ביום ראשון 26.3.2006 טיפקס במצעד

טיפקסית

New member
ביום ראשון 26.3.2006 טיפקס במצעד

בערוץ 24 יתארחו גם: הדג נחש [מי אמר איחוד לבנטיני בפעם השנייה ולא קיבל], שירי מיימון ועוד כמה וכמה אומנים טובים יש עדיין כרטיסים למכירה אז תמהרו ואהההההההההה שיגווווע עושים פרח השכונות או תן לי חתימה? בנוסף מחר יום חמישי 23.3 בין השעות 11ף00 ל-12:00 יתארחו טיפקס ברדיו קול ירושלים בתוכניתו של ירון אילן תיהנו

הוד11

New member
הכרטיסים בחינם

ההופעה תיהיה ביום ראשון בשעה 13:00 בצהריים באולפני מימד בתל אביב ויהיו גם הופעות של הדגנחש ושל שירי מימון כולם מוזמנים

1מאיוש

New member
יווו איזו באסה...

אני לא יכולה לבוא כי יש לי הופעה של ג'אז, במועדון האומן 17 בירושלים למי שמכיר! בדיוק באותו יום =[[ אז טיפקסים יקרים שיהיה לכם בהצלחה !!!
מאיה!

1מאיוש

New member
טוב..

זה הופעה של ג'אז (אני רוקדת) מנגן הDVD. ההופעה שלי ב18:00.. זה מופע של הלהקות הצעירות של "טרפסיכורי" הסטודיו שאני רוקדת בו. אחרינו ב21:00 יש מופע של הלהקות הייצוגיות במסגרת הפסטיבל לאומנויות ומוסיקה. הכרטיסים זה לכל מופע בנפרד. ביום המופע הכרטיס -50 ש"ח. במכירה מוקדמת(שכבר אי אפשר) - 35 ש"ח. זה במועדון האומן 17!.... הבאסה שאני לא אוכל לבוא לצילומים של המצעד זה בגלל שאני צריכה להיות במועדון בשעה 14:00..... וזה אומר גם שאני יוצאת באמצע הלימודים!! (יששש)

1מאיוש

New member
תודה אנשים

באסה שיש רק ריקוד אחד וזהו... ורק יש עוד ריקוד סיום של כל הלהקות הצעירות והעתודות (הילדים הקטנים)

1מאיוש

New member
קובי אתה גדול! תודה! ../images/Emo140.gif

העצות שלך עוזרות לי כל פעם מחדש. הייתה לי ההופעה של הג'אז (26.3), ואתה אומר תמיד שצריך לדמיין את הקהל כשקים של קמח- זה מה שעשיתי!! ובגלל היה מ-ע-ו-ל-ה !! תודההההההההההה
מאיה

למעלה