ביום ראשון אחותי מתנתחת באסותא

רוייקו

New member
ביום ראשון אחותי מתנתחת באסותא

אחותי סידרה את כל הסידורים כמעט ללא עזרתי, למרות שניסיתי לחסוך לה בהוצאות. עקשנית וגאוותנית. ביקשתי את עזרתו של פרופ´ חרוזי אבל היא התעקשה שהצלקות חשובות לה יותר .."כי סובחי מדביק וחרוזי שם סיכות"... ניסיתי להסביר לה שאין הבדל משמעותי, פרט למראה טיפה יותר אסתטי מבחינת הצלקות, אבל אין עם מי לדבר. אז יום ראשון אני אהיה איתה באסותא. מחר אני עובד מישמרת מלאה. אז נישתמע. רוייקו

רוייקו בהצלחה בניתוח ל ../images/Emo24.gif

ןגם לרוניתוש היקרה
בניתוח . שתצאי ממנו יפה חטובה בריאה בגוף ובנשמה.מאחלת לך מכל -ה
. ולרומי היקרה שתחגוג ביום ראשון יום הולדת 21 שנה שולחת לך זר פרחים מלוא הסל . שלגיה זו כתובתי הנכונה .{מופיע בכרטיס האישי } שבת שלום וסוף שבוע נעים לכולם שלכם אביחיל

RomiVais

New member
תודה רבה רבה אביחיל!! ../images/Emo24.gif

את מקסימה ביותר!! שיהיה לך סוף שבוע מקסים, ונתראה בשבוע הבא המון
רומי

RomiVais

New member
רוייקו - ../images/Emo50.gif לאחותך!! ../images/Emo13.gif

שאלה: למה היא לא כותבת כאן? היא לא רוצה? בכל מקרה, תמסור לה המון המון בהצלחה מאיתנו כאן. אני מקווה שיעבור לה בקלות ושהיא תתאושש במהרה!! שיהיה לכם סוף שבוע נעים ביותר רומי

רוייקו

New member
תודה לכולכם ... אני גם מקווה עבורה

שהכל יעבור חלק, בלי בעיות. אני סומך על סובחי, בסה"כ. יאללה, אני זז לישון...

gal33

New member
רוייקו, איזה לאפ-בנד?

שיהיה לה ולכם הרבה בהצלחה. שיעבור בקלות!! האמת שאפשר היה לבקש גם מחרוזי או מישהו אחר שם הדבקה עם חוט. בניתוח השני שלי פתחו לי צלקת נוספת בטעות מתחת לאיזור הפורט כי לא מצאו את הראשונה מרוב שכבר הגלידה, 9 חודשים אחרי! אבל זה כבר לא משנה. הרבה בהצלחה!! גל.

בולדוג

New member
לרויקו

שיהיה בהצלחה! שיעבור בקלות והכי חשוב שיהיה תוצאות חיוביות כלומר ירידה במישקל. תודה עבור המידע על הכדור, ואני עובר את הניתוח שבוע אחרי אחותך גם ביום ראשון גם סובחי.

רונית-1

New member
רוייקו נשמוש

בהצלחה לאחותך בניתוח מחר. סוף סוף באמת הגיע הזמן. מסור לה את אהבתי ושבכיף הייתי באה לבקר אותה אם לא הייתי אני בניתוח מחר. נשיקות גם לך ילד, מתי אתה בא אליי לא מוותרת עליך מלאך שומר שלי. ואיך אפשר? אוהבת, רונית

רוייקו

New member
תודה רבה לכולכם. אני בדרך לאסותא

עם אחותי. מאוחר יותר יהיה לי לבקר את גם את רונית שנימצאת ברגע זה עדיין בחדר ניתוח. זה עתה ביררתי והיא עדיין לא יצאה מישם. אני מאמין שהיום הזה יהיה לה מאוד קשה. הסבל שלה הולך להיות עצום. אחותי, בכל אופן, תנותח על ידי סובחי. לאפ-בנד. ניסיתי לסדר למה אצלך פרופ´ חרוזי, אבל היא תמיד עושה משהו אחר ממה שאני ממליץ לה. גאוותנית כזו. היא תמיד יודעת יותר. זהו. מקווה שהשניים ינותחו בלי בעיות. תודה רבה לכולכם. אעדכן אתכם מאוחר יותר. להשתמע.

למעלה