ביום ראשון הבא (28/7)

סיאמית

New member
ביום ראשון הבא (28/7)

נקבע לי המועד לניתוח קיסרי, בתחילת שבוע 39. להגיד שאני בלחץ, יהיה האנדר-סטייטמנט של המילניום וכשסיפרתי ל~א~ נהיו לו דפיקות לב והוא שאל אותי 20 פעם "באמת?!?!" "באמת?!?!". אם מישהי פה עברה ניתוח קיסרי אז אני ממש אשמח לטיפים. מכל סוג.
נ.ב. יום ראשון זה דווקא נוח לי כי אני לא אפסיד "באפי" ו"אנג´ל" ביום חמישי!

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif

אני מתרגשת בשבילך יקירתי!! ואת זוכרת את כל הדודות כאן, נכון???
אני ממש ממש לא יכולה לתת לך טיפים לגבי ניתוח קיסרי.. אבל אני יכולה לשלוח לך
ו-
ולהגיד לך שאני בטוחה שהכל יהיה בסדר גמור!!! אוהבת אותך! ומחכה לעידכונים..

hadash

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif

שיהיה לך הרבה הרבה הצלחה ושיעבור לך הכי חלק!!!!!

אורית...2

New member
יו......./images/Emo24.gif../images/Emo95.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אמא סיאמוש...טוב את זה נשאיר ליום ראשון ... ככה תשאירי אותנו במתח ??? תבקשי ממישהוא שיכתוב לנו בפורום....מה קורה איתך ... וחוץ מזה ...בכל בית חולים בארץ יש היום טלויזיות להשכרה ...אז לא תפסידי שום פרק ... חוץ מזה תהיה לך את "פיצי" ביד...ויש לי הרגשה
שבאפי ואנג´ל...ממש לא יעניינו אותך ... מחזיקה לך אצבעות !!!
נ.ב. שלחתי לך מסר ...

לילית7

New member
זה מתקרב ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo95.gif../images/Emo39.gif

וואו, כמה שזה כבר קרוב!!! לגבי קיסרי אני לא יודעת כי ילדתי רגיל, אפילו שכל הזמן התלבטתי ביניהם, ובסוף פשוט יצא רגיל. המון המון בהצלחה!!!

Dalia M

New member
../images/Emo108.gif סיאמית חמודה ../images/Emo45.gif

הנסיון הוא של בתית אורנה: בשבוע ה-39 , ביום שנקבע בדיוק, אבל לא בשעה שנקבעה כי היו לידות שהתחילו (אצלה ואצלך זה לא חירום), היתה לידה בניתוח קיסרי שנקבע מראש. אל תלחצי, חביבתי, כי למרות שתהיי ערה, לא תרגישי כלום (הרדצה מקומית), ישלפו את הקטנה - יפה וחלקה- ללא מאמץ לאף אחת משתיכן!!! היא לא תהיה קופיפה כמו בלידה טבעית, ואת תגולגלי לחדר התאוששות לשעתיים-שלוש, ותתעוררי לעולם חדש, משתאה על הפלא והנס שקרה לך
סיאמית יקרה
ד ל י ה

סיאמית

New member
תודה יקירתי!

נשמע ממש כייף! אבל לא כאבו לה נורא התפרים בימים הראשונים???

מיכל75

New member
נסיון של חברה../images/Emo9.gif

היא אומרת שזה היה פשוט להיט לעומת הלידה הטבעית שהיתה לה והכאבים של התפרים עוברים עם אופטלגין והיא ממליצה על נוזלי.אסור להתאמץ במשך שבועיים שזה יתרון בפני עצמו וכולם מפנקים אותך.
אני ממש מתרגשת בשבילך,הלוואי עליי כבר.32 ואנחנו עוד סופרים! מתי את חוזרת לקופקסון?

סיאמית

New member
מיכלוש!!!

וואו! כבר, 32??? ממש או-טו-טו... איזה יופי
אני דווקא מצאתי שההריון הזה עבר לי מהר מדי ועכשיו אני מרגישה שלא היה לי מספיק זמן להתכונן!!! יש עוד.. המון... כל מני דברים ש.... אני עוד לא מוכנה!!!! בכל מקרה, את הקופ´ אני מתחילה מחדש כבר ביום הלידה או בוקר למחרת לכל המאוחר. אי לכך, לא אניק את בתי ואני מאוד שלמה עם ההחלטה הזו... שיעבור לך מהר (או לאט- כמו שתבחרי) וקל! איך את מרגישה בכללי? בחילות? צרבות? בצקות? תופעת הלוואי המשמעותית ביותר שהיתה לי בהריון (חוץ מ-10 קילו שהתווספו לי בחן) היתה הנטיה שלי (במיוחד בשבועות האחרונים) להתלונן על כל מה שזז! אפילו היום, ב"סטימצקי" כשחיפשתי לי ספר, מצאתי את עצמי מייבבת: "למה משתמשים בפונט המכוער הזה?!!?!?".

