ביום ראשון: יער יהונתן פולארד!

אפריים1

New member
ביום ראשון: יער יהונתן פולארד!

ביום ראשון: יער יהונתן פולארד! ביום ראשון הקרוב, ט"ז בשבט (8 פבו') יתקיים טקס נטיעות של "יער יהונתן פולארד" באתר ק.ק.ל שליד צומת גילת. זו הפעם הראשונה שמדינת ישראל מקיימת טקס ממלכתי בהוקרה ליהונתן על פועלו למען עם ישראל ומדינת ישראל! 11:00 - נטיעות 12:00 - עצרת בהשתתפות שר החקלאות וראשי השדולה למען פולארד בכנסת וכן בהשתתפות אישי ציבור ואסירי ציון לשעבר. כולם מגיעים! המעוניינים לנסוע בהסעות שייצאו מבניני האומה בין השעות 09:00-03:30 מתבקשים להרשם באופן מיידי בטלפון 055684481 (יעקב) מחיר הנסיעה הלוך ושוב הוא 20 ש"ח לפרטים נוספים על האירוע ועל יהונתן פולארד אנא בקרו באתר האינטרנט www.FreePollard.org

אפריים1

New member
לא נראה לי שיש עם זה בעייה...

בכל אופן, אני בטוח שרבין (שג'ונתן עצמו מגדיר אותו בראיון למעריב בשנת תשנ"ז כ"מי שהיה מוכן לעשות את כל הדרך [כדי להביא לשחרורי]" היה שמח לדעת שעושים שימוש בסיסמא שלו למען פולארד.

EverMan

New member
אני בטוח שרבין לא יכול לדבר

ולכן אני בטוח שאתה מתיימר ולא בצדק לדבר בשמו.

אפריים1

New member
ולכן אין לנו אלא על מעשיו וללמוד

מהם על מורשתו... הלא כן?! ענה עיין בסריקה שבקובץ המצורף והשתדל לא להתחמק מהמציאות... אתה יכול לטעון שרבין טעה - אך לא להתכחש למה שעשה... הסריקה היא מתוך כתבה ב"מוסף שבת - מעריב" מיום שישי י"ט באדר תשנ"ו (28/03/97)

EverMan

New member
אני לא אומר שג'ונתן פולרד

לא מתיימר לדבר בשם רבין. אני מבקש לא לדבר בשם אנשים שמתו.

אפריים1

New member
אז איך אפשר ללמד מורשת רבין?!

הרי זה נחשב לדיבור בשמו לפי הגיונך...

EverMan

New member
יש הבדל בין ללמד מה אדם נהג

לומר , לבין לשער מה הוא היה אומר.

להב אש

New member
../images/Emo12.gif רגע אחד ???

סתם שאלה איפה בכלל ראיתם את המשפט הזה "ישראל מחכה לפולארד"

אתה בטוח?

ועל מה אתה מסתמך? אל תדבר בשם יצחק רבין ז"ל. אל תדבר בשם אדם מת בכלל.

אפריים1

New member
אינני מדבר בשם אדם מת...

האם אני חייב לעצום את עיני ולא להתייחס למעשיו של רבין ולמורשתו בגלל שהוא מת?! אנא עיין בסריקה שצרפתי קודם (אני מצרף שוב כדי שלא תאמר שלא ראית)

להב אש

New member
והנה דברי פר'ופסור אמנון רובינשטיין

שר החינוך לשעבר פרופסור אמנון רובינשטין מוחה מעל בימת הכנסת (המקור מפרוטוקול הכנסת) "אדוני היושב-ראש, כנסת נכבדה, צריך לומר את האמת. גם במדינות ידידותיות כמו ארצות-הברית ובדמוקרטיות יש עיוותים משפטיים. משפטו של פולארד היה עיוות גדול מאוד. אני לא אשכח את נאום התובע הכללי, זה נאום שמקומו לא יכירנו בבית-משפט, כאשר התובע הכללי אומר: אתה לא תראה את אור השמש לעולם. תובעים ישראלים לא אומרים זאת לגבי רוצחים. זה נאום שהוא ממש כתם על מערכת התביעה בארצות-הברית. אבל נניח שהמשפט היה בסדר ונניח שנתעלם מכל הדברים הנכונים שאמרו חברי כאן - 17 שנה בכלא זה לא מספיק לאדם שלא גרם נזק לארצות-הברית? הרי אנחנו קוצבים עונש של עבריינים הרבה יותר גדולים ממנו. מרגלים שגרמו נזק מוחשי לארצות-הברית, שתמורת כסף הפקירו סוכנים אמריקנים למוות, השתחררו אחרי כמה שנים. לכן כולנו באמת צריכים להתאחד - חברי הכנסת, משפטנים, אגודות לזכויות אדם, אגב לא רק בארצות-הברית, גם בארץ - לתבוע את השחרור שלו, בהתעלמות מעניין צדקת גזר-הדין או לא. 16 שנה, 17 שנה, יש גבול. ENOUGH IS ENOUGH, מספיק, ואנחנו כולנו מקווים לראות את יונתן פולארד בינינו במהרה בימינו, אמן." שימו לב שהוא מדבר על היבט שהוא נוסף על כל הדברים הארוכים שנאמרו לפניו בנושא באותו פרוטוקול אך לא הבאתי אותם כאן בגלל האריכות וראי בתוך דבריו "נניח שהמשפט היה בסדר... (הוא לא היה בסדר בכלל ואביא זאת בהמשך) "ולתת עונש כזה לאדם שלא גרם נזק לארה"ב ..." הוא יודע ומבטא בדבריו שפולארד לא גרם נזק לארה"ב

להב אש

New member
והנה ח"כ אופיר פינס

ח"כ אופיר פינס בעצרת מחאה מול שגרירות תל אביב בענין פולארד (אם אתה לא מזהה את המקום לפחות תוכל לשים לב שהוא מפגין ומוחה יחד אם חברה מ"הכיפות הסרוגות")

להב אש

New member
למען הדיוק כנראה שכחת

המקור אינו בחירות 1992 אלא מלחמת ששת הימים ששרו בצה"ל בכל מקום " נאצר מחכה לרבין אי יאיאי" כך שישראל מחכה ל- ,לקוח מנאצר מחכה ל- ולכן הבלעדיות היא למלחין והמשורר המפורסם הקרוי לחן "עממי" ובשמו בטח שאין בעיה להשתמש

למעלה