ביוגרפיות

Vegetable Salad

New member
ביוגרפיות ../images/Emo42.gif

ויליאם (תומאס) מוזלי: נולד ב27.4.1987 בשיפסקומב, גלוסשטייר –אנגליה (אזור קוטג'ים כפריים כשעה וחצי ממערב לונדון), בעל שיער חום ועיניים כחולות, גובהו כ180 ס"מ, בנם של פטר (צלם קולנוע) וג'ולי, יש לו אחות קטנה בשם דייזי (16) ואח קטן בשם בן (13). ויליאם למד בבית ספר יסודי באזור בו נולד והוא חובב תה גדול. משפחתו מתארת אותו כמעט שתלטן אך עם זאת בעלת כושר מנהיגות, הוא מודה שהוא אדם דעתן שאוהב לחלוק את מחשבותיו ורעיונותיו עם אחרים. יש לו מזל –כיוון שהוא נבחר לתפקיד הקשה מבין אלפים שניסו להתקבל אליו. הוא לא רוצה להתפרסם כפטר פבנסי, אלא כשחקן בעל כשרון גדול ומאז שהיה בן 10 רצה להיות שחקן. הוא התארח בתוכניות הבאות -"הבוקר הזה" בתאריך 6.12.2005, "קונאן או'בריאן" ב9 וב11 לדצמבר 2005, בTRL של MTV בתאריך 12.12.2005 וב"המופע של טוני דנזה" ב13.12.2005. כמו כן שיחק ב"סיידר עם רוזי" בתפקיד אקסטרה בשנת 98, בסרט "להתראות, אדון צ'יפס" בתפקיד פורסטר בשנת 2002 ובסרט "נרניה: האריה, המכשפה וארון הבגדים" בתפקיד פיטר פבנסי בשנת 2005.

Vegetable Salad

New member
ביוגרפיה מספר 2 ../images/Emo42.gif

אנה קטרינה פופלוול, נולדה בתאריך 16.12.1988, בעלת שיער חום ועיניים כחולות. מאז גיל 6, למדה בכיתת הדרמה של "Allsorts Drama", בית הספר "Allsorts Drama" מחזיק בסוכנות המאפשרת לתלמידים להשתתף בפרוייקטים הן בטלוויזיה והן בקולנוע. אימה רופאה ואביה פרקליט. היא התנסתה ברפואה, משפט ופרסום. חברה בקהילת הכנסייה –הקדוש ברייד, שאמה דבורה לקחה חלק בה בעבר. היא גרה בלונדון, אנגליה והיא שכנה של אחיה בסרט אדמונד –סקאנדר. היא בכורה מבין שלושה אחים. אחות ללאורה (לולה) פופלוול שנולדה בתאריך 15.1.1991 ולומדת באותו בית ספר כמוהה, אשר שיחקה את תפקיד אמה ב"אהבה באקלים קר" לצד אחותה בתפקיד ויקטוריה, ומאוחר יותר בסרט הבריטי "אהבה זה כל הסיפור" בתפקיד דייזי. יש לה אח נוסף בשם פרדי שנולד בשנת 1994, ושיחק בגרסא החדשה של "פיטר פן" בתפקיד מייקל דארלינג. כמו כן שיחקה ב"נחל צרפתי" סרט טלוויזיה משנת 98 בתפקיד הנרייטה, בסרט "פארק מנספילד" משנת 99 בתפקיד בטסי, בסרט "ערפד קטן" משנת 2000 בתפקיד אנה סקאויל-באג, בסרט "תכסיסים מלוכלכים" מאותה שנה בתפקיד רבקה, בסרט "אני בלעדייך" משנת 2001 בתפקיד מרינה הצעירה, בסרט "מכנסי הרעם" משנת 2002 בתפקיד דניס סמאש, במיני הסדרה "דניאל דרונדה" באותה שנה בתפקיד פאני דאבילאו, בסרט "נערה עם עגיל פנינה" משנת 2003 בתפקיד מרגט ובסרט" נרניה: האריה, המכשפה וארון הבגדים" משנת 2005 בתפקיד סוזאן פבנסי.

Roonil Wazlib

New member
כן. וזה מאכזב../images/Emo168.gif

כי אני לא אהבתי אותה, וקשה לשנוא את השחקנית הזו...

