ביום ראשון אנחנו בהדסה

טאניוש

New member
ביום ראשון אנחנו בהדסה

סוף סוף! התקשרתי אליהם לקבוע תור ו...אמרו לי שאני צריכה לתת שם של הילד, אחרת אי אפשר! עניתי שעוד לא הוחלט
ועוד כמה דקות הפקידה תיחקרה אותי איך רואים את הרגל לפני שילד נולד. אנחנו נפגש לא עם פרופ'פורת, עם דר'רובינשטיין,הבנתי שהוא המחליף? אגב, ההתחייבות שלנו בסדר גמור,המאבק שלי לא היה סתם.

ידעתי שאת יודעת מה את עושה

ולא סתם נלחמת לחינם, תשמעי אנחנו משלמשים כל כך הרבה כסף לשירותי הבריאות למינהם, אז חשוב שכשאנחנו צריכים אותם, הם יהיו פה.... בהצלחה

רגע רגע

עם רובינשטיין אתם יכולים להפגש דרך כללית לא? ובלי התחייבות? בכל מקרה תשאלו אותו אם הוא עושה בידיוק מה שפרת עושה כי יש בינהם חוסר התאמה קצת. ותשאלו מתי הוא מקבל ומתי פורת. מחליף לתמיד או רק ל... בהצלחה

טאניוש

New member
לא...הוא רופא של בית חולים...

אי אפשר בלי התחייבות. ונאמר לי שהוא רק עד דצמבר, שמעת משהו על זה? קשה להדחף עכשיו לפורת, אבל אם נחליט על הדסה נטפל אצל פורת! כדאי ממש לשאול פרטים לגבי הטיפול?

תשאלו ה כ ל

על הסטטיסטיקה של החזרות במספר שנים. כמה ניתוחים הם עשו מאז תחילת השיטה. בכמה תינוקות מטפלים... לא שמעתי על העיניין של דצמבר. יש לנו תור לתחילת נובמבר

טאניוש

New member
כן המפקד ../images/Emo150.gif

תקבלו סיכום מסודר אחרי הביקור
(אני יודעת לסכם טוב,הסיכומים שלי עדיין מסתובבים באוניברסיטה)

hanash

New member
טניה בהצלחה

הי טניה, שיהיה בהצלחה! ותרגישי טוב. מי זה רובינשטיין? (מחליף קבוע?עובדים ביחד מה עושה מי?) באיזה קופה את? עדכני אחרי הביקור ד"ש שלומי וחנה

hanash

New member
לא ענית על רובינשטיין

ומה לגבי רובישנטיין? אני מבין שעובר למכבי כדי לטפל עם התינוק הצפוי אצל פורת/רובינשטיין. נכון?

טאניוש

New member
לא רוצה להטעות כי לא בטוחה

עד כמה שהבנתי רובינשטיין הוא מחליף של פורת. בעלי עובר למכבי כדי שתהייה אופציה לרשום תינוק במכבי. אם נחליט לטפל בהדסה נלך לפורת ולא לרובינשטיין, אני בכלל לא יודעת האם רובינשטיין עובד בתור רופא "עצמאי" או רק מחליף את פורת למקרה הצורך. אעדכן אותכם ביום ראשון. האופציה השניה היא קפלן, אבל אנחנו בלי רכב ונראה לי סיפור לקחת ילד כל כך קטן בחורף לרחובות, בעלי עובד סביב השעון וכנראה שאצטרך מדי פעם להסתדר לבד, והמרחק כאן משחק תפקיד לא מבוטל.

רובינשטיין מחליף את פורת

אבל מאוד קשה לצפות מתי כל אחד מהם יהיה. למשל אצלינו רובינשטיין היה בכ3-4 תורים מיתוך 7*8 גיבוסים ואף פעם לא ידענו מי יהיה. אני יודעת שרובינשטיין מטפל ב"כללית" אך לא יודעת היכן. אפשר לומר שזה קצת כמו וינטראוב והצוות, למרות שאם פורת נמצא הוא עושה את המניפולציות. זה נשמע לי סיפור רציני להגיע לרחובות בלי רכב ולבד בשבועות הראשונים במיוחד אך בשלושת החודשים הראשונים בפרט. מה גם שאם נראה לך שלא שמו טוב את הגבס אין לך אפשרות "לקפוץ" למרפאה. שילוב של רובינשטיין עם פורת הוא ממש בסדר. הם חושבים באופן שונה, זה נכון, אך לוא דוקא רע.

hanash

New member
תודה! ואת תצודקת

תודנ על המידע וכדאי אכן שתקחי בחשבון את כל האילוצים. כי ממה ששמענו זו תקופה לא קלה.... בכל מקרה תרגישי טוב!! ותעדכני מה קורה להתראות

למעלה