ביוגרפיה על מיילי!

ביוגרפיה על מיילי!../images/Emo14.gif

מיילי נולדה ב-23 בנובמבר 1992 (23.11), והיא בת 15. היא קיבלה עם היוולדה את השם הלא שגרתי אך מלא המשמעות- "דסטני-הופ" (משהו כמו "גורל-תקווה" בעברית). בהמשך זכתה מאביה לכינויי האופטימי "סמיילי", אבל עם הזמן צנחה לה ה"סמך" והיא נשארה "מיילי". כבר בגיל 11 מיילי שיחקה בסרטו של הבמאי הנחשב טים ברטון (צ'רלי וממלכת השוקולד, באטמן חוזר) בסרט "סיפורי דגים", לצידם של יואן מק'רגור וג'סיקה לאנג. אבל הג'וב הרציני שלה היה התפקיד של האנה/מיילי ב"האנה מונטנה". שם היא שיחקה את מיילי סטיוארט, ילדה רגילה שלומדת בתיכון, אבל היא גם זמרת מפורסמת בשם "האנה מונטנה". רק משפחתה וחבריה הטובים - לילי (אמילי אוסמנט) ואוליבר (מיטשל מוסו) יודעים על כך שמיילי היא האנה וההפך. האבא הביולוגי שלה (בילי ריי סיירוס) משחק את האבא שלה ב"האנה מונטנה". מיילי מעריצה את הילארי דאף, קלי קלארקסון, מריה קארי ואשלי סימפסון, והיא חולת שופינג.

על הסדרה "האנה מונטנה"../images/Emo14.gif

סדרה אמריקאית. מילי היא ילדה רגילה הלומדת בביה"ס, אך בנוסף לזה, היא גם זמרת מצליחה בשם "האנה מונטנה". היא מסתירה את זהותה מפני חבריה בעזרת פאה בלונדינית. לילי היא חברתה הטובה ואוליבר הוא ידיד קרוב של שתיהן, אוליבר ולילי מעריצים את האנה מונטנה מבלי לדעת שזו חברתם הקרובה, אבל הם מגלים זאת בהמשך... אמה נפטרה ואביה מגדל אותה ואת אחיה ג'קסון בן ה-16.

../images/Emo51.gif על האינפורמציה על מיילי

ואת אבא שלה אני מכירה אותו כי הוא שיחק בסידרה Doc והוא מגלם רופא. ואבא שלה שר את שיר הנושא של הסידרה שהוא שיחק ... את כל האינפורמציה המלאה על אבא שלה אפשר למצוא פה

sapirze

New member
תודה על המידע !

ולא ידעתי שאני יותר גדולה ממנה חח היא מוכשרת מאוד... ואבא שלה משחק את אבא שלה? מגניב

אגב, את לא יותר גדולה ממנה:)../images/Emo14.gif

ב-23.11 היא תהיה בת 16, את תהיי בת 15 ב-29.7 לא?

santal

New member
היא כן...

מיילי תהיה בת 15 בנובמבר, [נולדה בשנת 92] ככה שהיא כן

היא תהיה בת 16 בנובמבר../images/Emo14.gif

אח שלי נולד ב-92 והוא בן 16, אז איך היא תהיה רק בת 15?

sapirze

New member
היא תהיה בת 15

אני נולדתי ( במקרה) ב-92 ואני אחגוג החודש יום הולדת 15... 2007-1992=15

../images/Emo180.gif ליז היא צוודקת ,,

תעשי חישוב מ96 עד 2000 זה 8 , ואז נשארו עוד 7 שנים . 8 + 7 . בטח את חישבטת גם את 2008 , אבל היא נולדה לפני , בחודשים האחרונים של 2007 ( ;

santal

New member
כי היא נולדה בסוף השנה...

אז שהיא למשל מתחילה 15 אז החברות שלה כבר 15 וחצי \ 16...

uoston

New member
וואי.....ממש תודה!!!!

לא ידעתי שהיא שיחקה בסרט הזה..... תודה על האינפורמציה!!!!

למעלה