ביום ראשון: גלית בורג מיכאל Live

ביום ראשון: גלית בורג מיכאל Live

חגיגות האירוויזיון נמשכות ב
גלית בורג מיכאל, הזמרת שייצגה את ישראל באירוויזיון 1989 כחלק מהצמד "גילי וגלית" עם השיר "דרך המלך", תתארח ביום ראשון ב-19:00 Live ב-BlogTV. שרשרו שאלות עכשיו!

גלית היקרה

קודם כל אני חייב לציין ש"דרך המלך" זה השיר השני הכי טוב שישראל שלחה לאירוויזיון... נתת הופעה מעולה שם
והשאלות שלי שלי--- במה את עוסקת בימים אלו?! למה עזבת את עולם הבידור?! ומה קורה עם גילי, איפה הוא חי כיום?!

oren456

New member
גילי נמצא בחו"ל

גלית התארחה אצל מיכל זוארץ ואמרה שהוא בחו"ל עושה אופרות.

oren456

New member
לגלית

היי מה נשמע? דרך המלך לדעתי זה השיר השלישי הכי טוב ששלחנו לאירוויזיון. בדיוק לפני כמה שבועות ראיתי את אירוויזיון 89 וההופעה הייתה מעולה. גם של סלין דיון. השאלות שלי לגביך הן: מתי את מוציאה את הסינגל שלך " כבר לא ילדה" ? ומתי הדיסק יוצא?

גלית, את תותחית../images/Emo23.gif../images/Emo18.gif

דרך המלך אחד מהשירים המדהימים ביותר ששלחנו, הקול שלך מהמם. אני נורא אוהב את המוזיקה שלך, את שירי הדאנס ואת החידושים לשירים עבריים. רציתי לשאול אם את מתכננת להוציא עוד קליפים לטלוויזיה, את פוטוגנית בטירוף.

MrsJones

New member
היי גלית

קודם כל רציתי לספר שהייתי בהופעה שלך עם הלהקה במייקס' פלייס לפני שבועיים. וההופעה הייתה מעולה
ולשאלה: האם אתם שרים/יוצרים גם חומר בעברית? המון בהצלחה MrsJones

יש לי את קטע הוידאו של השיר!

אני זוכר את השיר דרך המלך, את השיר אפשר למצוא באתר רשות השידור.

נצל"ש - סולסיק!

אני כבר מתחבר פעם חמישית ואין לי את החדר של האירוויזיון! מה צריך לעשות? אני עומד לבכות..

PrincessCaro

New member
יש לי את אותה הבעיה

רציתי לחפש קבצים בחדר, וזה בטעות לחץ לי על TOGLE ואני ממש ממש ממש לא יודעת מה לעשות....HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

mor873

New member
פיתרון

יש ללחוץ עם מקש ימני בעכבר על רשימת חדרים ולעשות רפרש רום . להמתין מעט ואז לחפש את החדר EurovisionIL . לאחר שתמצאו תכנסו ואז יש אפשרות לשמור את החדר ככה שלא תצטרכו כל פעם לחפש .

lavlove

New member
וגם........

כפי שקרא לי, הורדתי את הגרסה החדשה של סולסיק, ובו חדר האירוויזיון לא נמצא. צריך להוריד את הגרסה לפני אחרוהב (0.46 אני חושב...) לביא

הנה הקישור של השיר דרך המלך

כנסו לאתר הזה, השיר היה ב-1989 ובה הבחורה גלית עם הילד הנחמד שרו את השיר הראשון, לוחצים על המדיה ואפשר לראות את זה בוידאו את ארכיון השיר, אני אהבתי את השיר הזה, וגם הזמרת והזמר והמלוות נראים מאוד חמודים.

fighter21

New member
גילי זה לא הילד שגימגם באירוויזיון?

עוד פאשלה של ישראל נכנסה לסטטיסטיקה, ביחד עם שרל'ה שרון במקום הלפני אחרון ולהקת פינג פונג...

fighter21

New member
גילי גימגם ברגע האמת

לא בקדם האירויזיון אלא באירוויזיון עצמו

אוי.....מסכן רק ילד בן 11../images/Emo6.gif

אפשר לראות את זה איפשהוא? באתר של האירוויזיון רואים רק את הקטע של הקדם בישראל אם אני לא טועה

fighter21

New member
איזה להקה ישראלית צחקה על זה

הוציא שיר לא מזמן שברגע מתנגן השיר של גילי שכשהוא מזייף.. ובוידאוקליפ רואים אותם יענו כמו דורותי עם טוטו בארץ עוץ.. שכחתי את שם הלהקה, נדמה לי כלא 6. גילי לא אשם, אשם מי ששלח ילד בן 11 לאירוויזיון. האירוע עשה לגילי טראומה לכל החיים ואכן הוא עזב את הארץ כדי לא להשאר בארץ "הילד שייצג את ישראל וזייף.."

באמת מסכן../images/Emo12.gif לקח את זה קשה הילד.

אני מכירה את הקליפ של כלא 6 יש מקום שאפשר לראות בו את המקור?

למעלה