ביגוד ומזג אוויר

ביגוד ומזג אוויר

אהלן. אני נוסע בשבת למסע לפולין. רציתי לשמוע על מזג האויר בתקופה הזאת, האם גשום מאוד ומושלג? קפוא? בנוגע לביגוד, במלון, באוטובוס ובאתרים הסגורים - להיות שם עם סוודר למשל, או חולצת פליז מחממת, יהיה חם? צריך להביא חולצות קצרות או דקות מאוד? או שקר מאוד ואין צורך..?

Old Cat

New member
קצת קר, קצת גשום, קצת מתעתע

תחזית לשבוע הקרוב במרכז פולין איזור וורשה: מעונן חלקית עד גשום, טמפ 9 עד 12 מעלות במהלך היום. בבתי המלון לא קר. שיטת הבצל עובדת - שכבות שניתן להסיר כשנכנסים למקום יותר חם. הכי חשוב: נעליים טובות, נוחות להליכה ואטומות לגשם. גרביים טובות קצת עבות ולהחליף כל יום.

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gifשיטת הבצל

שכבה מעל שכבה, לדעתי יהיה קר, יש בטאגליינס אתרי מזג אוויר מסע מוצלח

ליליאן15

New member
חזרתי משם לפני שבוע בדיוק

היו ימים חמים יותר וימים קרים יותר. הית רק פעם אחת במלון שהייתי עם מכנסיים ארוכים וגופיה, אבל בכל השאר- סווצ'רים חמים, גופיות תרמיות, מעיל, חותלות, געטקס- כמה שאפשר. כמו שכבר נאמר פה- שיטת הבצל, שזה פשוט לעטות על עמצך שכבות עד שאתה נראה כמו דב..
אזהרה בקשר למחנות ההשמדה- שם השטח פתוח- יש המון רוח ומאוד מאוד קר. במיידנק היה עוד נסבל, אבל באושוויץ?? ק-פ-ו-א!!! שמתי על עצמי את כל מה שהיה לי (5 שכבות לא כולל צעיף וכפפות) והיה לי כל כך קר.. אין דברים כאלה! בקיצור-- אחרי כל החפירה הזאת- בהצלחה :) חוויה שלא תשכח אף פעם, מבטיחה לך.

דווקא המזג אוויר היה נפלא רוב הזמן.

בכל השבוע היה רק טיפטוף של רבע שעה עלינו, והיה קריר, ונעים. לפעמים שתים שלוש שכבות, ואתמול בוורשה, חולצה ארוכה אחת! לא השתמשתי באף געטקס..

למעלה