ביום ראשון..... זריקה חמודה... ביום

נאן

New member
ביום ראשון..... זריקה חמודה... ביום

רק קצת כח שניה לפני המפץ...... מתורגלת בפזמון קבוע.... זה שבוע מטורף תעברי אותו כמו גדולה להגיד עיפה זה כבר נדוש היתי אומרת ומי אני הקטנה שמקטרת לפני הגדולים ממני כאן. אז השבוע התחיל ביום חמישי שעבר בעצם...... במרפאת ריאות שם תודה לאל לא נדקרתי ולא השאירו עלי סימנים חשודים... אבל הוראות שימוש והוראה לחיסון שפעת הפוגה ובשבת נסעתי לי עם חברה לבילוי במכון הגאסטרו כבד בנצרת. שם פשפשו בי בבדיקה פולשנית שאפשר לנשום לרוחה אין גידול במעי הגס. בשורה תחתונה הטומוקסיפן הפושע עשה דלקת בקיבה ומעי רגיז נזק מינימלי לעומת לא עלינו גידול במעי....... נשארו סימנים חשודים על הזרוע פרי דקירות..... הנזק היה יותר לארנק מהמתוקים שקנינו בנצרת.. . הפוגה קלה וביום שני מרפאה המטולוגית שם אחרי שנהיתי מסננת מצאו את הוריד הפושע. ולשם שינוי גם נשמתי לרווחה תחזרי בעוד 4 חודשיים. ועוד באותו יום עשיתי אולטרסאונד לתאום וחצי שלי לבדוק מהות הגושונים. והפלא ופלא מרגישים חשים ולא רואים כלום בבדיקה אולי הגושים כמו דני דין הרואה ואינו נראה? שתו משהו בלי שהרגשתי? עבר יום של הפוגה ושוב מרפאה פלסטיקה קבלתי הוראה נא לסור להורדת נקודת חן אהובה עלי מאוד על אחד מתאומי זה שהתקנא לו בשני אולי הוא עושה דוקא? נכנסתי יצאתי עם פחות 3 נקודות חשודות בטח היה דיל בוא להוריד אחד ובהזדמנות נוריד 3.... 3 דקירות ו6 תפרים בבטן בשד ובגב. נו טוב מה נשאר לנו? יום חמישי מחר זה אומר טיפול הורמונלי זריקה לבטן ועלילותיה . משטחים ואולטרסאונד אחד, בחיי אולי ימצאו כבר תינוק שם ככה בטעות? וביום שישי הפתעה מיפוי הכבד והטחול אורבים לי...... שוב דקירה...... מי אמר שמשעמם לי בחיים? הכרזתי על עצמי שטח צבאי סגור סגורה לרגל שיפוצים...... מיום שישי לא מוכנה שידקרו אותי יותר...... אם יעצרו אותי יום אחד על הכביש יחשבו שאני מינימום נרקומנית...... כל השבוע מתנגן לו השיר בראש שלי בגירסא שונה.. פסוליה ביום..... פסוליה...... הלך עוד שבוע.... תחליפו את המילה לדקירה.... ותשירו .... האם התחרפנתי? כןןןןןןןןןןן ויש לי קבלות על כך.... רק עוד יומיים רגע לפני המפץ הגדול... אני יעבור את השבוע כמו גדולה.... נאנוש..

שלהבת3

New member
נאנוש../images/Emo45.gif../images/Emo50.gif

אל ייאושששששששש..... רק רציתי לכתוב לך שקראתחי היום במהירות את מה שכתבת וזה היה מאד נחמד לקרוא יש לך כשרון כתיבה כנראה ואולי גם יכולת להביא דברים לכאורה כבדים עם הרבה הומור אז נהניתי לקרוא שיהיה לך המשך קל בחיים ובכל מה שאת עוברת..... והיות ולא כלכך הגיבו לך כאן אז עצתי שתכתבי/תעתיקי את זה בעוד מקומות... כי זה כתוב יפה.

נאן

New member
היי שלהבת../images/Emo24.gif

יש לי משהו להגיד לך והוא מילה אחת קטנה שהיא תודה כשכתבתי את מה שכתבתי לא ציפיתי לתגובות ואין מה לכתוב בפורום אחר \לא ממש יבינו על מה אני מדברת. במחמאה שלך היתה קרן אור בשבילי לא היו בה רחמים אלא ההבנה שאם כל מה שעוברים צריך שההומור יצוף מהר למלעה אחרת באמת נשקע לנו....... כדי שנוכל לשרוד כל מי שכאן עובר מה שהוא עובר מטופל משפחתו וסביבתו. יום נעים לך ומחזיקה אני לך גם אצבעות....... נאנוש

