ביג בראדר 8 US הקאסט והטוויסטים

Nameless One

New member
ביג בראדר 8 US הקאסט והטוויסטים ../images/Emo58.gif

אז לפי כתבה שהתפרסמה יהיו העונה שני טוויסטים עיקריים - האחד הוא שלכל שחקן יהיה שחקן אחר שאיתו היה לו סכסוך כלשהו (בשונה מאוד מהטוויסט שהיה בעונה 4...)ושנית הוא שבבית יהיה שחקן (או אולי יותר משחקן?) שאמריקה "תשלוט" עליו, ובתמורה הוא יקבל כסף על כל שלב שהוא שורד, אני משער ש"בשליטה" הם מתכוונים להצבעות שלו, יכול להיות מעניין במקרה שמשתתף כזה יזכה בHOH. חוץ מזה בכתבה מפורט הקאסט (פלוס תמונות) וגם שהבית השנה יהיה מעוצב בסגנון "אליס בארץ הפלאות",.כמו בעונה 6 גם הפעם הקאסט הוא מאוד צעיר, אישית, אני לא רואה בזה חסרון גדול, בסידרה כמו ביג בראדר השחקנים המבגורים דיי משעממים (דניאל היא,כמובן, יוצאת דופן).

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

תגידו מפיקי ביג בראדר קוראים סמויים בפורום כי זה חלק ממה שהצעתי אז בתחרות של ריאליטי נולד עם העריוןש להחפרפרת בביג בראדר אני מניח שהרעיון גם יעזור להם כספית כי הצופים שילחו הרבה סמס יותר.... דווקא קאסט צעיר אומר שיהיו בטח המון סיפורי אהבה ואת זה ראינו כבר שזה משעמם ומעצבן ביותר.. השאלה האם מתמודדים יש ממש מתמודדים ששונאים אחד את השני אני דווקא מעדיף מתמודדים שאין להם קשר זה לזה העיצוב נחמד אבל לא ממש שינו את הבית זה אותו בית חדש לש עונה 6 ו7 חשבתי שלפי השמועות שמשנים את הבית עצמו.. מקווה לעונת ביג בראדר מעולה..

gah

New member
מה קורה חברים? ../images/Emo58.gif

מה נשמע? ת'אמת, התגעגעתי... הוותיקים שביניכם, ושאני אומר ותיקים אני מתכוון לחבר'ה שהיו פה לפני 3-4 שנים, אולי זוכרים אותי. התגייסתי (צברתי פערים בעונות), השתחררתי (השלמתי פערים בעונות) ועכשיו אני שוב פה, לפחות עד נובמבר שבו אני טס לדרום ומכרז אמריקה (ולמתעניינים אז כן, אני גם מתכוון לבקר בלוקיישנים של הישרדות שהיו באמזונאס, בפנמה ובגוואטמלה). בכל מקרה, חזרה לענייננו, אני דווקא די מרוצה מהטוויסט החדש למרות שיש לי ספקות לצורה שבה הוא ייושם. נגיד חלילה, שהחפרפרת שלנו עפה בשבוע השני, מה קורה אז? נדפק הטוויסט? יש עוד חפרפרות? מישהו אחר יתמנה לחפרפרת התורנית? אני מקווה שזה יבוצע בצורה טובה, כי עכשיו שיש מפיק חדש לתוכנית אני כבר לא כל כך יודע מה תהיה התוצאה. לגבי הגיל של החבר'ה, אני גם בעד צעירים בבי בי, אך הכוונה שלי היא לחבר'ה סביב אזור ה-25. או במילים אחרות, אנשים שגם יודעים מה הם עושים ולא סתם עושים. בכל מקרה, קשה להיות מאוכזב, במיוחד שיש בחורות שופעות בקאסט. בלי קשר, מכיוון שלא הייתי פה בזמן האולסטאר של ביבי, אני רק רוצה לפרוק מליבי שני דברים: 1) העונה הכי טובה אי פעם בכל תוכניות הרילאיטי למיניהן. 2) ד"ר וויל הוא השחקן הטוב ביותר ששיחק משחק אסטרטגי אי פעם בתוכנית טלוויזיה וגם המהנה שבהם. צ'או.

gah

New member
האתר של התוכנית עודכן ../images/Emo58.gif

בהוספת הפרופילים של האנשים. בנוסף, לא שהיה ספק, אבל כוח הויטו חוזר גם השנה. במילים אחרות: הפורמט, למרות השינוי במפיק, נשמר. וזה כמובן מעולה!

למעלה