ביום ראשון ירין עובר ניתוח כפתורים

יערה+

New member
ביום ראשון ירין עובר ניתוח כפתורים

ופוליפים ואני בלחץ היסטרי. הניתוח בהרדמה מלאה, אמנם קצרה (כרבע שעה +-) אבל בכל זאת הרדמה, ואני לא מפסיקה לבכות מהעניין, תוסיפו את גורם ההריון - חודש תשיעי, אז בכלל תבינו איזה לחץ אני. איך מכינים אותו, הוא סה"כ בן 16 חודשים. כלכך קטן. אוף, שנהיה כבר אחרי.

רותי&ע

New member
../images/Emo24.gif

אנחנו באותו גיל היינו בבית חולים בגלל האוזניים ואמנם זה לא היה ניתוח אלא ניקור. זה היה ללא הרדמה וזה יותר גרוע. אבל הנחמה היא שהם מתמודדים עם זה יותר טוב מאיתנו. לא האמנתי שאיזה מהירות הוא התרגל לאינפוזיה שהיתה מחוברת לו לכף היד 3 ימים. אחרי יומיים הוא הסתובב במחלקה כולו חיוכים. אני חושבת שלי היה הרבה יותר קשה להתאושש. הקטנים האלו מאוד סטגלנים ומאוד חזקים. לכן רצוי שתנסי להרגיע את עצמך. כי את משדרת לו את הלחץ וזה רק עושה את הכל גרוע יותר. ולדעתי בגיל הזה אי אפשר כל כך להכין מראש
עוד כמה ימים והכל מאחוריכם

droli

New member
שחף שלנו תעבור את זה ב-26/11

היא כבר תהיה בת 4.(יומיים אחרי יום ההולדת שלה) ואני בלחץ מהרעיון שאני מרדימה אותה מ"רצוני החופשי" והמלחמות עם האיש קשות, משום שהוא מעדיף שלא. אבל הילדה סובלת מאוזן אחת ירידה של 30 דציבל ובאוזן השניה 40-שזה כבר בעייתי. מפרפרת לי הבטן, אחרי כל כך הרבה זמן שדחיתי את זה, ואני סוף סוף שלמה עם ההחלטה, האיש שלי חושש, ואפשר להבין אותו. נקווה שתעבור בשלום! מיכל

שולחים הרבה איחולי החלמה../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

היתרון של חוסר הידיעה הוא חוסר הפחד מהניתוח...

דני*דין

New member
קודם כל שיעבור בקלות../images/Emo101.gif

גם אנחנו מועמדים די דחופים לניתוח כריתת פוליפים,שקדים והתקנת כפתורים. אבל אנו כל הזמן דוחים את הקץ בניסיון למצוא הקלה ע"י הומאופתיה אבל לצערי הרב זה לא כ"כ מועיל. אנו גם מתים מפחד ואישתי כבר שלמה עם זה אבל אני לא מצליח להביא את עצמי להתקשר למנתח ולקבוע יום. אני מבין אתכם ומאחל לכם המון המון המון בריאות ושתעברו את זה בקלות ביי גיא

zimes

New member
כבר תשיעי???

התכוונתי גם להפנות אותך לחינוך לגיל הרך, אבל כבר ביקרת שם... אז רק בהצלחה! דרך אגב - הניתוח דחוף? אולי לדחות לכמה חודשים אחרי הלידה, שתהיי מעט יותר רגועה (אולי...)?

יערה+

New member
הניתוח די דחוף, היות ומתחיל החורף

ורוצים לעשות את זה לפני שיתחיל החורף ואיתו כל התחלואים, אחרת היינו מחכים עד גיל שנתיים. אבל לא בא לנו אנטיביוטיקה כל שבועיים.

רונית+3

New member
עצה חשובה !

לצערי, יש לי ניסיונות עם ילדים שעברו ניתוחים בהרדמה מלאה (בקע בגיל שנתיים וקצת, ופזילה בגיל 3, כל אחד אצל ילד אחר). בגיל כזה אין מה להכין לקראת הניתוח. חשוב מאד (ובדרך כלל מראש דואגים לכך) שתהיו ראשונים בבוקר, כי צריך להיות בצום וזה חלק לא קל לילדים ! עדיף לחכות אפילו עוד שבוע (אם אפשר) כדי להיות ראשונים ! 2 דברים קשים-אחד זה שאחד ההורים צריך ללוות את הילד לתוך חדר הניתוח, רצוי להחליט מראש מי נכנס ומי נשאר בחוץ. מניסיון-זה מאד קשה להיכנס לחדר הזה ולהשאיר שם את הילד-עדיף לתת לאבא את התענוג ולהישאר בחוץ ! כשילדים מתעוררים מהרדמה כללית הם מאד מבולבלים ומרגישים לא כל כך טוב. הם צורחים ומשתוללים באכסטזה ! זה יכול לקחת כמה דקות וזה יכול לקחת כמה שעות... צריך להיות מוכן נפשית לעניין כי זה קצת מפחיד לפעמים. בדרך כלל זה בכי והשתוללות של כמה דקות שאחר כך הם נרדמים שוב.... כדאי להביא לילד צעצוע אהוב במיוחד ל"אחרי" הניתוח, או אם הוא כבר נהנה מלפתוח מתנות, אז מתנה אטרקטיבית או כמה מתנות קטנות ושטותיות... זה יום לא קל אבל הוא עובר והם שוכחים את זה בצ´יק ! הבת שלי יצאה מבית החולים ביום של ניתוח הבקע-5 שעות לאחר מכן בריצה ! ותחשבו שזה חתך מכובד! והרדמה כללית ! בגדול-עדיף לנתח בגיל כמה שיותר צעיר, כשהם מבינים כמה שפחות! ככל שהםגדלים יותר זה קשה יותר !

ayeletba

New member
אוי.. רק עכשיו ראיתי ../images/Emo10.gif

כי אני גולשת לאחרונה הרבה פחות. שיהיה בהצלחה!! ושתהיו באמת כבר אחרי ושיחלים במהרה ויחזור לעצמו צ´יק צ´ק. ושיום ראשון יגיע מהר ויעבור לך מהר. מחזיקה לכם אצבעות!

למעלה