ביג בראדר UK

d@r121

New member
ביג בראדר UK

נו, אז איך עד עכשיו העונה? אני חושב שהיא מעולה. ביג בראדר נהיה אכזרי יותר, המשחקים והטוויסיטים פשוט מענגים ברשעותם. מת על הבריטים והסאדיזם שלהם.

amitooshacham

New member
אז באמת יש עוד אנשים שרואים את זה?

:-o חשבתי שרק אני ורון. בכל מקרה, אני רק בהתחלה (13) ובינתיים לא ממש מתלהב..

LOVEtheMcMAHONS

New member
בגדול ../images/Emo58.gif נכון ליום 28

למרות שאני עדיין ממשיך לראות זה פשוט נופל בעשרות רמות ובכל כך הרבה מישורים מהגרסא האוסטרלית הנפלאה. כל כך מעצבן לראות עדר כזה של פרות שאני לא מבין בכלל למה הן שם מלבד תאוות הפרסום הכל כך פאתטית. שאבנם, צ'ארלי, אפילו שאנל ולורה - פרות ברמות כל כך קשות - כל אחת יותר פאתטית מהשניה ובצורות שונות. אם יש משהו שאני ממש שונא שם זה שאין את הביג בראדר הרשמי כמו באוסטרליה - שם ביג בראדר באמת מעל שאר הדיירים והם מתנהגים אליו ביראת כבוד הראויה. מציק לי שהם כל הזמן רק בוכים על המשימות שלהם. כמות כזו של תלונות וייבבות כאילו מישהו הכריח אותם לבוא להשתתף בתכנית. רוב האנשים שם נבובים וחלולים - גם הפחות מציקים. לא חושב שאפשר לקרוא לטוויסטים ולמשחקים אכזרים או מענגים בשום צורה שהיא. משימת השינה נלקחה מהגרסא האוסטרלית שהייתה בשלב מוקדם יותר של העונה (למרות שבאותה מידה האוסטרלים לוקחים דברים מהגרסא הבריטית). כל הקריינות המאוסה הזו - כאילו ממש חשוב שהקריין יגיד את כל השמות של האנשים ואיפה הם יושבים ובדיוק מה השעה - כאילו זה בכלל רלוונטי. החבילה הכוללת של הביג בראדר הבריטית נופלת בהרבה מזו האוסטרלית. אם יש משהו שמצליח להשוות את התנאים ולפעמים אפילו להתעלות זה בבחירה נבונה של אנשים והפעם לדעתי פשוט פישלו בגדול. אין שם מישהו אחד בבית שהוא אפילו חצי LIKEABLE (אפילו התאומות די פרווה ולא ממש תורמות יותר מדי). שוני אולי היה כזה כי היה בו משהו תמים אבל זרקו אותו משום מה והשאירו את קרול שהיא בסדר ונחמדה והכל אבל גם לה יש את הרגעים שהיא לא מבינה את המהות של לחיות ביחד בבית ולשתף פעולה למטרה מסויימת. אני רחוק מלהתלהב מהעונה הזו וכל הזמן מנסה לשכנע את עצמי להפסיק לראות אבל אחרי שראיתי כמעט כל עונת BB (החל מעונה ה-2 האוסטרלית, את כל הבריטיות כמעט במלואן ואת האמריקאיות מהעונה ה-2), קשה לי לזנוח את זה באמצע רק מהסקרנות מה יקרה - למרות שהסקרנות הזו הולכת ופוחתת כל הזמן.

Doji

New member
../images/Emo58.gif BBAU+BBUK

לא שהעונה האוסטרלית הנוכחית כזאת טובה.... זאת עונת ה- BB האוסטרלי השניה שאני רואה ואהבתי הרבה יותר את העונה הקודמת. וזה תלוי מאוד ב- CAST שבוחרים. אני לא יודע אם העונה האוסטרלית הקודמת היתה מעניינת בלי קמילה ורוב. וגם הורידו את פרקי ה- Adults only שהיו חלק חשוב לדעתי ב- BB האוסטרלי. ראיתי כששודר את הפרק הראשון של BBUK וכשהבנתי כשכולן בנות החלטתי לוותר. אני מבין שבהמשך הוסיפו בנים, אבל אין לי כח לראות את זה.

למעלה