ביגוד לילדים - ארה"ב

אוסילו

New member
ביגוד לילדים - ארה"ב

כבר הרבה נכתב בנושא. סוף-סוף יש לי מי שנוסע לארה"ב ויכולל הביא לי משלוחה, אבל משיטוט בכל האתרים הגדולים - הכל מאוד יקר ! גם עם הסיילים והכל זה יקר לי תמיד חשבתי שבארה"ב אפשר למצוא בגדים בזיל הזול ושמעתי את כל סיפורי המציאות בדולרים בודדים ואילו בכל השיטוטים שלי בשעה פלוס האחרונות, אני נתקלת במחירים של 15-40 $ בממצוע לפריט. זה יקר, במחירים האלה כבר עדיף לקנות מכאן (במילא יש כל הזמן מבצעים, אז בעיתוי נכון אפשר לצאת עם שלל נאה).

ובכל זאת איפה אפשר למצוא און ליין בגדים באיכות טובה ובאמת לא יקרים ? ממש לא חייב להיות מותגים, אבל כן עם עיצובים חמודים
את קרטרס אני מכירה ואכן זה הכיוון מבחינת איכות, מחיר ועיצוב. מה עוד ? אולי אתרים/ רשתות שקצת פחות מוכרים ?

niya

New member
המחירים הזולים באמת הם אחרי...

אחרי החגים, ממש כמו אצלנו. הסופ"ש שעבר היה black friday ובחלק מהמקומות היו מחירים מעולים.

אם מי שנוסע לארה"ב יהיה שם בסוף דצמבר תחילת ינואר - שילך לאאוטלטים הגדולים - שם אפשר יהיה למצוא את המציאות הטובות באמת (גם בביגוד ילדים)

יש חנויות כלבו גדולות - פתאום פרח לי מהראש שמן - שגם להן יש מחירים מעולים (אני קניתי שם בגדים מחויטים בדולרים בודדים, נעליים מהממות כנ"ל וכו' - אבל שוב, לא קניה אינטרנטית אלא ממש להיות שם ולמדוד...

יש לנו חבר שנוסע מטעם העבודה אחת למספר חודשים, ומביא לילדים שלו בגדים מהממים שעולים חמישים ממה שעולים דברים דומים בארץ.
הקטע הוא לחטט ולמדוד...

באתרים שונים - את צריכה הרבה סבלנות לחיטוט באתר ולחפש תמיד את העודפים או הסיילים הגדולים כדי למצוא פריטים שווים במחירי מציאה

למעלה