ביבי על תינטוש אותנו!!!

ביבי על תינטוש אותנו!!!

אני מתגייס עוד כמה ימים ליחידה קרבית ואני די מפחד. לא אל תיטעו אני לא מתכוון מהצבא.אני מתכוון שפיתאום יש לי תחושה בבטן שאומרת הלו. לאיזה צבא אתה מתגייס? לצבא ששכח את לוחמיו?לצבא של מדינה שאזרחיה אינם יוצאים לרחובות כל יום (למעט כמה צדיקים בסדום)ודורשים את גלעד בחזרה?לצבא שלא עושה הכל להחזיר את הילד שהוא איבד?לראשי המדינה שיכולים להיסתכל בעניים של ההורים בלי בושה ולהגיד להם יהי בסדר? אני לא מתכוון לוותר על הצבא כי זה מה שיש לנו כמו שנאמר"אין לנו ארץ אחרת" אבל אני כן יבקש מימכם אל תיתנו לזה ליקרות לי רמקול|בבקשההההה

הציגו בפני שאלה מצמררת. מה תשובתכם ?

מישהו שאין לו משפחה (גם לא בחו"ל) והעומד להתגייס ליחידה קרבית בצה"ל, שאל אם חלילה הוא יפול בשבי - מי ידאג לו, כאשר אין לו משפחה שתדחוף את התקשורת ואת דעת-הקהל ובעיקר את המחליטים לטפל בשחרור שלו מהשבי... התשובה שנתן לי קצין (סגן אלוף) בפניו הצגתי את שאלת הבחור היתה: שבועות אחדים או חודשים מעטים יטפל בעניינו הצבא, וכל עוד ה"סיפור" יהיה טרי, אולי גם התקשורת. אחר-כך ישכחו ממנו, ואף אחד לא יזכור אותו ובעצם גורלו נחרץ ! תשובת סגןם אלוף בצה"ל. מה התשובה שהייתם אתם נותנים לבחור ?

יונה1

New member
התשובה שאני נותנת לך

היא שכל עמותת "ערים בלילה" תתגייס למענו! מי יודע.....בהעדר משפחה שתחבל בלחץ אמיתי ואפקטיבי, אולי זה יפעל אפילו לטובתו.

למעלה