Vegetable Salad

New member
ביוגרפיה מספר 3 ../images/Emo42.gif

סקנדאר קיינס, נולד ב5.9.1991 בלונדון –אנגליה, בעל שיער חום ועיניים חומות. גובהו כ160 ס"מ, כאשר במהלך הסרט גבה בכ16 ס"מ כך שמדיי שבוע היה עליהם לתקן את השריון שלו. הוא יודע לרכב על סוסים, מנגן בחלילית ובחצוצרה, למד בבית הספר לתאטרון של אנה צ'ר בין השנים 2000-2005, לומד טיי קוון דו (חגורה ירוקה), כמו כן למד לחימה בחרבות ויכולות כלליות של פעלולן. מקור השם שלו בפירוש הטורקי של המילה אלכסנדר. ואם זה לא מספיק מוזר, דמותו בסרט הייתה אובססיבית לגביי מעדן טורקי. הוא התמודד על תפקיד בנני מקפי והוא צאצא של הנָטוּרָלִיסְט צ'ארלס דארווין ובנו של הסופר רנדל קיינס. הוא שיחק בעבר בסדרה "פרארי" בתפקיד אנזו פרארי בגיל 8 בשנת 2003 ובשנת 2005 שיחק בסרט "נרניה: האריה, המכשפה וארון הבגדים" בתפקיד אדמונד פבנסי.

ToryMaster

New member
לא קשור

נטורליזם זו תנועה, למיטב זכרוני, שפועלת לחזור לטבע ולחיות באופן הכי פשוט וטבעי שיש. כל השאנטי שאנטי הצמחונים/טבעונים/אנטי פרוות? לא יודעת אם הם נטורליסטים במלוא מובן המילה, אבל זה חלק גדול מזה. אולי חנה תדע להסביר יותר טוב.

Vegetable Salad

New member
ביוגרפיה מספר 4 ../images/Emo42.gif

ג'ורג'י הנלי, נולדה בתאריך 12.7.1995 באילקלי –מערב יורקשייר, בעלת שיער חום ועיניים כחולות, אחות קטנה לרייצ'ל. כמתנה על השתתפותם בסרט, נתן אנדרו אדמסון אייפוד במתנה לכל אחד מהילדים. ג'ורג'יה הייתה כמובן אסירת תודה, אך כשהסתובב שאלה את אימה מה זה בכלל. בזמן צילומי הסרט, כתבה ג'ורג'יה שני ספרים. האחד נקרא במת השלג והשני עמוד הסודות. "נרניה: האריה, המכשפה וארון הבגדים" היה הסרט הראשון בו השתתפה בתפקיד לוסי פבנסי, בשנת 2005.

STA1

New member
חח..היא לא יודעת מה זה אייפוד??

איזה אבלה.. שני השחקנים המבוגרים יותר ( אנה וויל ) שניהם ממש יפים..חח..הלוואי להיראות כמו אחד מהם (אני בן אז להיראות כמוהו זה לא רע..) אבל רק ג'ורג'י קטנה ממני..בארבע שנים..וזה שמשחק את אדמונד גדול ממני בשנה..תאמת פחות משנה אבל עדיין..חוצפןן!! וויליאם בן 18\??עוד מעט 19..וואוו..איזה מוזר..הוא היה בן 16 שהוא שיחק בסרט..מוזרר

STA1

New member
חח..מסכנה..אני קניתי את האייפוד שלי

מהכסף שלי..איך אין לך כסף??אם לילד בן 13 וחצי היה כסף בשביל זה??טוב נו כמו שיעל כתבה שלא מקבלים מסבתא מתנות..חח..אני קיבלתי כסף לימי הולדת אז בגלל זה יש לי אייפוד..והוא נהדרר

ToryMaster

New member
היא סטודנטית

היא צריכה לחיות, ללמוד, לפרנס את עצמה. להרבה סטודנטים אין 1000 שקלים מיותרים למותרות כמו אייפוד. אבל הרבה פעמים MP3 הוא התפשרות טובה חנה, כדאי לברר לא?

ToryMaster

New member
על אותו בסיס אבל לא

יש הבדל בפונקציות, בחוזק, במבנה, דברים כאלה. תשאלי בפורום נגני אייפוד או משהו.

ההבדל המשמעותי הוא המחיר

לדעתי כרגע הרבה יותר משתלם לקנות MP3. באייפוד אמנם שומעים יותר טוב, אפשר להכניס הרבה יותר .. אבל הוא נשאר נגן MP3 רגיל.. והוא עולה פי 10. לדעתי אין הצדקה עדיין. אם יהיו בו עוד דברים (לכו תדעו..) אז אולי.

chicken little

New member
היא לא יודעת מה זה אייפוד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif

אני מזועזע
אל תגיד לי,היא שאלה את אמא שלה אם אפשר לשלוח עם אייפוד sms לכוכב נולד...

למעלה