ביום ג´ עוברת הניתוח

שושה11

New member
ביום ג´ עוברת הניתוח

שלום לכולם, חדשה בעסק... ביום ג´ הקרוב עומדת לעבור את הניתוח. טבעת. המון חששות, שאני בטוחה שכל אחד מכם חש וחשש... לא יודעת בדיוק מה אוכלים אחרי, איך מרגישים אחרי, ולמה לצפות בשעות וימים אחרי הניתוח. אני אמורה לעשות את הניתוח בלפרסקופיה (בלי פתיחה). אשמח לקבל מידע מנסיונכם העשיר. תודה, שושה

פנינוש./

New member
לשושה 11 ../images/Emo50.gifבניתוח

החששות שלך מאוד מובנים חמודה . אייך מרגישים זה מאד אישי כל אחד עם הגוף שלו וההתייחסות לכאבים וסבל . בימים הראשונים ניזונים משתיה בלבד . לאחר מספר ימים עוברים לכלכלה רכה. היכן את עושה את הניתוח?כי אם אם עושה את הניתוח בבתי חולים הציבוריים את אמורה לפגוש את הדיאטנית . מיוזמתה או מיוזמתך לא לוותר על העניין. היא אמורה לתת לך תשובות לגבי הכלכלה שלך לאחר הניתוח . מאחלת לך שוב בהצלחה וחזרי אלינו במהרה . שלך
אביחיל

RomiVais

New member
היי שושה - ברוכה הבאה!! ../images/Emo13.gif

לכולנו היו חששות לפני הניתוח. זה טבעי לחלוטין. אני יכולה להגיד לך שמניסיון שלי, מיד אחרי הניתוח יש כאבים, אבל הם לא ממש בלתי נסבלים - זה באמת לא נורא בכלל - אז תהיי רגועה (או לפחות תנסי).
בימים הראשונים רק שותים ולאט לאט עוברים למזון רך יותר. זה כמובן בכללי, כי הרי לפני ו /או בטוח אחרי הניתוח את לא יוצאת מבית החולים בלי לראות דיאטנית שתדריך אותך בדיוק מה לאכול / לשתות, כמה וכדומה.... אני מציעה לך לקרוא טיפה אחורנית בפורום, תקבלי ככה המון מידע ואם יהיו לך עוד שאלות - תשאלי חופשי חופשי - אנחנו פה בשבילך!! המון המון המון בהצלחה מעכשיו, רומי

באיה

New member
רומי החמודה שלום../images/Emo42.gif

תודה שזכרת אותי ברשימתך הארוכה. אני מודה לך מקרב
י. אני ממעטת לאחרונה לכתוב בםורום כאן, כי אי פעילה כרגע אצל דליה, שגם שם ראיתי אותך, יסלחו לי האחרים בינתיים, פשוט אין לי מספיק כוח לכתוב כל כך הרבה בשני הפורומים. בכל זאת באותה הזדמנות שאני כאן אני מברכת את שושה על ההחלטה לעבור את הניתוח. בעצם אברך אותה בפניה אישית. הי רומי, נחמד לראות אותך בכוחות מחודשים
באיה

RomiVais

New member
תודה באיה!! ../images/Emo24.gif

אני עדיין לא הספקתי להתעדכן בפורום של דליה, אבל אם את שם - אני עוד אגיד לך שלום!!
שמתי לב שלא כתבת פה הרבה - וטוב לדעת שזו הסיבה היחידה. עוד נתראה בפורומים השונים
שיהיה לך המשך יום נעים, רומי

רוייקו

New member
שושה, שלום וברוכה הבאה לפורום

הגעת למקום הנכון. ראשית, כדי להעשיר את הידע שלך בנושא קיצורי/הגבלת קיבה, אני מציע לך להכנס למאמרי הפורום ולקרוא על הניתוחים השונים. כמה עליך להוריד במישקל ?

שושה11

New member
תודה לכולם

ראשית, תודה על כל הברכות האיחולים והמידע, הרצון לעזור והתמיכה. אני צריכה להוריד בערך 60 כדי להגיע למשקל אידיאלי "לפי הספרים"... הדרך מאד מאד ארוכה... אבל אני לא רוצה כל כך להתייחס למספר הזה כי הוא עצום וגדול אני מנסה להתמודד עם זה בצורה קצת מעודדת יותר... גם ירידה של 50 ואפילו 45 תהיה בשבילי נהדרת (מעבר לכל דמיון אפילו). קראתי על הניתוחים השונים, אבל המידע והנסיון האישי של כולכם כאן הרבה יותר מעודד ונותן את הדחיפה לעשות את זה ולהצליח. שוב, שושה

באיה

New member
שושה שהיה לך ../images/Emo50.gif

אין לך מה לחשוש. יש כאן אנשים חמים וטובים שמוכנים לעזור לאורך כל הדרך. שוב
באיה

buaz

New member
בהצלחה

בהצלחה שיהיה לך .... אני אהיה ביחודש הבא במצבך....

SARA120

New member
ברוכה הבאה

אני חודש אחרי אותו ניתוח ואני מרגישה מצויין! אין לך בכלל ממה לחשוש.אני עכשיו אוכלת אוכל כמעט רגיל רק במנות יותר קטנות ולא סיבי ולא בצקי ולא שמן....בקיצור במרכז להשמנת יתר באיכילוב קיבלתי את כל האינפורמציה וגם אני מתעדכנת כל הזמן במאמרים שבפורום ובדברים הנהדרים שחברי הפורום מנדבים בטובם לכלל.... יש בראש הפורום "מאמרים"תיכנסי ותקראי ..בהצלחה!נשמח לעזור לך בכל.

למעלה