RomiVais

New member
זה בטח נורמלי... ../images/Emo8.gif

וגם אם לא.. יש לנו תמיד את התירוץ: אלה ההורמונים שמשתוללים
חחח

רחלית

New member
שיהיה בהצלחה

אחרי כבר כלום יותר מהמשפחה המורחבת לא יהיה חשוב ניתוח לא עברתי אני בדיוק בדיונים עם הרופאים איך ללדת האם יש צורך בניתוח. הרופא נשים שלי חושב שניתוח מיותר בכל מקרה שיהיה במזל טוב

Yaron5000

New member
../images/Emo65.gif קיסרי !!! ../images/Emo65.gif

לא אוכל לתת לך אינפורמציה על ניתוח קיסרי מניסיון אישי שלי כי את בוודאי מודעת למבנה הטכני שלי…
לעומת זאת אמא שלי ילדה אותי ואת אחותי בניתוח קיסרי והיא אמרה שכמעט ולא חשים דבר. לעניות דעתי, נוכח הרפואה המתקדמת של היום הניתוח והאמצעיים יהיו משוכללים אף יותר. מחזיק לך אצבעות ותחזרי אלינו כאמא !!! אמן אמן ואמן שיעבור במהירות ותחזרי מהר לביקיני שלך ! תרגישי טוב ירון

RomiVais

New member
ירוני.. ../images/Emo8.gif

יופי של תירוץ מצאת <מבנה טכני>
<אני צוחקת!!!!> אני כל כך אוהבת את הכתיבה שלך.. תמיד מעלה חיוך.. יופי לראות אותך פה גם באמצע שבוע! שיהיה לכולם שבוע נפלא ורק טוב!!

סיאמית

New member
אם כבר אז "מפרט טכני" ../images/Emo13.gif

ו.. כן! אני בהחלט מודעת לאופי הצנרת בה זכית, ירוני (+/-... אבל מי סופר?!?!
). תודה על העידוד! עוד כמה ימים ואהיה אם בישראל ו~א~ שלי צופה שאחזור מהר לביקיני למרות שבשלב הזה, המותניים שלי הן האחרונות שמטרידות אותי. בימים אלה גם ~א~ וגם אני "מקננים" וזה אומר סדר בבית וזריקה של מלאן דברים שלא צריך... בעיקר ניירת, תמונות ומיכתבים ישנים. וככה יש לנו סוף-סוף רישיון להציץ בהיסטוריה אחד של השני ואל מול עיני שנינו הקמות, נפרשים מכתבי אהבה ישנים יותר וישנים פחות. זה נורא מצחיק! ~א~ נוטה להאשים את האקסים שלי ב"חנוניות" (ה-COOL הגדול..) ואוהב מאוד לסכם מיכתבים שלהם ב.."בסך הכל אני די מרחם עליו" ו"מעניין אם הוא יודע שאת נשואה ובהריון" (על ה-X המיתולוגי שלי שכל איזכור שלו גורם ל~א~ לעמוד על רגליו האחוריות) אבל אני הידועה באצילות נפשי, בוררת את מילותי בקפידה יתרה ומסכמת את כל חברותיו לשעבר כ: "פוסטמה קונסרבטיבית", "הצלוליטיס הנודד" או "משוררת הדלות"...
אתמול צבענו את החדר המיועד בתכלת מאוד-מאוד-מאוד בהיר (ממש "צל" של תכלת) בקירות ותכלת קצת פחות בהיר לתיקרה. אבא שלי, יצייר על הקירות (בשביל מה גידלתי אבא אילוסטרטור???) וכל השאר מפאת עין הרע, יחכה. זהו, אני הולכת להתקלח ולאכול ארוחת בוקר, יש לי היום עד פגישה אחרונה עם רופא הנשים שלי... ותדרוך לקראת ה"קיסרי". יום מצויין לכולכם!!!

