ביוגרפיה: פיט בסט

ביטלמן

New member
ביוגרפיה: פיט בסט

יש הרבה אנשים חסרי מזל בעולם ואני חושב שפיט בסט הוא אחד מהם הנה לכם ביוגרפיה על האיש שהועף מהביטלס פיט בסט: פיטר רנדולף בסט נולד במדרס, הודו ב24 בנובמבר 1941, הצטרף לביטלס, ג'ון, פול, ג'ורג', וסטוארט סטאקליף, ב1960 המתופף הקודם שלהם, טומי מור, עזב בתחילת השנה. אמא של פיט, מונה בסט, הריצה את מרתף יינות איפה שהביטלס היו מנגנים עוד לפני הקאברן מתי שאלן וויליאמס (אמרגנם באותה באותה תקופה אם אינני טועה) הכין את הביטלס לחודשיים של הופעות באמבורג, גרמניה, הציעו לפיט להצטרף ללהקה. פיט היה מאוד שקט באמבורג, הוא לא השתייך לחבורה כמו כולם, וביזבז את זמנו מחוץ לחברה של האחרים. הבנות בהמבורג היו משוגעות לגמרי עליו והיה אהוב הבנות על הבמה. חברי הביטלס האחרים חשבו שפיט בסט הוא מתופף די טוב, אבל אז פגשו ושמעו את רינגו.מתי שהביטלס ופיט חזרו לליברפול, ומונה היתה הסוכנת של להקתו של בנה. היא השיגה להם הופעות במועדון הקאברן. פיט ניגן שירים כמו "my bonnie" ושירים אחרים שהוקלטו בשביל הזמר טוני שרידן. בנובמבר 1961,בריאן אפשטיין נהיה המנהל של להקת הביטלס, ובאפריל 1962, בריאן הצליח להשיג להם אודישן עם ג'ורג' מרטין בחברת פרלופון. לקראת מועד ההקלטות של הביטלס, פול וג'ורג' עודדו את בריאן לעזור להם להיפטר מפיט ובמקומו להביא את רינגו. בסוף יולי ג'ורג' מרטין התחיל את להקליט את הביטלס. מתי שג'ורג' מרטין אמר לבריאן אפשטיין שלא איכפת לא מפיט והם ישתמשו במתופף אחר בהקלטות, הוא לא ידע שהביטלס כבר חשבו אותו הדבר. ב15 לאוגוסט בזמן ארוחת הצהריים בריאן אמר לו שיש לו פגישה במשרד שלו. וההמשך כבר ידוע... סיבת הפיטורים של בסט אין סיבה חד משמעית עד היום בין אם מדובר באופי המסוגר שלו, בחוסר היכולת המוסיקלית שלו (ג'ורג' מרטין טען שאינו טוב מספיק לתופף בהקלטות) או בעצם בקנאת שאר חברי ההרכב בפופולריות הרבה לה זכה בין המעריצים. המעריצים של פיט בסט היו המומים מהטרגדיה הנוראה שעברה עליהם. מאות מעריצים חתמו על עצומה שאמרה שיתקבל כאחד מהמרסי ביטס. בקאברן נשמעו קריאות כמו "pete best forever-ringo never" זאת אומרת "פיט בסט לנצח רינגו לעולם לא" לסיכום, האם פיט בסט היה באמת מתופף כושל או שהיה מתופף בעל פוטנציאל שלא ניתנה לו ההזדמנות להוכיח את עצמו?. חומר למחשבה אני לא הצלחחתי להשיג חומר על מעשיו אחרי שהפוטר מהביטלס מקווה שניסחתי את הביורגפיה טוב. ביטלמן.

Another Girl

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני אערוך את זה קלות ואכניס למאמרים

דקלה9

New member
מאמר נהדר!

תודה, ביטלמן, נהניתי לקרוא. ולידע כללי- פיט בסט ניסה להתאבד בשנת 1965. הוא הוציא באיזשהו שלב אלבום בשם Best Of the Beatles. הוא עדיין מופיע בכנסי מעריצים ומספר את סיפורו. בספטמבר 2002 הוא פירסם את הספר שלו, הנה ציור חמוד בנושא, שמצאתי פעם ברשת

ביטלמן

New member
תודה, בהחלט איש מסכן

אני שמעתי אותו מתופף באנטולוגיה ולא מצאתי שום דבר הבדל בין התיפוף שלו לתיפוף של רינגו.

למעלה