishful thinking של המעוניינים להחליפו.או שרק לי זה נראה כך?
לא נראה לי. כרגע יש גל מחאות של האמנים ושל בעלי עסקים מסוימים. המשאלים מושפעים מזה. אם היו בחירות כוחו היה נשמר. מה שעוד מושך תשומת לב זה שגנץ ממש לא מקבל קולות מאלה ש"עזבו" את נתניהו, כך גם לפיד.או שרק לי זה נראה כך?
לפיד מתחזק, בעוד גנץ נחלש.לא נראה לי. כרגע יש גל מחאות של האמנים ושל בעלי עסקים מסוימים. המשאלים מושפעים מזה. אם היו בחירות כוחו היה נשמר. מה שעוד מושך תשומת לב זה שגנץ ממש לא מקבל קולות מאלה ש"עזבו" את נתניהו, כך גם לפיד.
איך זה קשור לנתניהו?לפיד מתחזק, בעוד גנץ נחלש.
מה זה משנה , סתם שינויים סמנטיים בגוש השמאל....כמה לפה , כמה לשם.לפיד מתחזק, בעוד גנץ נחלש.
בינתיים לא.או שרק לי זה נראה כך?
למה מאבד את כוחואו שרק לי זה נראה כך?
הסקרים גם אמרו שפרס ינצח מתי שהפסיד, הם אמרו שכחול לבן תקים את הקואליציה, הם אמרו שבלי ליברמן לא יקימו ממשלה, לכן אי אפשר לסמוך עליהם.זה כבר עבר את משאלת לב המעוניינים להחליפו, דרעי כועס עליו, הסקרים מראים ירידה במנדטים לליכוד.
מצטייר שסופו של ביבי קרב
ירידה לצורך עליהזה כבר עבר את משאלת לב המעוניינים להחליפו, דרעי כועס עליו, הסקרים מראים ירידה במנדטים לליכוד.
מצטייר שסופו של ביבי קרב
דרעי יתגבר, היי רגועה בעניין.זה כבר עבר את משאלת לב המעוניינים להחליפו, דרעי כועס עליו, הסקרים מראים ירידה במנדטים לליכוד.
מצטייר שסופו של ביבי קרב
הגל השני.אין לי ספק כי כוחו נשמר וזאת למרות האכזבה מתפקודו בגל השני של הקורונה.
אני מאוכזב קשות מן האופן המהיר בוא יצאנו מן הסגר הקודם - כניעתו של נתניהו ללחץ השמאלני לצאת מן הסגר מעוררת בי תרעומת קשה כלפיו אך יחד עם זאת ברור לי לחלוטין כי אין לי שום אופציה ימנית אשר תחליף אותו - בנט וסמוטריץ ימנים מידי עבורי , נתניהו הוא "הגרוע פחות" בעיני .
המחאות של "האמנים" לא מעניינות אותי כלל , מדובר בתקופה קשה בה אין צורך במרבית סוגי האמנות אז שיתכבדו נא ויתפרנסו באמצעות עבודות פשוטות - זה מה יש.
לענ"ד זה גם וגם.הגל השני.
איני רואה אשמה של ביבי, אלא חוסר משמעת של אזרחים, ומחפשי תרבות למינהם.
השמאל הישראלי האשים את נתניהו כי הוא "מעצים את המגיפה" בכדי לשמר את שלטונו , הם טענו כי מדובר בסתם "שפעת" , הם טענו כי הקורבנות מתו בשל מחלות רקע ולא בשל הקורונה , ידוענים שמאלנים/מובילי דעת קהל שכנעו את הציבור כי נתניהו מנסה להשליט כאן "דיקטטורה תוך ניצול שפעת מסוג חדש" , הם יצאו נגד איכוני השב"כ אשר ניסו לקטוע שרשראות הדבקה , הם פמפמו לנו את פרופסור הזוי ומטורלל {לס} אשר שכנע אזרחים רבים כי אין ממה להלחץ , פמפמו לנו את מחאתם של אנשי הבוהמה והתרבות והסאונדמנים אשר האשימו את נתניהו כי הוא גודע את מטה לחמם בשל פאקינג שפעת....הגל השני.
