ביבי ממשיך לעשות את הדבר הנכון?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
היום חוללנו מהפכה אדירה באספקת אנרגיה למדינת ישראל.

חברת ׳שברון׳, חברת האנרגיה השנייה בגודלה בעולם, נכנסה לישראל לעזור לנו להוציא את הגז מהמים. אתם זוכרים ששר האנרגיה יובל שטייניץ ואני נאלצנו להיאבק בכל הכוחות הפופוליסטיים שאמרו לנו להשאיר את הגז מתחת לקרקעית הים, אנחנו התעקשנו, הגז הזה יצא.

זה יביא מיליארדים, עשרות מיליארדים ואולי מאות מיליארדים של שקלים, לכם אזרחי ישראל, לבריאות, לרווחה, לכלכלה, לחינוך לכל תחום. נמשיך לעשות את הדבר הנכון ולא את הדבר הפופוליסטי.

SupermanZW

Well-known member
היום חוללנו מהפכה אדירה באספקת אנרגיה למדינת ישראל.

חברת ׳שברון׳, חברת האנרגיה השנייה בגודלה בעולם, נכנסה לישראל לעזור לנו להוציא את הגז מהמים. אתם זוכרים ששר האנרגיה יובל שטייניץ ואני נאלצנו להיאבק בכל הכוחות הפופוליסטיים שאמרו לנו להשאיר את הגז מתחת לקרקעית הים, אנחנו התעקשנו, הגז הזה יצא.

זה יביא מיליארדים, עשרות מיליארדים ואולי מאות מיליארדים של שקלים, לכם אזרחי ישראל, לבריאות, לרווחה, לכלכלה, לחינוך לכל תחום. נמשיך לעשות את הדבר הנכון ולא את הדבר הפופוליסטי.
זה לא יביא אפילו אגורה שחוקה לאף אזרח. לא מתאים לך להיות פתיה.

אבח"י

Well-known member
שיביא לקופת המדינה
כנראה לא שמעת על התביעה שהגישה חברת החשמל נגד שברון, על הדרישה להעלות את המחירים.
ביבי עושה את הדבר הנכון, רק אצל מטורללי הבלפוראי, אלה שמאמינים לכל הבל ושטות היוצאים מגרונו.
מעניין היכן ימצאו מעריציו של ה-ביבי גורו חדש, כשזה ייעלם והריקנות התהומית בנפשם תדרוש להתמלא.

מאלף שבלולים

Well-known member
אם הוא חייך כשאמר את זה, זה לא יקרה.
אני עדיין מחכה לראות בחשבון הבנק שלי כמה מעות מההסכם שיביא מאות מיליארדי שקלים לאזרחי ישראל.....

משתפרת1

Well-known member
אני מחכה לראות ירידה במחיר החשמל. אני מחכה לראות יותר שירותים ממשלתיים ("לבריאות, לרווחה, לכלכלה, לחינוך לכל תחום") שמקבלים תקצוב גבוה הרבה יותר לא מהמסים שאני משלמת אלא מתמלוגים. אני מחכה לראות שלא רק המיליארדרים המעורבים בעסקי הנפט מתעשרים עוד ועוד, שגם הציבור כולו נהנה. ברור שמי שהשקיע בפיתוח הקידוחים ראוי לקבל תגמול על השקעתו, אך הגז עצמו הוא של כולנו. עד כה הגז הזה מבחינת האזרח הפשוט לא קיים.
אשמח מאד לראות משהו מההבטחות הללו מתקיים.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אני מחכה לראות ירידה במחיר החשמל. אני מחכה לראות יותר שירותים ממשלתיים ("לבריאות, לרווחה, לכלכלה, לחינוך לכל תחום") שמקבלים תקצוב גבוה הרבה יותר לא מהמסים שאני משלמת אלא מתמלוגים. אני מחכה לראות שלא רק המיליארדרים המעורבים בעסקי הנפט מתעשרים עוד ועוד, שגם הציבור כולו נהנה. ברור שמי שהשקיע בפיתוח הקידוחים ראוי לקבל תגמול על השקעתו, אך הגז עצמו הוא של כולנו. עד כה הגז הזה מבחינת האזרח הפשוט לא קיים.
אשמח מאד לראות משהו מההבטחות הללו מתקיים.
בינתיים אין שום ירידה בשום חשמל ומחירי הגז לבישול רק עולים ועולים.
בנוסף, קשה לי מאד לשים את יהבי בחברה שהשם שלה הוא "שברון". |לב-ש|

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
גם לכביסה שלו צריך להכנס?!
חורזת כפרה, הפרווילגיה שהייתה לנו כשהקומונה הייתה סגורה נגמרה.
עכשיו את תראי כאן את כל חולי הנפש השמאלניים שמתרוצצים מהבוקר עד שעות הליל המאוחרות באינטרנט
וכל ייעודם הוא לריב, להתווכח ולהכפיש.

למעלה