ביג ביג בלאגן

מרפי

New member
ביג ביג בלאגן

בוקר טוב ושבוע נפלא לכולם בעודי ממהרת הבוקר להגיע לעבודה, נכנסתי אל רכבי והנה - מישהו שפך כוס קפה שחור על החלון הקדמי של הרכב. למה לעזעזל מישהו מתנכל לסוברו פשע שלי? לא תפסתי לאף אחד את החניה... מסתבר שקפה שחור + סוכר משאיר כתם רציני על הרכב אז - שישרף לו התחת למי שעשה את זה איזה עצבים על הבוקר

הכל יורד בכביסה, לא?!

חוצמזה, רק לך מותר קפה על הבוקר? לסוברו אין נשמה? היא לא צריכה קפה בשביל להתעורר???? >האופטימיסט ששוקל לעשות לעצמו ביטוח חיים שני אחרי ההודעה הזו<

SnoopyS*GirL

New member
זה מסביר

את האיש שראיתי בדרך, היה לו חור ענקייייייייייייייייי במכנסיים מאחורה! את אשמה בזה שנשרף לו התחת... לא יפה!! יסיורי מצפון, יש לך?

מרפי

New member
מה לי וליסורי מצפון?

איך יכולים להיות לי יסורי מצפון אחרי שסובי שלי, רכבי האהוב נהרס והתכער על הבוקר? תארי לך אותי, נכנסת לאוטו, מריחה טוב נראת מצויין ונוסעת על טרנטה עם קפה שחור????? בטח שישרף לו התחת

SnoopyS*GirL

New member
אין מפתה כמו

ריח של קפה שחור!! כן כן, ברצינות ששמעתי שיש גברים שזה עושה להם את זה. איזה גברים? טוב נו, זה כבר להודעה אחרת... ומה זה סובי? זה קיצור של משהו?? וזה לא קצת כואב, כשהתחת נשרף?

מרפי

New member
סובי = סוברו

זה השם שלו כמו שלך ולי יש שם, גם לאוטו יש שם, ואם מדברים על נושא אהוב עלי (האוטו שלי) אז האופטימיסט מבקש להוסיף רגש עם חצים מטופשים<<<>>> זה אומר>>> אני אוהבת את סובי>>>> !!!! ולגבי גברים וקפה שחור - סתם בשביל להרגיש "גבר" הקטע עם הקפה לא?

Efrat*

New member
יאאא.. סובי!!

גם לאוטו שלי קוראים סובי... איזה כיף יש לו אח תאום... <טוב, יש לו מיליון כאלה, אבל מה זה משנה..> תמסרי ד"ש, ותעבירי איזה סמרטוט, הכתם יירד... אפרת <מומחית לניקיונות כתמי קפה ושוקו מסוביים למיניהם!>
+
=

מרפי

New member
סובי שלי הוא משהו מיוחד

הוא תכלת משגע שנת 88 ענתיקה אבל בונבון רוצה סיבוב?

SnoopyS*GirL

New member
אבל גם סובי של אפרת

הוא תכלת משגע, למרות שאין לי מושג מאיזה שנה הוא!! ולמה שהיא תרצה סיבוב? סובי שלך... לא נעים לי להגיד... קצת מוכתם !!

מרפי

New member
זה רק קפה וזה יורד בכביסה לא?

את הקפה ניקיתי אחרת כבר היתי מקטרת לכם היום ומי שרוצה סיבוב דאווין (סב"ד) זו הכתובת - סובי תכלת יפה שלי ועתיק...

SnoopyS*GirL

New member
הרסת הכל

הכתם הקפה היה הדבר המיוחד באמת אצל סובי, עכשיו איך אני אזהה בינו לבין כל הסובים האחרים???.. אני רוצה סיבוב... אני יכולה גם לנהוג?

Efrat*

New member
חי... בובית טעית טיפונת....

גם הסובי שלי ענתיקה 88´ אבל הוא כסוף מהמם!!!

למעלה