ביום חמישי קיבלנו בשורה מהממת

• פותח הנושא ronnm
  • פורסם בתאריך

ronnm

New member
ביום חמישי קיבלנו בשורה מהממת

ביום חמישי זוגתי הייתה אצל רופאת הנשים לפגישה שהייתה אמורה להיות שגרתית. הבשורה שהיא קיבלה הייתה מאוד לא שיגרתית היא גילתה שהיא בהריון, ואפילו הריון מתקדם. מסתבר שהיא כבר 16 שבועות בהריון ולא הרגישה בזה (מישהו אמר הדחקה ???) ההודעה תפסה אותי ממש לא מוכן יש לנו ילדון מדהים בן שנה ושלושה חודשים הוא אפילו לא יהיה בן שנתיים בזמן הלידה לכל זה מתווספת העובדה שאני מפחד שיהיה בן נוסף. זה בגלל שבעקבות הברית של הראשון החלטתי שאני נגד הפעולה הברברית הזאת, אבל אשתי שבאה מבית דתי, לא ממש מוכנה לשמוע על האופציה של ויתור על הברית. מעבר לזה המחשבה על גידול 2 תינוקות כשעוד לא התרגלנו לראשון היא מעבר למה שאני מסוגל ועוד סוגיות - דירה יותר גדולה, עוד כסף בתקופה של משבר, למי יש זמן, כמה זמן עוד נחיה בחוסר שנה יאללה תתחילו לשפוך מסרים מרגיעים

ronnm

New member
עוד כמה נקודות

מה יהיה עם שגיא שלנו כשיפסיק להיות המלך הבלתי מעורער? איך מחלקים את האהבה ותשומת הלב לשניים (או 3 או 4...)?

akavishon

New member
דבר ראשון - מזל טוב

דבר שני - יש הרבה דברים חיובים בזה: 1. הפרש קטן בין הילדים רק מחזק ומעמיק את הקשר בינהם. יש להם הרבה מאוד תחומי עניין משותפים. הם יעסיקו אחד את השני. 2. גם ככה אתם בטח קמים כל לילה - אז תמשיכו לקום. 3. אחד השיקולים שלנו להפרשים קטנים (הכל יחסי) זה לגמור עם הלילות ללא שינה וחיתולים כמה שיותר מהר. לגבי אהבה - גם אני חשבתי שצריך לתת לבכורה עוד זמן "לבד" ושאף אחד לא יקח ממנה את תשומת הלב, אבל אתה מגלה, שהאהבה שיש לך לתת, רק גדלה עם מספר הילדים. אז שהיה המון מזל טוב, ולמרות כל החששות - תעברו את זה בשלום.

Master Stav

New member
16 שבועות ולא ידעה?

אני מופתע ....מאד מאד מפתע ...קודם כול שיהיה בבריאות .... עכיוש לגבי 2 ילדים ...אתה צודק זה לא פשוט כול הסיבות שמנית פה תקפות מאד ואני מציע שתשב עם זוגתך לשיחה ותנתחו את הדברים , היתי שם ...אישית נכנעתי ובחלק מהדברים אני מצטער מאד , שלא יובן לא נכון גם הריון לא רצוי הפך לילד מדהים ורצוי עד מאד אבל כן היו דברים שהיתי עושה אחרת ברית היא בהחלט אחד מהם .

בשעה טובה../images/Emo57.gif

תמיד תהינה דילמות ושאלות , בנוגע להפרש הרצוי בין ילדים, ברית כן או לא, איפה נגור, איך תתחלק האבה ועוד....אין ספור שאלות. יש לכם זמן להתכונן ולהתרגל לרעיון, יש דברים שיקרו מעצמם (אהבה ליותר מילד אחד)ויש דברים שיסתדרו עם הזמן (שני ילדים קטנים יגדלו בסופו של דבר ) מאחלת לכם הריון תקין וקל,

MrCheff

New member
בשורה מדהימה

לנו יש תינוקת בת שמונה חודשים וכבר בא לנו על עוד אחד
ושוב.. לא! אין לזה קשר שאני דתי

hag70

New member
ואוו. איזו דרך לגלות../images/Emo95.gif

אבל שי משפט שאומר שכל ילד מביא את המזל שלו. מה שאומר בדרך אחרת וקצת יותר ישראלית: יהיה בסדר
. אני מאמין שתצליחו להתגבר על כל המכשולים (כן, גם הברית) ולמרות אי הודאות, רק הנו מלהיות הורים ל2. יעודד אותך לדעת שאתם לא הראשונםי ולא האחרונים בסיטואציה הזאת אני מקווה שכן. והכי חשוב: מזל טוב

ronnm

New member
תודה לכולכם

תודה על המסרים המרגיעים עמוק בפנים אני יודע שהכל יסתדר רציונלית אני יכול לחשוב על כל הדברים החיוביים בזה אבל הפתאומיות של זה, והעובדה שיש להריון הזה כחמישה חודשים רק, מלחיצים ביום שישי, רצה המקרה והיינו אצל ההורים של שנינו, וסיפרנו להם על ההריון, פחות מיממה מאז שאנחנו יודעים כמובן שכולם שמחו וחיבקו, אבל הרגשתי כל כך מחוץ לשמחה, כאילו ההריון לא קורה לנו באמת כנראה שהיינו צריכים לקחת את הזמן לעכל זה פשוט הרבה להתמודד בבת אחת בהריון הקודם ממש שמחתי כל הזמן, והייתי נורא מעורב, אומנם עברו רק שלושה ימים, אבל קשה לי למצוא את השמחה אני פשוט לחוץ נורא ומוטרד נורא...

