ביום ראשון,

Ayelet chan

New member
ביום ראשון,

מתחיל בליץ' בע"ה. בשעה 21:30 במקום אינויאשה. ^^ תתכוננו לתרגום מזוויע, והצפת נובים, כרגיל. D: (זה יהיה ביפנית עם כתוביות באנגלית.)

../images/Emo15.gif *שמה שכפ"צ* *טוענת רובה* אני מוכנה~!

נראה את הנובים מנסים לפגוע בי עכשיו! מוחאחאחאחאחאחא!

Noya Nyan

New member
מהמהמה O:

רגע, זה יהיה ביפנית עם כתוביות באנגלית? ס-ס"

Ihavenonick

New member
סוף סוף

לפחות לא יהיה באנגלית עם תרגום בעברית
ובאמת יהיה פה קצת יותר חי

karyn

New member
אז מה גם לנובים מותר לחיות ._.

כולנו הינו פעם נובים קטנים ומטופשים חחחח כול אחד צריך להתחיל מאיפושהו ^^

הו מגניב

זה אומר שיהיו מלא שטויות של בליץ' בכל חנות הקרובה לביתכם [= ושלא נדבר על תחפושות איצ'יגו לפורים XDDD

The Snow fox

New member
מצויין.

(אני מאוד נגד הגישה: "לאאאאאאאא אוי לאאא עכשיו יהיהו ילדים בני 6 שרואייים את זההההה איכססססססססססס!!!!!!!!!!!!111"-> גישה כל כך מתנאת, זה הורג אותי)

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifה2.9 מצדיק עוד יותר את שמו יום הדין

אחריי שנחזור לבית הספר זה מה ששלפתי משם בליץ' האנימה 1 שראיתי לפני שנכנסה לערוץ הבאקות והיתהבתח במבט 1 וכיום אני מחכה לפרק הבא מה שיש לי הרגשה זה שעוד מעט הם יפסיקו את בליץ' כי ביפן זה עדיין יוצא יסיימו סאגת סוס סיטי וזהו כמובן צירפתי לכם בהודעה את מה שהם יראו תכנונו לצנזורה שגיעות בכוונה להיזדזע במוצרים יוציאו של זה לבית הספר ותתחפשות של ילדים בפורוים יגידו אני אל מוות ואני יחתוך אותכם כמו חלול זה הולך להיות מזביע 21:25 - בליץ' פרק 1 - איצ'יגו נולד עם יכולת לראות רוחות רפאים. אביו רודה בו ולא מכבדו. רוח שהיא המוות נכנסת לחייו ויחד יילחמו במפלצת. תפקיד המוות הוא להנחות נשמות פשוטות ולחסל נשמות חלולות.***8הצפייה מומלצת לגילאי 8 ומעלה

N o R i K o

New member
אפשר להציע לך משהו? ../images/Emo142.gif

לפני שאתה מפרסם את ההודעות שלך, תקרא אותן ותבדוק שגיאות כתיב. לא הבנתי מילה ממה שכתבת. ד_ד

nadav1232

New member
הוו סוף סוף *-*

במקום לחכות ב-KAT שישימו אז כבר יהיה בטלוויזיה.. סוף סוף! DD:

../images/Emo15.gif רגשות מעורבים

מצד אחד, זה יזכיר לי את הימים הטובים שבליץ' הייתה בחיתולים (333>), ויביא לפה אנשים חדשים, אבל מצד שני, יגיעו גם נובים. אני לא מדברת על פרה-אוטקואיזם, אלא על נובים-חסרי-תקנה שכאלו, מהסוג המטריד והמתלהב שעוזה לי צמרמורת וטורח לעוות ולהוציא לסדרה שם רע. אבל גם זה די כייף. השכפ"ץ נוגד הנובים שלי מזמן לא יצא מהארון, לא מאז התפגרותו של פורום 1240.

למעלה