ביה"ס בשנה הבאה

nushi12

New member
ביה"ס בשנה הבאה

שלום לכל מי שהדבר נוגע לו. פנו אליי היום מספר הורים מודאגים שלא יודעים מה קורה בעניין ביה"ס בשנה הבאה. כמו כן, העלו את עניין מספר התלמידים הרב שיש בכיתה ג' 40 תלמידים שבכיתה זו צריכים ללמוד יחדיו 3 זוגות תאומים. מי יכול בבקשה לתת מענה לשאלות בנושא ואיך מטפלים בבעתיות שבעניין..

ביה"ס בשנה הבאה

מבחינת מבנה: הבניה מתקדמת בקצב טוב, גם אם בי"ס לא יהיה מושלם אבל יהיו כיתות שניתן ללמוד בהן אזי נלמד בכיתות אלו תוך בידוד/גידור המקום וכו' צריך לזכור שבשלב זה ישארו עבודות הגמר והרעש הצפוי נמוך. קיימת תוכנית מגירה שאנו מקווים שלא נזדקק לה (אנו נעשה הכל בכדי שלא) ל"התאכסן" בבי"ס לפיד לתקופה זמנית וקצרה. בביה"ס יהיו בשלב א, 12 כיתות אם, בנוסף למעבדות וחדרי ספח. אנחנו מקווים שיהיה גם מגרש ספורט, בימים אלו עובדים על זה. צוות המורים: מכרז למנהל/ת יתקיים ב13-16 מאי. לאחר שהיא תקבל את המינוי הרשמי תצא לדרך בבחירת מורים בהכנות לפתיחת ביה"ס ובהמשך הגדרת וביסוס אופי ביה"ס תלמידים: בשנה הבאה ילמדו בביה"ס כיתות א-ה (ד' של השנה) כיתה ו' (ה' של השנה) ימשיכו ללמוד בבי"ס לפיד המ"ה, בלפיד. התקן למס' תלמידים בכיתה הוא 41 (אם אני לא טועה) אבל יתכן שניתן יהיה להקטין מס' תלמידים בכיתה בתוספת תשלום כמובן. לגבי תאומים באותה כיתה, הדבר תלוי בהורים יש כאלה שמעונינים בכך (אני לא אומר שזה המצב במקרה זה) ויש כאלו שלא, על ההורים להחליט במסגרת האפשרויות, אנו נשמח לעזור בכל פניה. אני מקווה שעניתי על רוב השאלות אם יש עוד נא לפרט ואז אענה ספציפית בברכת שנת לימודים צלחה יוסי

nushi12

New member
ביה"ס בשנה הבאה

יוסי, תודה רבה על התגובה הסופר מהירה שלך... ענת בר סברלו.

למעלה