Navva

New member
ניסיון מגוף ראשון

מתוקף העיניין כנראה אני בעלת הניסיון הטריה ביותר בניתוח קיסרי (מתן בן חצי שנה וחצי. 6.5 חודשים). אצלי הניתוח לא היה מתוכן, פשוט הלידה "נתקעה" 4 שעות באותה הנקודה, זרוז לא עזר. לא יודעת איזה משקל היה לטרשת בהחלטה של הרופאים. לעיניינים הטכניים: ההרדמה היא אפידורלית (אלה עם כן יחליטו אחרת), ז"א שאת ערה ולא מרגישה את עצמך מהצואר למטה. יש "מסך" בסביבות החזה, הידיים קשורות כמו ישו. שכבתי בשיפוע מתון עם הראש כלפי מטה. הרגשתי כמו בספינה, ההרדמה קצת גורמת לרעד.אני בקשתי מהצות שלא ידבר כך שאני אבין מה הם עושים. המרדימה ישבה לידי ודיברה איתי (בעיקר על הטרפצת). גם שיגעתי את "האח המלוכלך" (כזה שרק עוזר מסביב ולא מתעסק ישירת עם הניתוח) כדי שיקנח לי את האף. לא עברו 5 דקות, היתי בטוחה שהם עדיין בהכנות, שמעתי בכי, ואמרו לי: "מזל טוב, יש לך בן, רופאת הילדים תבדוק אותו ואח"כ תראי אותו." אלה היו הדקות המסקרנות ביותר. פתאום באה רופאת הילדים, עם משהו קטן עטוף בירוק של חדר ניתוח, הצמידה את הלחי של מתן (שאז עוד לא היה לו שם) ללחי שלי לשניה ולקחה אותו. החלק הארוך (כרבע שעה עשרים דקות)היה "התפירה", פה קצת שמעתי את ההנחיות של הרופא הבכיר למתמחה. כאן את יכולה לבקש גם שלא ירבו בתאורים ושיחות בינהם לאחיות. לאחר מכן העבירו אותי לחדר התעוששות, בדרך ראיתי לשניה את שי. לא נתנו לו להכנס חדר ההתעוששות מאחר והיו בו עוד נשים. זה החיסרון של ליס (איכילוב) חדר ההתעוששות משותף לכל הגינקולוגיה. כאשר מנתקים את האפידורל מתחילים להרגיש את הרגליים בעיקר מנומלות, לא להבהל זה לא התקף , פשוט הגוף מתיל להרגיש את עצמו. תנסי לישון כי הזמן זוחל בהתעוששות. אני היתי מול שעון וכל דקה נראתה כמו נצח. היתה שם מתנדבת נחמדה שדברה איתי, הפעילה חימום מיחחד שיקל וגם נתנה לי לשתות. אחרי שעתיים (שהספקתי לישון סוף כל סוף היתי מעל 24 שעות עם צירים)במחלקה ראיתי את מתן, גם ההורים שלי ושל שי כבר היו. נשארים מחוברים לאינפוזיה וקטטר במשך 12 שעות לאחר הניתוח. צריך לשתות. אל תשארי לבד, תדאגי שישאר איתך משהו שיכול להביא לך לשתות, לנדנד לאחיות אם צריך (אופטלגין נוזלי זו תרופת הקסם, תדאגי שילך גם בבית כשאת חוזרת). התפקיד העיקרי של ~א~ בשעות האלו הם להוציא את האוצר מחדר התינוקות אליך (ככה הנוהל בליס, האבא או למי שיש יפוי כח). לאחר 12 שעות מוצאים את האינפוזיה וגם את הקטטר. לי הציעה האחות להשאר עם הקטטר כדי שבלילה אני לא אצטרך לרדת מהמיטה. לא הסכמתי משני טעמים, קטטר יכול לגרום לדלקות וגם רציתי לקום. חשוב מאוד לקום (בהתחלה עם עזרה)כך ההתעוששות מהירה יותר. חשוב לקום להתהלך לאט לאט, לא לרוץ מרתון מיד. להשתדל לעשות כמה שדברים לבד, אבל לא להתאמץ יותר מידי. לקחת אופטלגין שכואב. ובעיקר להנות מהאוצר. סיאמית אשמח לעזור בכל שאלה תתקשרי או תשלחי מסר. נאוה נ.ב. מעבר לכל מה שמופיע בספרים, אל תשכחי לקחת לבית החולים חלוק רחצה או מגבת גוף גדולה. וחוץ מזה נדמה לך שתוכלי לראות בשקט "באפי" ו"אנג´ל" בשבועות הקרובים

bali

New member
מנהל
סיאמיתוש! מזל טוב על הלידה המתקרבת

ובהצלחה בניתוח... מחזיקה לך אצבעות שהכל יעבור בקלות ובאושר!

סיאמית

New member
תודה, בלי´נקה!

בינתיים אנחנו עוברים על הרשימה שאחותי האיומה (אך המאורגנת) שלחה לי במייל עם כל הדברים שאני צריכה לארוז בתיק לבית חולים... ~א~ רוצה שאקח מזוודה קטנה ואני מסתפקת בקיטבג. אבל לא נתווכח! גם כך, ככל שנוקפות השעות, המתח עולה...

bali

New member
מנהל
שולחת לך חיבוק של עידוד ../images/Emo24.gif

ובהצלחה תחשבי חיובי- ביום ראשון תוכלי לראות את העוברית שלך ולא באולטרה סאונד!!!!
והיא כבר לא תהיה עוברית אלא תינוקית.

למעלה