ביום השישי ה13

כנסו דחוף!!!

שלום לכולם!!! ראיתי עכשיו פרסומת של יס שאומרים בה שב-12 (יום חמישי) וב- 13 (יום שישי) יהיו סרטי אימה... מישו יודע איזה סרטי אימה יהיו ביום חמישי ה- 12 ויום שישי ה- 13?!

Chandler Bing

New member
ידוע למישהו אם.........??

ה-13 למאי יוצא יום שישי ( בקיצר יום שישי ה13 ) ורציתי לדעת אם יש פה מישהו שידוע לו אם יהיו בהוט סרטי אימה ביום הזה... תודה מראש למי שיענה!!!!!

ביפ בופ

New member
הסרט שבטוח יהיה

הסרט שיהיה זה פרדי נגד ג`ייסון וגםיהיה חודש של סרטי אימה יפאנים בהוט Prime

../images/Emo71.gif

לא יודע איזה סרטים יהיו כי אין לי יס אבל זה היה ברור שהם יעשו כי זה יום שיש ה 13

noa131

New member
בחופש הגדול ביום שישי ה-13

אם אני לא טועה היה בערוץ AXN שלושה סרטי אימה- הם היום גרועים אבל בכל מקרה אולי יהיה גם משו כזה השנה.. והערוץ הזה נראה לי שגם לyes וגם לhot

milkshakit

New member
../images/Emo55.gif ניסיתי לבדוק בלוח שידורים

של YES באתר שלהם, אבל מכיוון שה-12 וה-13 הם בעוד שבועיים בערך אז אין שם... אולי רק עוד שבוע יהיה אפשר לראות.

רועי123456

New member
ביום השישי ה13

ראיתי פרסומת ביס שיש סרטים מפחידים ראיתי היה גיסון איקס [מזה בכלל] סיוט ברחוב אלם 1 פרדי נגד גיסון היה הצלצול וטרילוגית רינג אם אני לא טועה ויש עוד אני לא הספקתי הכול ומישהו יודע מזה גיסון איקס?

milkshakit

New member
../images/Emo55.gif זה ג'ייסון*, לא גיסון

וזה אחד מההמשכים של יום שישי ה-13
http://www.imdb.com/title/tt0211443/

רועי123456

New member
עכשיו מתחיל

קיוב ביס ואחרי קיוב יש שעת האפס ואחרי שעת האפס יש קיוב 2 לא להחמיץ

NiKi†a

New member
אויי ראיתי ג'ייסון X

די מעפן..לאדעת..לא מפחיד. רעיון נחמד..אבל לא יותר מזה. האנשים שם מתים מוזר. חוצמזה שאני לא מתה על ג'ייסון [מעדיפה פרדי
] אז לא התלהבתי. מה שגם ראיתי את זה במחשב.

roniway1

New member
אכן - לא סרט מעניין במיוחד

ראיתי את כל עשרת הסרטים בסדרה , והסרט הזה לא היה מעניין ומפחיד במיוחד. אני יותר אהבתי את הסרט התשיעי - ג'ייסון הולך לגיהנום (JASON GOES TO HELL) שהוא בעצם הסרט שמסיים את הסידרה. גם הסרט השמיני - JASON TAKES MANHETEN מעניין.

אה אזה יופי!! סיוט ברחוב אלם ה1!!!!

ג'יסון נגד פרדי ג'יסון X וסיוט ברחוב אלם הראשוןןןן!!!! והראו גם את מת לצעוק 3 והצלצול אבל זה ביום חמישי להכין את ההקלטההההה

למעלה