schlomitsmile

Member
מנהל
בשורה מהממת באמת ../images/Emo13.gif תרשה לעצמך להיות המום, הרי זה אך טבעי. כמו שכתבת, אתה יודע שבסופו של דבר הכל יסתדר, ואני מאמינה שגם השימחה תגיע בשלב כלשהו (צפיה ב"סרט" של האולטרה-סאונד, כשכבר רואים את השחקן/ית, עשויה לעזור ../images/Emo13.gif). אבל בינתיים, אתה המום. "נתפסת" לא מוכן, וזה מלחיץ. כדי לעבור לשלב הבא (שלב השימחה) צריך קודם למצות את השלב הנוכחי (שלב ההלם והלחץ). שיהיה במזל-טוב! ../images/Emo24.gif

ronnm

New member
מחר נראה את חדווה (שם זמני)

בסקירת ראשונה אני מניח שלראות אותה (ובשלב הזה כבר אמורים לראות עובר) יעזור לי לעכל ולהצטרף לשמחה

ronnm

New member
אתמול גילינו - זה בן

כמו שחשבתי הבדיקה אתמול עזרה לי לעכל את ההריון כמו שפחדתי זה יהיה בן, צריך לראות מה עושים עם כל עיניין הברית מעבר לזה, הבדיקה הייתה טובה מאוד מתחילה הספירה לאחור

בשעה טובה,

לעניין הברית - יש הרבה מקומות ברשת להתייעץ ולקבל מידע. אולי ביחד - אישתך ואתה תוכלו לבדוק מה מתאים לכם לאחר שתקראו קצת חומר בנושא.

schlomitsmile

Member
מנהל
אז שוב ../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif לעניין הברית- מבינה את הרתיעה שלך. בתור אמא לארבעה בנים, אני יכולה לומר, שמנסיוני, אם הולכים לבנאדם הנכון (מוהל שהוא גם רופא, ויש עליו המלצות), זה קשה להורים יותר מלתינוק. עבורו זו אי-נוחות, הרבה פחות גרוע מצמיחת שיניים למשל, הן בעוצמה והן במשך הזמן. לעומת זאת, הוא עלול לסבול בעתיד אם יהיה שונה בעניין רגיש זה. אבל איש איש ובחירותיו, וכולן לגיטימיות בעיניי. אני רק מקוה שלא ייכנסו לכאן כלמיני חבר'ה בורקי עיניים במסע צלב לוהט נגד הורים "מתעללים" שכמוני...../images/Emo4.gif

MrCheff

New member
אולי לא קשור, אבל משהו קטן נוסף

כשהבת שלנו נולדה, גילינו שיש לה לשון קשורה. לשון קשורה מובילה לקשיים בנשימה, דלקות אוזניים ועיניים ועוד כול מיני חוליים. אפשר להשאיר את הלשון קשורה ואז הכל בסדר וגדלים בסדר
(כמוני וכמו אשתי) אפשר לנתק את הקשר ואז קל יותר לילד... הפרוצדורה קשה מאוד להורה, אבל לתינוק זה כואב שניה-שתיים ואחרי זה נרגע וזהו.. אמנם לא כמו ברית מילה, אבל הרופא שעשה את הפרוצדורה, אמר שמבחינת הכאב לילד זה אותו דבר. בכל מקרה, אם אתה בוחר לעשות ברית מילה, עדיף לעשות אצל מישהו עם נסיון ואפילו עדיף רופא....

הבן שלי נולד עם לשון קשורה, עשינו התרה וזה

היה קל מהיר ופשוט. אני לא חושבת שזה טראומטי לגוף כמו ברית (והרופא שלנו אפילו לא אמר על זה כלום) הפרוצדורה שלנו לא היתה קשה רק הופתענו שזה מתבצע במקום ולא מצריך חדר ניתוח וכדו'. חדר טיפולים סטרילי, רופא ואחות, אילחוש, התרה וזהו.

MrCheff

New member
כעיקרון נכון

אבל אם לא עושים את זה בגיל יומיים, זה בהחלט יכול להיות טראומתי לבן של אחותי עשו בגיל חודש וחצי וזה השפיע עליו למשך חודש! אנחנו עשינו לה בגיל שבועיים וזה הציק לה רק כמה דקות. וזה היה אצל רופא מומחה בתחום. בחדר סטרילי עם מעט אלחוש התרה וזהו...

AlonPe

New member
../images/Emo5.gif על זה עוד לא שמעתי!

'כפת לך לספר קצת? מה זה? ואגב, בעניין ברית, לא מסכים בהכרח שרופא עדיף. מוהל מנוסה (בדרך כלל) עדיף על רופא (שפחות מונסה ב-"פרוצדורה") וסתם מעניין ולא ממש קשור (פתאום חשבתי על זה) מאיפה מתחילים לרכוש ת'נסיון בתחום הזה?!
איך ואיפה מוהלים עושים "סטאז' "?!

למעלה