איני רואה אשמה של ביבי, אלא חוסר משמעת של אזרחים, ומחפשי תרבות למינהם.
אני חושב שיש משהו בדבריך.השמאל הישראלי האשים את נתניהו כי הוא "מעצים את המגיפה" בכדי לשמר את שלטונו , הם טענו כי מדובר בסתם "שפעת" , הם טענו כי הקורבנות מתו בשל מחלות רקע ולא בשל הקורונה , ידוענים שמאלנים/מובילי דעת קהל שכנעו את הציבור כי נתניהו מנסה להשליט כאן "דיקטטורה תוך ניצול שפעת מסוג חדש" , הם יצאו נגד איכוני השב"כ אשר ניסו לקטוע שרשראות הדבקה , הם פמפמו לנו את פרופסור הזוי ומטורלל {לס} אשר שכנע אזרחים רבים כי אין ממה להלחץ , פמפמו לנו את מחאתם של אנשי הבוהמה והתרבות והסאונדמנים אשר האשימו את נתניהו כי הוא גודע את מטה לחמם בשל פאקינג שפעת....
ובסופו של דבר נתניהו נכנע ללחץ - הוא הורה על יציאה מהירה מידי מן הסגר , בסופו של דבר גם הוא התכופף בפני חונטת השמאלנים הטיפשים וההזויים ולכן אשמתו גדולה משלהם - הוא היה צריך לעמוד איתן ולשחרר את ההגבלות לאט לאט , תוך פיקוח עילאי על מגמות המגיפה - הכל עבד נפלא כשנתניהו אחז ברסן המלחמה בקורונה באופן בלעדי אך ברגע בו נכנסו לממשלתו חבורת "כחול לבן" הנטל הבירוקרטי גדל כמו כן נתניהו אולי חשב כי מרגע שיש לו שר בריאות מכהן הוא יכול לסגת לאחור ולחלוק באחריות.
עכשיו הובהר לנתניהו כי אין לו שום ברירה , הוא חייב לנהל את המשבר אישית , הוא חייב לנצח על כל העוסקים במלאכה , הוא חייב להנהיג , לכוון , להחליט בדיוק כפי שנהג בגל הראשון של המגיפה.
כישלונו נעוץ בכניעתו לשמאל אך מצד שני אין לי שום מנהיג אחר שאני סומך על יכולותיו להוציא אותנו מן המשבר - לפיד הוא "נער מתבגר" , גנץ הוא "מתלמד חסר ניסיון"..............נתניהו הוא "הגרוע פחות" גם בעת הנוכחית ולכן כוחו האלקטורלי לא נפגע משמעותית גם בימים אלו.
למיטב ידיעתי כל הדוברים בסרטון הם אנשי שמאל , אני רחוק מלהעניק לדבריהם אמון בטח שלא לדבריו של כרמי גילון { איש שמאל קיצוני } או עמי איילון { יו"ר מפלגת העבודה לשעבר } או אפילו ראש השב"כ אשר למיטב זכרוני זעם על נתניהו כי לא מונה לתפקיד ציבורי נחשק.
הצורך להחליפו נובע משיכרון הכוח שמכתיב את מעשיו. הוא הפסיק לדאוג למדינת ישראל ודואג רק לעצמו ולמשפחתו.למיטב ידיעתי כל הדוברים בסרטון הם אנשי שמאל , אני רחוק מלהעניק לדבריהם אמון בטח שלא לדבריו של כרמי גילון { איש שמאל קיצוני } או עמי איילון { יו"ר מפלגת העבודה לשעבר } או אפילו ראש השב"כ אשר למיטב זכרוני זעם על נתניהו כי לא מונה לתפקיד ציבורי נחשק.
למרות הכל - על אף מגרעותיו הרבות , כרגע אין לנו תחליף נוכחי גרוע פחות מנתניהו ולכן אם יתקיימו בחירות היום אני אבחר בו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.