ביום חמישי הקרוב 10/09 יש אספת חברים

bensha1

New member
ביום חמישי הקרוב 10/09 יש אספת חברים

של התאחדות עולי יוגוסלביה לשעבר. כמידי שנה גם השנה מתאספים החברים לאסיפה הכללית בכדי להצביע ולקבל מספר החלטות על פיהן תפעל ההתאחדות בשנה השוטפת. הפעם אני מועמד לתפקיד היו"ר והכל מתוך רצון לנסות ולהציל מה שעוד ניתן, כי ההתאחדות שקיימת מאז 1935 חייבת להמשיך ולהתקיים. אז כל מי שחבר בהתאחדות מוזמן לבוא לאסיפה השנתית ולהצביע.

bensha1

New member
להלן הפרטים הקשר לאסיפה

אסיפה כללית של ההתאחדות תתקיים ב-10 לספטמבר 2009, כא' בתשרי תש"ע בשעה 17:00 בתל-אביב, רח' חשמונאים 99 "בבית ביחד". על סדר היום: -דו"חות כספיים ודו"י פעילות ב2008 -בחירה יו"ר והברי וועד ארצי חדש -MOST וגשר- מבנה חדש לשנת 2010 -שונות והרצאות הצעות חתומות לבחירת יו"ר וחברי וועד ניתן לשלוח בדואר להתאחדות.

faridi

New member
אם מדובר בערב שבת/ערב חג...

העיתוי ממש לא טוב בשבילי! צר לי שלא אוכל לבא. בשמחה הייתי בא לבחור בך, מיקי.

bensha1

New member
לא אני פרסמתי את זה

זה מועתק מהפירסום של ההנהלה הקודמת ואין לי יד ורגל בנדון. נכון שטועים, רק אי אפשר לטעות יותר מידי פעמים.

הנה תוספת התזכורת בסרבו-קרואטית :

Dragi Prijateli, Zelim DA vas potsetim DA sutra 10.9.09 u 17:00 sati ce se odrzati godisnja skupstina. Adresa: "Bajit Beyahad" ulica Hashmonaim 99 Tel- Aviv (purvi sprat ) Molim DA prosledite ovaj mail vasim prijatelima . Molim DA prisustvujete ovom sastanku. HVALA ! והמון הצלחה לך מיקי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה