ביוט קולינרי:

shellyland

New member
ביוט קולינרי:

סיפרתי לעידן שאני חולה ומסכנה, אז היא אמרה לי "אולי תעשי מרק רגל קרושה?"

גנגי

New member
מכירים את הבדיחה

על המלצר ששואלים אותו "מה יש לך היום" והוא עונה: "יש לי כבד קצוץ, טחול עם פטריות, רגל קרושה, מוח טחון ומעיים ממולאים", ואז אומרים לו "הצרות שלך לא מעניינות אותנו, תהיה בריא, מה יש לאכול?" אז במשפחה שלנו כשמישהו מספר למישהו אחר דברים שלא מעניינים את הסבתא של המאזין, אומרים שהוא "מספר על הרגל הקרושה שלו". יופי. עכשיו סיפרתי לכם על הרגל הקרושה שלי. בתיאבון והחלמה מהירה.

giba70

New member
הבדיחה ממשיכה.....

איש אחד הולך למסעדה ושואל את המלצר מה יש לו. המלצר עונה: יש כבד קצוץ, טחול חמוץ ורגל קרושה. הלקוח אומר: זה יותר מדי, אתה צריך לראות רופא. המלצר הולך לרופא ואומר לו: יש רגל קרושה, טחול חמוץ וכבד קצוץ. הרופא עונה: תודה, כבר אכלתי...

ואז ממשיכה הבדיחה

חוזרים למסעדה. שואלים מה יש.. המלצר עונה.. כבד.. טחול... רגל... והלקוח הטרדן שואל. ותגיד.. נעלי התעמלות יש לך? "וואלה" - עונה המלצר "יש"! "יפה" סח הלקוח "קפוץ למטבח ותביא לי חומוס" שכחנו לציין . שהלקוח העידה המנגבת. שאין לו שום עניין בחלקי החילוף של המלצר. נ.ב. החלמה מהירה לשלילאנד. (אם לא רגל קרושה - איכס!!!) מרק עוף. נ.ב. (2) מכבי שלנו מכבי תל אביב!!!!!! צפיתי במשחק כאן בקנדה מסלון ביתי בלי ערוץ ישראלי. פשוט בערוץ הספורט של הNBA טוב שלא ראיתם את הדודה מאבדת את הסבלנות ומדרבנת את הצהובים בקריאות. ושריקות.. למען ההגינות אוסיף כי הדודה המתוקה היתה באותה שעה לבד בבית. רק היא, המרקע, ואלפי האוהדים הצהובים. תענוג.

giba70

New member
לא מערבים בדיחה בבדיחה...

הדיחה השנייה הולכת ככה בערך: ישראלי אחד מבקר במסעדה בצרפת, הוא שואל את המלצר אם יש להם רגלי צפרדע. המלצר עונה שכן, אז הישראלי אומר: "יופי, קפוץ
תביא לי חומוס"

giba70

New member
אני לא אמרתי שאת קלקלת לי

אנחנו פשוט מוסיפים גרסאות (ומותחים את השרשור). לא חושב שקלקלתי לך. וגם אני לא הייתי בפריס ולא ברומא (חוץ מנמה"ת פיומיצ'ינו).

sailor

New member
ואילו חושם, או ג'וחא

נשלח לקצב לראות אם יש לו רגל של עגל, אבל הדלפק היה גבוה מדי.

עִידן

New member
לא מוסרי ../images/Emo48.gif

להתעמר במאותגרים חשיהתית, גנגי. חשבתי שכבר אמרנו לך.

גנגי

New member
ובמאותגרים כתיבתית-נכונית?

(בעברית - מדוסקלדים) - בהם נאה להתעמר? ובמנהלות פורום שגלו מארצן-מולדתן לארצות הקור - בהן יאה להתעמר? והאם כבר חלקתי אתכם את אהבתי הרבה לאנשים שמוסריותם בראש חוצות, כלבנים על חבל? מה, לא? אז אני מתה עליהם.

גנגי

New member
הייתי עושה, אבל

הבנתי שמי שאוכל מרק כזה לוקה אח"כ בשרשור.

למעלה