ביום ראשון אני מארחת אצלי בפורום

עליזה 63

New member
ביום ראשון אני מארחת אצלי בפורום

האשה הכי הכי הכי מתוקה שאני מכירה ושמה יוספה והיא נמרולוגית קבלית והכי שקולעת בול . אז קדימה להתחיל לשרשר את שמכם המלא-תאריך עברי-שם האמא=תוצאות מפתיעות יוספה תענה אך ורק על שאלה אחת ממוקדת. יוספה לא תענה על הודעות פרטיות רק פה בפורום הזה ובשרשור הזה. מי שלא משרשר אני מוחקת כי לא אתחיל לעקוב אחרי כולם עמו שוטרת. למדתם להכיר אותי שאין לי הכי הרבה סבלנות. שאלה אחת ממוקדת תחת ההודעה הזאת רק בשושור . מי שלא רוצה לתת פרטים פה בפורום יש אפשרות לשלוח ליוספה למייל אך התשובה תנתן רק תחת ההודעה שהוא או היא פתחו;ה . אז בהצלחה חברה

סמלת

New member
../images/Emo207.gifלילה טוב../images/Emo70.gif

טוב, יום יבוא ואני אמות מהרעלת אלכוהול, תזכרו את מה שאמרתי
אני גם לא מבינה למה צריך להשאיר אצלי כל פעם את הבקבוקים עם מה שנשאר מהוודקה, זה מסוכן!!!
מעניין שמלכנכוליות לא נעלמת בסטלה..
"מאוד אוהבת, לא זאת השאלה אתה מבין נכון, אני לא יכולה שוב לתת ללב שלי לחטוף ממך כזאת סטירה אז עכשיו אתה חוזר בחזרה" מירי מסיקה - עכשיו אתה חוזר בחזרה. אי אפשר לחזור אף פעם בחזרה..

TzutZ

New member
לילה טוב ../images/Emo29.gif

"חולם שהיא תבוא אליי אולי תבין את סודותיי אז מסתתר ברגשותיי וּתפילתי היא געגועיי.."
[קובי אפללו- שיר געגועים] סיימתי לראות הבורר, ממחר מתמכרת למשהו חדש...... חלומות...

Just NATI

New member
אחותי../images/Emo6.gif

גם אני השתכרתי אתמול למוות, היה צחוקים (גמרתי חצי בקבוק בושמילס)

ס22ית

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifהימורים../images/Emo41.gif

בגמר כוכב נולד יהיו: אליסה, מרינה ובועז.
מכבי חיפה לוקחת אליפות השנה.
!! הילי שוב לוקחת את המצעד של הפורום.
וביבי זוכה בבחירות.

TzutZ

New member
הימורים../images/Emo26.gif

בגמר
נולד- אליסה, בועז ושלומי יצפאן יחליט שהוא מממן לטוקאן תקליט הסתדרות המורים תאיים בשביתה בעוד כשבועיים הילי תפתח מחר עם הודעת בוקר טוב של - "איזה לילה היה לי
" אמיל יגלה שהמפרץ רק הולך ומתעמק... ואגב... לא היתה אמורה לפרוץ מלחמה לפני יומיים?!

gilad269

New member
סוף סוף

מישהי שעם הטעם שלה אי אפשר להתווכח הגמר שלך זה גם הגמר שלי. כל תוצאה אחרת תוקם ועדה מיידית בראשות צוץ

gilad269

New member
בטח

אגב יאצפאן לא צריך לממן את טוקאן,הוא יכול יופי לחקות אותה. ולשאר,בטח,רואים שלבחורה יש טעם משובח יאללה תביאי

soofgania

New member
אני מהמרת ש..

אליסה,מרינה ושלומי יהיו בגמר חבל שאין מקום לארבעה..כי אני מתה על הקול המדהים של בועז אבל הוא לא יודע לתת שואו<ככה רושמים?
>

gilad269

New member
הלוואי

רק בבחירה שלך אני רוצה את שלומי. השאר מסכים איתם איך שכחתי תראיון עם שחר היום?

../images/Emo207.gif

מישהי מהעבודה סיפרה לי שאתמול בלילה היא חלמה, שרודפים אחרי המון נחשים ואני עומד במקום ולא בורח. למישהו יש מושג מה זה אומר ? חיפשתי בכל מיני מקומות, בכל מקום רשום משהו אחר.

soofgania

New member
ידוע שנשים הן נחשיות..

אתה הולך להיות מחוזר ע"י הנשים הן תרדופנה אחריך העמידה במקום זו ההתלבטות שלך שלא תדע במי לבחור
בעצם שאל את עליזה היא המוסמכת פה לפתור חלומות

אתה לא מבין רמזים .??....../images/Emo6.gif

הבחורה חלמה עליך
ואתה עסוק בנחשים ????? תעשה לה כבר איציקדנה

למעלה