ביום ג 24.6.08 עצרת תמיכה במשפחת שליט

כנרת259

New member
האם זה נכון שביום שלישי הקרוב

תהיה הפגנה מול בית ראש הממשלה לציון שנתיים לחטיפת גלעד שליט? כמה אנשים צפויים להגיע? לאור ההתפתחויות האחרונות (חוסר ההתפתחויות יותר נכון) במצב , והקריאה של הוריו של שליט ובני משפחותיהם של החיילים שנחטפו בלבנון גם לי נמאס להישאר אדישה. הבנים צריכים לחזור הביתה. ואולמרט ללכת הביתה.

ביום ג' 24.6.2008 ב-19:00 בירושלים עצרת-תמיכה

ביום ג' הבא, 24.6.2008 בשעה 19:00 (7 בערב) תתקיים בירושלים - בפינת הרחובות שדרות בן-מימון ובלפור, ליד בנין 'טרה סנטה', בכניסה למתחם ביתו של ראש-הממשלה, עצרת תזכורת לאולמרט ותמיכה בבני-משפחת שליט, לאחר שנתיים שגלעד נמצא בשבי, לאחר שהושגו הסכמות בין ישראל לחמאס להפסקת-אש ולפתיחת מעברי-הגבול, בלי לקשור בכך (לפחות לא במוצהר ובפומבי) את שחרורו של גלעד שליט מהשבי. פרטים מעודכנים - באתר 'הבנים' www.habanim.org, שבו מוצגת גם מודעה על העצרת, להעתקה ולהפצה. בקשר להסעות לירושלים מנהריה וממצפה-הילה שבגליל המערבי - בכתובת [email protected] וכתובת נוספת להתעדכנות ולהודעה למארגנים איתי פישר ויותם אלמגור, על השתתפותכם בעצרת - [email protected] למחרת העצרת בירושלים - ביום רביעי 25.6.2008 תתקיים עצרת נוספת בישווב מגוריו של גלעד - מצפה הילה' - בשעה 18:30. פרטים במזכירות 'מצפה-הילה' [email protected] או בטלפון 04-9978658. רצוי להפיץ למקסימום אנשים על 2 העצרות, כדי שישתתפו בהם אנשים רבים שאיכפת להם ושיבהירו לשרי ממשלת-ישראל שנגמר הזמן לסחבת ולגרירת-רגליים. הגיע רגע-האמת: ראו את העתירה לבג"צ שהגישו במוצ"ש הורי גלעד בשמו, ואת דבריו של נועם שליט, שאחרי 730 ימי ה"ארכה" שנתן לגורמים המוסמכים, שכמסתבר הונו אותו לאורך כל הזמן הזה - הוא הבין שעליו "להוריד את הכפפות", ו"להיות פחות ממלכתי"). ניתן כתף ותמיכה ונחזק את ידיהם בנוכחותנו, ובכל עזרה נדרשת אחרת !

זרבובה

New member
חשוב לי להגיע

ואני זקוקה לטרמפ אנא מי שמגיע לשם מאזור נתניה שישלח לי מסר

נגיעוT

New member
ביום ג 24.6.08 עצרת תמיכה במשפחת שליט

ביום ג' הבא, 24.6.2008 בשעה 19:00 (7 בערב) תתקיים בירושלים - בפינת הרחובות שדרות בן-מימון ובלפור, ליד בנין 'טרה סנטה', בכניסה למתחם ביתו של ראש-הממשלה, עצרת תזכורת לאולמרט ותמיכה בבני-משפחת שליט, לאחר שנתיים שגלעד נמצא בשבי, לאחר שהושגו הסכמות בין ישראל לחמאס להפסקת-אש ולפתיחת מעברי-הגבול, בלי לקשור בכך (לפחות לא במוצהר ובפומבי) את שחרורו של גלעד שליט מהשבי. פרטים מעודכנים - באתר 'הבנים' www.habanim.org, שבו מוצגת גם מודעה על העצרת, להעתקה ולהפצה. בקשר להסעות לירושלים מנהריה וממצפה-הילה שבגליל המערבי - בכתובת [email protected] וכתובת נוספת להתעדכנות ולהודעה למארגנים איתי פישר ויותם אלמגור, על השתתפותכם בעצרת - [email protected] למחרת העצרת בירושלים - ביום רביעי 25.6.2008 תתקיים עצרת נוספת בישווב מגוריו של גלעד - מצפה הילה' - בשעה 18:30. פרטים במזכירות 'מצפה-הילה' [email protected] או בטלפון . רצוי להפיץ למקסימום אנשים על 2 העצרות, כדי שישתתפו בהם אנשים רבים שאיכפת להם ושיבהירו לשרי ממשלת-ישראל שנגמר הזמן לסחבת ולגרירת-רגליים. הגיע רגע-האמת: ראו את העתירה לבג"צ שהגישו במוצ"ש הורי גלעד בשמו, ואת דבריו של נועם שליט, שאחרי 730 ימי ה"ארכה" שנתן לגורמים המוסמכים, שכמסתבר הונו אותו לאורך כל הזמן הזה - הוא הבין שעליו "להוריד את הכפפות", ו"להיות פחות ממלכתי"). ניתן כתף ותמיכה ונחזק את ידיהם בנוכחותנו, ובכל עזרה נדרשת אחרת !

Shira Esther

New member
אני מתכוונת להגיע.

קבלו ממני את החיזוק על עבודת הקודש שאתם עושים. אבוא בעז"ה לחזק אתכם ולנסות להראות נוכחות ותמיכה.

skeptic

New member
האם העצרת באותו מקום שבו נערך סדר הפסח?

יונה1

New member
העצרת תתקיים בכיכר פריז

בסמוך מאד לביתו של רה"מ להתראות

למעלה