ביום חמישי אני טסה לתאילנד ואני לא יהיה פה חודש ימים מקווה לראות את כולם במפגש הבא
נ נושנושי New member 23/12/01 #1 ביום חמישי אני טסה לתאילנד../images/Emo112.gif ואני לא יהיה פה חודש ימים מקווה לראות את כולם במפגש הבא
ביום חמישי אני טסה לתאילנד../images/Emo112.gif ואני לא יהיה פה חודש ימים מקווה לראות את כולם במפגש הבא
G gal33 New member 23/12/01 #4 תעשי חיים!! שתי איזה מילקשייק אחד בשבילי. תשמרי על עצמך ותזהרי מהתאילנדים, הם לא טובים. בדיוק כמונו אך עם עיניים מלוכסנות. מקווה שאת טסה במטוס ולא בחללית....
תעשי חיים!! שתי איזה מילקשייק אחד בשבילי. תשמרי על עצמך ותזהרי מהתאילנדים, הם לא טובים. בדיוק כמונו אך עם עיניים מלוכסנות. מקווה שאת טסה במטוס ולא בחללית....
ר רונה 29 New member 24/12/01 #5 ת../images/Emo66.gifי../images/Emo68.gifה../images/Emo13.gifנ../images/Emo6.gifי../images/Emo98.gif תעשי חיים ותשמרי על עצמך. שירלי
ת../images/Emo66.gifי../images/Emo68.gifה../images/Emo13.gifנ../images/Emo6.gifי../images/Emo98.gif תעשי חיים ותשמרי על עצמך. שירלי
R RomiVais New member 24/12/01 #6 תעשי חיים!!! ../images/Emo13.gif ותשמרי על עצמך טוב טוב טוב טוב טוב!!!!!!!!!!! לילה טוב, רומי