היי שלהבת יקרה

איך את עוברת ימים קשים אלה. אני מניחה שהדאגה מטריפה אותך. בהתחלה הכל נראה כמו סלע ענק הנוחת על הכתף, אך האמיני לי, זה מתפורר אט אט והופך לחצץ. קשה לעזור כשלא יודעים איך, אך תני לאמא להכתיב את הקצב בו היא רוצה לשוחח על הדברים, הרבה אהבה והרבה תשומת לב, אך אם קלטתי נכון את מסירותך הרי שזאת את בודאי עושה במילא. חזקי יקרה והתחזקי. איילת האביב

שלהבת3

New member
איילת../images/Emo51.gif

אני מחזיקה מעמד.... אמי תצטרך לקבל טיפול פעם בחודש אני עוד אשאל אתכם לגבי הטיפולים... תודה לך ושכל מי שעובר את המחלה והטיפולים שתחזיקו מעמד ושתהיו בריאים

עוד שבוע עוד חודש עוד שנה

טוב שהגיע יום שישי, אולי תעצרי קצת לנשום (גם צריכה לכבס את הגלימה, לא?) אני חושבת שגם אם תספרי על מה שאת עוברת ואיך את עוברת עדיין זה לא יספיק כדי שתתקבל התמונה כולה. וזו חת'כת תמונה... ואם זה בא יחד עם הומור אז מה טוב. אני חושבת שהומור, אפילו אם הוא ציני או קטנוני או סתם לא נורא מצחיק (ואני לא רומזת כאן דבר לגבי ההומור שלך..) עדיין הוא גורם לאנשים להקשיב לך ולשמוע אותך הרבה יותר אם סתם היית מקטרת על זה שאין לך כוח או חשק או מספירת המלאי של הדקירות. ואנשים בדרך כלל צוחקים כשהם מזדהים, כך שאם מישהו צוחק זה אומר שנגעת בו במקום הזה.. שמבין, שמרגיש. מאחלת לך שבת מנוחה
(עם כל ההתכוונות) וששבוע הבא תקבלי קצת יותר זמן לנשום. גלי

מלמלה

New member
ועוד

להגיד עייפה זה בכלל לא נדוש כי מותר לך להיות עייפה ושתרשי לעצמך את זה ותכירי בזה שאת ע י פ ה לא תחשבי שאת הקטנה שמקטרת אלא הגדולה שמוציאה מעט קיטור.... לפני הקטנים איזה סבב מרפאות מרשים רק לקרוא אותו התעייפתי וכל הכבוד לך על הכוחות לראות כל כך הרבה רופאים בזמן כל כך קצר אז זהו חזקי ואמצי יקירתי ותני לעצמך את הלגיטימצה להיות "מסכנה" "חלשה" עיפה" וכל מה שאת רוצה שבת שלום לך, לאיילת וכל החברים והחברות כאן.........

ברנשית

New member
../images/Emo140.gifרגע לפני המי - פוי../images/Emo8.gif

הרי כבר הבנת שאת סופר - וומן (אני אישית הרי מעדיפה את סופרמן) ובין כל הריצות, הבדיקות, הזריקות, הדקירות, את עוד מוצאת זמן וכוחות לטפל בבנות ואוגרת כוחות לזרוק הומור לכל העסק... אז עד שתקבלי פטור מכל העסק (הייתי רוצה להנפיק לך- אבל אין עדיין אישור מהבוס הוא טוען שהוא לא מאחר רק מתעכב) נמשיך יחדיו להוריד דמעות בכי ושמחה
וגם לקטר הרי ממש מותר
בחיבוק אחד ע-נ-ק-י
מההיא מהצד השני (אחרי המנהרה...)

לנאן היקרה../images/Emo140.gif

נאן השבוע כמעט נגמר, איזה כייף, מה?! קראתי את מה שכתבת וחשבתי לעצמי- הנה גיבורה אמיתית מול עיני, מישהי שמעזה לצחוק לסיטואציה המטורפת הזו ישר בפרצוף!!! מחבקת אותך נאן, אשת חיל שכמוך, מחבקת ומחזקת... אור ואהבה, אילת.

yamit23

New member
נאנושית../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif

נאנושית - קפצתי לכאן כדי לגלות עליך את כל סודות המודיעין...
המון המון אהבה, חושבת עליך המון. מקווה ומחזיקה לך אצבעות שהכל יסתדר. שמתי לך ליצן בנושא, גם בגלל החוש הומור, וגם בגלל הליצנים הרפואיים של פאטץ' אדאמס, שבעזרת הצחוק עוזרים לאנשים לכאוב פחות. ממליצה לך מאוד על הסרט / ספר. משוגעת עליך, ימית. נ"ב מה עם העציץ? מצליח להחזיק מעמד עם אחת כמוך?

למעלה