ביג בראדר 9 לונדון פרק סיום

בהלםם

New member
עוד קטע

מריבה שפרצה באח הגדול מישהו ירק שם על מישהו וכל זה מראים בשידור החי וגם בתוכנית לא מצנזרים כלום

בהלםם

New member
בקיצור אלה ההבדלים

שבאח הגדול בחול באמת יש אפשרות לצפות בלייב 24 שעות כולל המשימות כולל החדר של האח הגדול כולל הכל בלי שום חסימת הערוץ לשעתיים או יותר או כל כמה דק.. אפשר לראות גם לפי בחירתינו את כל החדרים בבית לא כמו שפה מחליטים בשבילנו מה אפשר לראות ומה לא לא מכניסים לוילה של האח הגדול אף עוזר הפקה לשום משימות המתמודדים מקבלים מכתב ושם ההוראות לגבי הכל (אני כמעט בטוחה בזה כי ראיתי מלא משימות ולא היה שם עוזר הפקה אחד) לא מכניסים שום גורם חיצוני לבית - אסור כמו עם המתפללים אסור היה להכניס אותם וגם מה שקרה אתמול עם שי שגילה להם כנראה הכל וגם אם לא מספיק שהוא עשה פרצוף אחד לכיוון שלאון כולם כבר הבינו מי מה ולמה לא מצנזרים - מכות,סקס,בכי, שמחה.. בחו"ל באמת נותנים למשחק לזרום כפי שהוא ללא התערבות אחת מצד ההפקה עם הטריקים הישראלים הזולים שלנו בקיצור האח הגדול הישראלי זה הבלוף הכי גדול שיש הרסו את כל הפורמט של התוכנית

בהלםם

New member
אתם קולטים כמה פעמים ביום כל אחד מהמתמודדים

נכנס לחדר של האח הגדול .. וכל מה שאנחנו רואים זה דקה וזה גם כשיש איזה וידוי מרגש או וידוי שפוגע במתמודד בשביל שההפקה תוכל לשחק עם זה לכו תדעו מה שואלים אותם בפנים ואיך הם עורכים את זה בטלווזיה ממש כמו בכתבות של רכילות בטח שואלים אותם על משהו והם חותכים תקטע ומראים שזה נאמר על ליאון ובכלל זה נאמר על מישהו אחר או שהתייחסו למשהו אחר וחתכו את זה למשהו אחר שקרה.. קיצר בלופ גדול עד אחרי ההדחה של וונסה הבנתי כמה

אפשר לראות את הוידויים שלהם בפינת הוידויים

רק שצריך להמתין שבוע עד שניתן יהיה לצפות בוידויים של כל השבוע הקודם.

בהלםם

New member
אפשר לראות את כל הוידויים?

זה אומר שצריך להיות לפחות 20 וידויים לכל אחד כשהממוצע לפחות 3 פעמים ביום...

droriko

New member
אוף למה הגבת,הרסת לי את הבדיחה

טוב אל חושב אני הלכתי , יום טוב

droriko

New member
אשכול די פורה

5 הודעות תוך שעה, לא רע בכלל

למעלה