ביגוד

ביגוד../images/Emo35.gif

שלום לכולם נכנסתי לפורום וחשבתי שאולי אמצא כאן רשימה של חנויות לאופנה מלאה ואופס לא מצאתי אני אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני מחפשת בגדים לאירוע ואני מכירה רק את חנויות מתאים לי ועונות, אני אשמח אם אתם יודעים על חנויות נוספות באיזור המרכז או השרוןגם של מעצבים. רק לידיעה אני מידה גדולה מאד תודה מכל הלב

DREAM111

New member
היי יסמינה ברוך בואך לבית הקטן ../images/Emo140.gif

אז כן אני מכירה הרבה חנויות שתוכלי למצוא בהן כל מידה ובעיקר אם את מוצאת בעונות ובמתאים לי. אז כמובן שיש אותן כמו שציינת כבר. בגדים לארוע אני מאוד ממליצה על מתוקה בת"א שעושה גם הזמנות לפי מידה במחיר שהוא לדעתי אנושי לבגד אלגנטי וחגיגי. חנותה נמצאת בכניסה לנחלת בנימין. כמו כן יש את הרשת של שרינה שמצערת אני יודעת כרגע רק על חנות המפעל שלהם בא.ת. הישן בראשל"צ. יש את לילית-ורדה שגם להם יש דברים משגעים ועכשיוגם במחירי סוף עונה ויש להם סניפים בפ"ת, נתניה וראשון כמובן. בהצלחה והמון
לאירוע שחוגגים.

תודה רבה../images/Emo39.gif

חולמת תודה רבה על קבלת הפנים וכמובן על העזרה, אני חוגגת בר מצווה לבני המקסים תודה עיל האיחולים. אם תוכלי להגיד לי היכן יש את החנויות של לילת-ורדה או לפחות טלפון שלהם אני אשמח (סליחה על החוצפה הרבה) כרגע לא כל כך חשוב לי המחיר אלא חשוב לי למצוא משהו יפה. ושוב תודה

DREAM111

New member
בשמחה ואין בעיה בכלל

פ"ת בן ציון גליס 18 סגולה. נתניה הרצל 22 ויותר צפונה זה בחיפה גרנד קניון. עד רבה המון מזל טוב נחת ובריאות מהבן. ואם יש עוד שאלות אשמח לעזור.

למעלה