ביגוד חורפי

ביגוד חורפי

היי בנות, אני קוראת כאן לא מעט אבל אף פעם לא כתבתי... אני ממש זקוקה לעזרה עם ביגוד חורף באירופה!
עברתי לא מזמן לפריז, ולא לקחתי בחשבון את הקור הנוראי הזה (היום 2 מעלות... וזה רק יורד)
אז למי מכן יש טיפים איך להתלבש גם חם וגם בסטייל? ואם כבר, איפה שווה לעשות את הקניות בפריז?

shmickey

New member
שכבות שכבות שכבות

אני מאוד אוהבת ללבוש שכבות בחורף. קרדיגנים, סוודרים גדולים, ג'קטים, מעילים, כפפות וצעיפים!
מציעה לך להעיף מבט בגוגל על Layered looks, זה יעזור לך לקבל רעיונות

לגבי חנויות, לצערי לא יכולה לעזור..
בהצלחה!

מריומה73

New member
דווקא לא שכבות

גופיה טרמית טובה ואוטמת,סריג קליל ומעיל מעולה במילוי פוך טיבעי או מעיל צמר לפחות70% .
צעיף מחמם כפפות וכובע
מתחת למכנסיים/חצאית גרביונים אטומים ומגפיים אלגנטיות עם חומר מבודד בפנים.
כל המקומות הסגורים מאוד מחוממים בכל ארופה ולהתחיל להתקלף משכבות קצת לא נוח.
ככה בדיוק מתלבשת אחותי שגרה בקור של -30
&nbsp

איך גורמים לחצאית וגרביונים אטומים להיראות אלגנטיים?

ואת מכירה אתרים/חנויות שמוכרות מגפיים כאלה?
לא נראה שלצרפתים הקור הזה כל כך מזיז, לא מוכרים כאלה נעליים ובגדים כאן! :(
&nbsp
תודה!!

לי וולף

New member
bonsoir

איזה כיף לך שאת בפריז!!
עם נסיון של כמה שנים בחורף הניו יורקי ואחרי כמה חופשות חורפיות באירופה, ההמלצות שלי משלבות את התשובות של מרים ושמיקי -
שכבות הן תמיד פוטנציאל טוב גם לשמירה על חום הגוף וגם ליצירת מראה אופנתי. הן צריכות להיות דקות ו"אסטרטגיות" כמו למשל גופיה טרמית שציינה מרים או בגדים מצמר (שיכול להיות דקיק ולאו דווקא עבה מאוד) או לחילופין עם אחוז סינטטי גבוה (שגם מסייע ביצירת איטום חום הגוף בד"כ), גרביונים גם מתחת למכנסיים (מכנסיים מצמר או עם צמר) או גרביים טרמיים וכד'. ללא ספק מעיל טוב, צעיף טוב וכפפות (וגם כובע אם את רגישה במיוחד) יעשו את העבודה כשאת בחוץ ויאפשרו לך ללבוש בגדים לא כבדים או מחממים מידי כאשר את במקום מחומם ולכן הייתי קודם כל מתרכזת בהם ובכמה שכבות פנימיות טובות (גופיות וכד'/חולצות ארוכות חלקות שיכולות להיות מתחת לסוודר אבל אולי גם מתחת לקרדיגן פתוח) ולאט לאט לומדת את הסביבה ומגלה איפה קונים מה וגם מה באמת הצרכים שלך ואולי מה הטעם החדש שלך כי נראה לי שהמקום החדש יביא איתו הרגלים חדשים ואולי גם רצונות אחרים.
אני לא יודעת מה הסגנון שמדבר אליך אז חיפשתי כמה תמונות עם הגרביונים הכי אטומים שאפשר, בכמה סגנונות

וואו, תודה לכולכן

המון תודה על התשובה המפורטת :) ובהחלט נהדר להיות בפריז!
אני מאוד אוהבת ללכת עם שמלות ארוכות וחצאיות.. הבעיה שנורא קר לי... ממה צריך להיות הגרביון כדי שבאמת יהיה איתו נעים?
אני מפחדת קצת להגיע עם החצאיות והשמלות למראה דוסי שלא בטעם טוב חח
ושאלת נעליים גם בעיניין הזה, איזה מגף יוכל להתאים לרוב הסגנונות, כזה שגם יחמם? (חצאיות, שמלות, ג׳ינסים וכו)

לי וולף

New member
עוד קצת...

גרביונים- זה עניין של ניסוי והחלטה אישית. את יכולה למצוא גרביונים מצמר וגרביונים "רגילים" אטומים בדנייר גבוה מאוד. זה מסוג הפריטים שאפשר לקנות הרבה בזול (H&M למשל) או להשקיע בחנויות יוקרתיות יותר ואולי יחזיקו מעמד קצת יותר. שימי לב שיותר מודרני ללכת עם גרביונים בצבע מט (ללא ברק).
לגבי הלוק הדוסי- אל תשכחי שזו אסוציאציה מאוד מקומית - הרבה נשים בעולם הולכות עם חצאיות ושמלות מקסי ורחוקות מלהראות דתיות. ממליצה לך להסתכל קצת בגוגל אימג'ס - חפשי maxi skirt style או משהו דומה לזה ותראי עולם מלא בשיק לא יהודי

הנה למשל אוליביה פלרמו (תחפשי אותה, יש לה סטייל נפלא) עם מגפיים מקסימים וחצאית מידי. אלו ישתלבו טוב גם עם מכנסיים וגם עם חצאיות אחרות. אם את לא אוהבת מגפיים גבוהים (מחממים יותר) את יכולה לחפש מגפונים שבד"כ ממש קלים לשילוב (כי לא צריך להסתבך עם ההחלטה "מעל המכנסיים או לא")

MacabreDoll

New member
הכי חשוב מעיל מצויין

כשהסתובבתי בחורף סקנדינבי הסתדרתי יופי עם זוג גרביונים אטומים, גרביים, איזשהי שמלה עם שרוול ארוך או חצאית+סוודר
ומעיל טוב על הכל, לא חייב להיות נפוח פשוט אפקטיבי

למעלה