ביהמ"ש- בידור מיני אינו בידור אלא מין

A לוןA

New member
ביהמ"ש- בידור מיני אינו בידור אלא מין

זה לא ממש (או בכלל) בדסמ, אבל כן נוגע לשאלות הנוגעות לחופש הבחירה ולמיניות, אז החלטתי להעלות את זה לדיון כאן-
ביתה המשפט המחוזי קבע כי יש לסגור את מועדוני החשפנות במתחם הבורסה, בין היתר מאחר ו "החקיקה הישראלית פועלת לאסור ולמנוע החפצת נשים ופגיעה בכבוד כנשים, כבנות אנוש, ביזוי והשפלתן. כדי לשרש תופעות אלו נועדו החוקים עליהם עמדתי לעיל. על בית המשפט לעמוד על המשמר כדי למנוע מציאות בה מתקיים בידור מיני, בערכים אשר לפיהם חשפנות לשם גירוי מיני בו, מוצגות נשים כחפצים. החפצת נשים היא אינה 'בידור' כלל ועיקר".
דעתכם?

כוסות רוח

ואפקט הפוך
כידוע, כל מה שאסור עולה יותר.
לא יהיה שום פיקוח ולכן גם הניצול שממנו מנסים "להציל" את העוסקים בכך רק יהיה גרוע יותר

אביב890

New member
אם זה היה

מבחירה אישית (אני מדגיש , מבחירה אישית של הבנות, ויש בנות שאוהבות להתערטל בציבור), אז אין לי בעיה עם זה ושיעשו מה שהן רוצות , וזה אולי יכול להיות בידור, אבל כולנו יודעים שלא מדובר בבחירה אישית ושמסביב לזה מתקיים סחר אלים ומחפיר בנשים וילדים\דות.
לדעתי מכיוון ולא מדובר בעיסוק מרצון,ומכיוון שהמדינה\המשטרה ובתי המשפט לא מסוגלים ולא רוצים לטפל בסרסורים ובסוחרי הנשים אז צריך להלחם גם במועדונים האלה שהם הקטליזטור לסחר המחפיר הזה.
ואני אוהב מין כמו כולם\ן ואפילו יחסי שליטה,ואפילו אגרסיבים (תלוי בפרטנרית)כמו כולם כאן בפורום, אבל רק שזה מרצון כמובן .
אבל אני לא דואג כי כמו שכתבה חמה אחרי חצות אז ההחלטה הזו היא לא יותר מכוס רוח למת כנראה כדי לרצות את אירגוני הנשים, כי מסביב לנושא מסתובב יותר מידי כסף ואינטרסים כולל של פולטיקאים.
לכן הכלבים ינבחו והשיירה תעבור.

Dan_Kap_

Active member
קצה הקרחון

ה"מועדונים" באזור הבורסה ברמת גן הם חלק מתעשיה משומנת שמנצלת נשים ומגלגלת כסף גדול.
&nbsp
הבעיה בעיני היא שהעיסוק הציברוי כל הזמן מחמיץ את המחדל הגדול - העדר טיפול יסודי ורציני של כלל גורמי אכיפת החוק נגד מי שמתפרנסים מנשים בזנות והופכים אותן למנוע הצמיחה של עולם הפשע הישראלי.
&nbsp
מדי פעם פושטים על מקום כזה או אחר, אבל פעילות מתמדת לזהות את השחקנים הגדולים, להשיג ראיות ולהעמיד אותם לדין ולחסל מקור גדול של כלכלה שחורה ונצלנית - פשוט אין.
&nbsp
גם את אל קפונה בסוף תפסו על העלמת מס...

למעלה