ביבי נתניהו תובע את ערוץ 10

THE WIZARD 55

New member
ביבי נתניהו תובע את ערוץ 10

על הכתבה "השקרית" כביכול שנעשתה עליו.. הוא רוצה עוד 2 מיליון שקל, להוצאות אשתו בטיול הבא בלונדון.. הוא טוען ש-12 אלף שקל הוצאו מכיסו והשאר מומן ע"י ארגוני יהודים טובי לב.. ביבי, שרה תהרוס אותך...

respecta1

New member
וויזארד זה לא רציני..

אני לא התומך הכי גדול של נתניהו אבל.. זה כזה פתטי שזה קיבל כותרות ראשיות יעני מילא הכפשה פוליטית ע"י התקשורת המוטה אבל לפחות שיעשו את זה בצורה מעודנת וטיפה, טיפה פולטיקלי קורקט יעני כמה עלה למשלם המיסים הביקור של פרס ובר רפאלי בצרפת? כמה עלה לנו הטיול של אולמרט בועידה אנאפוליס המצחיקה אנחנו עדיין משלמים הטבות בסך מיליון שקל לאנס קצב.. ואנחנו משלמים 300 אלף בשנה לסידור פרחים בכנסת.. ובכל זאת, עושים מזה שביבי נסע לבריטניה וביבז סכום קצת גבוה (אם היית שואלת אותי לפני כמה הוא וחכים אחרים מבזבזים הייתי אומר לך סכומים יותר גבוהים) יש כותרות ראשיות.. נו באמת..

respecta1

New member
ולמי אכפת, הדגל הכי גדול בעולם נפרס היום באיל

באילת
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3519571,00.html ראיתי אותו.. הוא ענק :| 200 על 100 מטר.. ושוקל כמה טונות טובים.. חחח זה תגובה לדגל שיש בעקבה.. ניצחנו בתחרות בגדול :p הבאסה שמרוב שהוא ענק אין מצב לתלות אותו..

mike00

New member
ומה בדיוק הבעיה עם זה?

האיש הוא נכס הסברתי מהמעלה הראשונה,הנסיעה המדוברת קרתה בזמן מלחמת לבנון השניה למטרות הסברה.. ובאמת שהוא עשה עבודה נפלאה,מדינת ישראל קיבלה שקט ומרחב פעולה ותימרון בלבנון כדי למוטט את החיזבאללה[מה שלצערנו לא השכילה לעשות],ראשי האוניברסיטאות והאקדמאים באנגליה ששקלו בזמנו להחרים את מדינת ישראל ביטלו את כוונתם ואף התעמתו עם חבריהם הפלסטינים וכל זה בזכות ביביהו... אני אמנם לא חסיד גדול של האיש אבל כל מי שיש לו עיניים יכול לראות שמדובר בשפיכת דמו של ראש הממשלה הבא[לפי הסקרים],האיש שהשמאל מפחד מפניו,האיש שבגללו לא היו מסקנות אישיות בדו"ח וינוגרד,הסיוט של כל איש שמאל הזוי במדינת ישראל.... ואחרי שאני קורא שמדינת ישראל עומדת לשלם 193 אלף שקלים חדשים לעזמי בשארה כפיצוי+7 אלף שקל כפנסיה חודשית,וכל זה מכספי הציבור,זאת אומרת מהכיס שלי ושלך,אני לא רואה שום צורך לחטט בהוצאות הכספיות של ביבי ושרה,שרובן מומנו על ידי גופים חיצוניים....

THE WIZARD 55

New member
יש צורך לחטט בכיסו

על אף ולמרות מה שהוא תורם למדינה.. ובשארה, חחח מדינת חלם

THE WIZARD 55

New member
על חשבון מי הוא נסע?

וקראתי גם הבוקר כי לא ניתן אישור מהכנסת לנסיעה ולבזבוזים... הוא עשק אוכ' אומללות..ועל זה כבר מיצינו את הדיון לא בהסכמה כמובן ותגיד מה קורה איתך?

mike00

New member
המדינה מימנה את ההוצאות שלו 77 אלף שקל...

