ביום ראשון הניתוח שלנו

יערה+

New member
ביום ראשון הניתוח שלנו

ואני בלחץ
אבל האמת שפחות בגלל ירין, ויותר בגלל העוברון שהחליט שכמראה כבר צפוף לן בפנים והוא רוצה לצאת, אז יש לי צירים ובתכווצויות כל שלוש דקות והתחלה של פתיחה, אמנם זה יכול לקחת עוד הרבה זמן ואני מקווה שלפחות עד יום שלישי אם לא יותר, אבל זה ממש לא מתאים עכשיו. יהיה בסדר. תחזיקו לנו אצבעות ואני אעדכן אחרי הניתוח, אלא אם כן יהיו התפתחויות לפני. יום נעים לכולם

רותי&ע

New member
../images/Emo24.gif בהצלחה גם לירין וגם לך

שבקרוב יהיו לך ילד בריא ותינוק חדש

דיאנה1

New member
הרבה הצלחה. מקווה שהעוברון יתאפק

עד אחרי הניתוח. שלחתי לך אימייל עם הפרטים שהבטחתי לך, לפחות אלו שהצלחתי להשיג. אבל אני מבינה שהחלטת על ניתוח כפתורים. מקווה שיעבור בקלות ותגיעי ללידה רגועה ושלווה!

יערה+

New member
כן, החלטנו על ניתוח

כי אמרו לנו שהלייזר לא מתאים לקטנטנים, כי עור התוף מתאחה במהירות וככה בעצם לא עשינו כלום. קיבלתי את הפרטים, תודה

איליין

New member
ניתוחונציק

יערה חמודה, אני עברתי שני ניתוחים קיסריים!! ואת שניהם אני זוכרת לטובה!! הרבה בהצלחה!! אם את רוצה לדבר את יכולה לכתוב לי אני כאן עד 13:00 ביי

יערה+

New member
ירין עובר ניתוח לא אני

הוא עושה ביום ראשון ניתוח כפתורים. תודה לך

מחזיקה לכולכם אצבעות!

שיתאפק העוברון ויתן לאח הגדול שלו לעבור בשלום את הניתוח, ושתהיה לידה קלה! וואו, איזו התרגשות... את ההריון הזה "חויתי" איתך ממש מההתחלה...עם ירין פגשתי בך רק לקראת הסוף.

mom&shaked

New member
תבקשי מהחסידה שתחכה עוד כמה ימים

בהצלחה בניתוח ותנסו להיות כמה שיותר רגועים בשבילו (אני יודעת כמה שזה קשה) ושתהיה לידה קלה.

למעלה