את שאר הביקור מימן מיליונר יהודי.....מה רע בזה?? להוציא כל יום 11 אלף שקל בלונדון על חשבון המדינה,שאם תחשבי את זה זה יוצא בערך 1,500 לירות שטרלינג,זה לא כל כך הרבה.......לא בשביל חבר כנסת.... תאמיני לי שברגע שיחשבו את ההוצאות יבינו שזה סתם חירטוט,נטפלים לאדם בגלל הכוח הפוליטי שיש לו,מנסים להכפיש את שמו בגלל שמפחדים מתוצאות הבחירות הבאות....ובצדק!! הוא עומד לזכות ובגדול.... בתור איש שאני נוטה להאמין שהוא מנוסה,הוא לא היה תובע תביעת דיבה אם לא היה חושב שיש על עילה....

respecta1

New member
אוי לשמוע עכשיו את הפחד בקול של רביב דרוקר

השמאלן הקיצוני הזה שכל מהדורת חדשות שישי הוא נובח בלי סוף.. היה תענוג..

THE WIZARD 55

New member
ביבי נתניהו הוא תחמן על

אם הוא הגיש תביעה זה לא בגלל שהוא דובר אמת בהכרח. ואגב בכנסת אומרים שלא היה אישור לאישתו במסע היסורים הזה..

mike00

New member
מי אמר שהכנסת שילמה עליה?

מה הוא לא יכול היה להביא אותה על חשבונו או על חשבון המיליונר הבריטי? כמו שאמרתי,שיבדקו את ההוצאות האישיות שלו ויחשבו,אני מבטיח לך שלא ימצאו כלום בסוף,העיקר להכפיש...

מוחמד5

New member
האמת !!

מה שעשה ערוץ 10 לא הוגן כלפי בייבי, בניאדם נבדלים האחד מהשני גם ברמת ובסגנון החיים, האיש רגיל לסגנון חיים מסוים ,ביקשו ממנו לצאת למסע הסברה (אגב ,מסע שלא היה מוצלח ) ,הוא נענה לבקשה. האם זה אומר שהוא צריך לשנות משהו מהסגנון חיים שלו !! בלי קשר.. בתקופה ההיא כל הצפון היה מופגז,,, נאיש עשה חיים

mike00

New member
יש לי שאלה מוחה...

מה לא היה מוצלח במסע ההסברה שלו? והאם לדעתך הוא היה צריך ללכת להתגורר במקלט בקרית שמונה רק בגלל שתושבי הצפון היו תחת הפגזות? מה רע בלעשות חיים?אני הייתי בקנדה באותה תקופה ולא מצאתי לנכון לשנות את אורח החיים שלי בגלל המלחמה בארץ..

מוחמד5

New member
מייק !

מה רע כתבתי כבר על בייבי !! אמרתי שהפעם הוא צודק, זאת רדיפה. מה הם רוצים ממנו !!זה סגנון החיים שלו, סגנון חיים שהוא לא ריאלי,שונה מהכלל,מהרוב, מהמיעוט .. סגנון חיים שונה. אדם שונה. מה לא עבד בהסברה !! תזכר מי הפעיל לחץ בשלבים הסופיים בכדי להפסיק את הלוחמה ,על אף התחלת הפעולה הקרקעית.האם זו הצלחה הסברתית !!

ביבי עצמו היה מוצלח, מסע הסברה של אדם אחד הוא

לעולם לא יהיה מוצלח. ביבי אומנם לא מדינאי גדול, ואני לא הייתי רוצה אותו בתור ראש ממשלה אך הוא מסביר מעולה והוא עשה בית ספר למראיינים באנגליה שניסו ישר לללכת לנישה הזולה של "לא מידתי, לא פרורציונלי, יש יותר הרוגים בלבנון מאשר בישראל..." והוא הביא להם קאמבק שהם בכללל לא צפו בסגנון: "גם במלחמת העולם השניה נהרגו הרבה יותר גרמנים ויפנים מבריטים ואמריקאים, אז מה זה אומר? שהגרמנים והיפנים היו הקורבנות? זה אומר שהבריטים והאמריקאים היו התוקפן?" נחש מה, לבריטים לא היתה תשובה, למה? כי הם ידעו שהוא צודק ונתון מספר ההרוגים זה בולשיט ואין לזה שום חשיבות...

למעלה